hocam bu mod eski bir model olmasına rağmen gayet iyi bir arkadaştır, minik ama çift pilli hafif eleaf için büyük sayılabilecek bir ekranı varEkli dosyayı görüntüle 60239
Eleaf invoke cift pilli mod. kutulu ve eksiksiz. Ederi nedir? kozmetik olarak 10.9
Hayırdır. Ateşliye dönmedin umarım ????Merhaba zor bir soru ancak ederlerini bilen yazarsa memnun olurum.
yok pod aldım denedim birkaç aydır pod ile çok iyi anlaştım. İlk defa akmaz kokmaz bir pod buldum. Bunları satıp pod alacağım.Hayırdır. Ateşliye dönmedin umarım ????
Marka model seçemiyorum gördüğüm kadarıylaMerhaba zor bir soru ancak ederlerini bilen yazarsa memnun olurum.
tabi ben cart diye resimleri koyarsam öyle olur.Marka model seçemiyorum gördüğüm kadarıyla
tesla wye85 temizliğine göre 450-550
Ion v2 ise 650-950 ekstralarina göre
Resimlerden sectiklerim bunlar
Abi benim hesabi biliyosun. En olmadi sifir fiyatinin %50-%60 i mantikli geliyor.@GaziHazar @Elvis bi bakın bakalım piyasası nedir
Abi gus icin bir fiyat bicebildinizmi acaba.tabi ben cart diye resimleri koyarsam öyle olur.
Model Ion v2 mtl+dl deck kutulu ürün
-Ion v2 2 ml ultem custom tank
-ultem topcap
-dl deck
-aroma bacası
-Ultem driptip
Model : Tesla wye 85
Kozmetik idare eder. sorunsuz sayılır alttan 1 vida eksik çalışmayan elektronik aksamı yok.
Model: Troy 1xv3 ekstra olarak ultem driptip yedekleri yok.
Model Gus Mech Mod çizikler mevcut. Sigortası yok araya bir metal parça ile kullanılabilir veya sigorta alınıp takılabilir.
biçtim sattım uygun fiyattan Oradakilerden tek parça kaldıAbi gus icin bir fiyat bicebildinizmi acaba.
Hayirlisi olsun.biçtim sattım uygun fiyattan Oradakilerden tek parça kaldı
Çok teşekkür ederim900-500-550 sanirim
900 - 1200 e koyanlanları görüyorum (Kizoku)6-7 aydır vape camiasına uzağım.
Acaba fiyatları nedir tahmini diye sorayım dedim.
Kizoku techmod 10/7 görsel 10/10 mekanik
Clon Dvarw Fl 22 - 2ml, 3.5ml, 5ml tank ve full ss afc mevcut
Tesla wye85 10/7 görsel 10/9 mekanik
Şimdiden zaman ayırıp cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim ☺