Ben bugün 745e sıfırını aldım, sen 500 desen alırdım öyle söyleyim ama fazlasını da vermezdimsatacaktım
almaya karar verdim ama arkadaşın parasını vermedim fiyat belirleyemeyince
Ambition 1400'e satıldığını gördüm yakın zamanda, stratum balance ise 1500tl civarı fiyat'a satıldığını duydum hocam ama sıfır mı ikinci el mi hatırlayamadım, sıfırı olma ihtimali yüksekMerhabalar, Ambition mod converter ve Stratum Balance sbs modlarının kozmetik durumları çok iyi ikinci elleri ne kadar eder ?
hocam o zaman ben arkadaşa 500vereyim hak geçmesin, coilleri de varBen bugün 745e sıfırını aldım, sen 500 desen alırdım öyle söyleyim ama fazlasını da vermezdim
Coili hesaba katmamıştım ben ama orjinalden 1 tane yedek çıkıyor sende 4 yedek varmış o fazla 3 taneye de yaz bence bişeylerhocam o zaman ben arkadaşa 500vereyim hak geçmesin, coilleri de var
hocam satan iş arkadaşım zaten, bugün sana fiyat vereyim dedim abi ben kabul ettim diyorCoili hesaba katmamıştım ben ama orjinalden 1 tane yedek çıkıyor sende 4 yedek varmış o fazla 3 taneye de yaz bence bişeyler
Kuma - sıfırı 160€Hayırlı akşamlar
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA
Kuma RTA
Sıfır ve ikinci el fiyatları nasıldır
kuma 2. el bulursan yapıştır gitsin temizseHayırlı akşamlar
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA
Kuma RTA
Sıfır ve ikinci el fiyatları nasıldır
Ne ederler bilemiyorum ama hana v4s ise fiyat belirlediğinizde bir öm'nizi alırımArkadaşlar bu aralar eldeki sakladiklarimi satayım diyorum. ???? dürtüyor. Sizce satmaya değer mi. Ederi hakkında bilgisi olan var mı.
1) Hana DNA 40 sıfır
2) anatolian mekanik ağaç mod
3) anatolian mekanik 2 pili mod
Ekli dosyayı görüntüle 62143
Yok hocam plastik olan mavi, ondan da vardı pil kapağı sorunlu olur diye satılmışlardi şimdiki aklım olsa satmazdim biraz uzundu ama güzeldi.Ne ederler bilemiyorum ama hana v4s ise fiyat belirlediğinizde bir öm'nizi alırım
@GaziHazarÜstatlar elimde orjinai SQuape Arise 24 mm var kondisyon 10/10,mtl set ve tüm kutu içeriği tamam lakin tek bir kusuru var en sıkı hava pini.Bu pin var ancak asırı deforme olmuş ve işlem görmüş.Gerek bu pin gerek 2x0.8 hava pini ile gayet sıkı bir içim sunsa da malum detay can sıkabilir.Sizce bu pin olmadan veya bu şekli ile ne fiyat demeliyim.
Ustat fiyat konusunda yaniltici olmayayim. O parca yuzunden cok da fiyat kirmak haksizlik olabilir. Squape cf sitesi Tr gönderimi yapiyor maillesirseniz. O parcanin sifir fiyatini dusup fiyat bicmek de olasi
Sq türkiyeye gönderimi kapattı diye duymuştum en son, hala yolluyor muymuş????Ustat fiyat konusunda yaniltici olmayayim. O parca yuzunden cok da fiyat kirmak haksizlik olabilir. Squape cf sitesi Tr gönderimi yapiyor maillesirseniz. O parcanin sifir fiyatini dusup fiyat bicmek de olasi
Çok teşekkürler hocam tüm takım(6 pin) 4.5 frank.Ustat fiyat konusunda yaniltici olmayayim. O parca yuzunden cok da fiyat kirmak haksizlik olabilir. Squape cf sitesi Tr gönderimi yapiyor maillesirseniz. O parcanin sifir fiyatini dusup fiyat bicmek de olasi