• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ederi Nedir? Ederi Nedir ? -Ana Konu | 2021-2022-2023-2024

hocam skynete çin fiyatı çok
15usd desek 225tl çok olmaz mı?
pico 2 tabii orjinal
mtl temcoavm malı aspire nerden bulalım:(

çin fiyatı 50'li olarak 15usd ise neden çok olsun, sonuçta sizin ek olarak gümrük bedeli de vererek aldığınızı tahmin ediyorum. ama dilerseniz 14usd'ye de inebilirsiniz nezaketen. temco avm telleri gibi bir tık altına koyuverin, ya da firebolt cotton ile birlikte verebilirsiniz, o da çok pahalı bir pamuk değilse tabi. ben ilk defa duydum şahsen, tanımıyorum ????

e pico 2 için öm alırım o zaman, ilansız vermek sizin için de uygun ise bir konuşalım..

merhaba
akşama ilan açıcam
klon atoları çin fiyatından verip geçicem ki atolar temizlenmedi bile kutusunda duruyor coolvape storeden çektiydim
firebolt cotton ve 48li coil master skynet hazır coile fiyat biçemedim ederi ne olmalı? 5adet bulunan mtl coilleri de alış fiyatının bi tık altına satarım sanırım
birde temiz pico 2 var deri kılıfla beraber satayım diyorum
kılıfa 130-140 desek çok mu 180e aldıydım... picoya kaç demek lazım?
Umarım mtl rta yada dl rta vardır piconun kılıfı 130-140 değil mi

IMG20220415170237.jpg
Arkadaslar cumleten mrb.e sigaraya veda ediyorum.bu urunlerin hepsini sıfir aldim.kutu ve icerikleri eksiksizdir.eder konusunda yardimlarinizi bkliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 59455
Arkadaslar cumleten mrb.e sigaraya veda ediyorum.bu urunlerin hepsini sıfir aldim.kutu ve icerikleri eksiksizdir.eder konusunda yardimlarinizi bkliyorum
Minör 300₺ satan da oldu 350₺ diyende
Pico da melo atomizeri duruyorsa kozmetik durumu iyiyse 300-350₺
Şarj 100-150₺
Pil durumuna göre bişeyler eder sanırım.
Benim gözlemlediğim fiyatlar aşağı yukarı bunlar

Selamlar,
Kardeş forum üzerinde satamadığım bir Expromiser v2.1'im var.
O forumda da böyle bir başlık yok.
Fiyatı sanırım fazla yazdım, sizce ederi nedir?
En son 700TL ye bırakmıştım.
Fazla yazmışsam ilanı oradan geri açıp fiyatını düşüreceğim, yok fazla yazmamışsam ilanı orada kapatıp burada açacağım.
Burada da hiç ilan açmadım umarım kolaydır açması :)
IMG_8279.JPGIMG_8290.JPGIMG_8277.JPGIMG_8274.JPGIMG_8271.JPGIMG_8287.JPGIMG_8270.JPGIMG_8286.JPGIMG_8288.JPGIMG_8285.JPGIMG_8280.JPGIMG_8281.JPGIMG_8282.JPGIMG_8283.JPGIMG_8272.JPGIMG_8284.JPGIMG_8289.JPGIMG_8278.JPGIMG_8273.JPGIMG_8276.JPGIMG_8275.JPG

@hopbirader
fazla yazmışsınız sanki ama neden burda da açmıyorsunuz ki ilanı? başka yerde olan ilanın burda açılması yasak değil
5 yıllık atomizer, 3yıl önce 150lira ederi, geçen sene dolar artınca 300-400 oldu bu sene dolar arttı ama 700 etmez sanki

steam tuners bellcap ve yedek sıfır mid pc tank'ı da var ama fotoğraflarda, bunlar ederini yükselten faktörler, yani edebilir de. tabi diğer yandan orijinal drip tip'lerinin olmayışı da büyük eksiklik, öyle ki drip tip'leri ile meşhur bile diyebiliriz expro v2.1'e. 510 yiv kondisyonu ve isolator yırtığı var mı yok mu diye iyice incelemeden bi'şey diyemem ama ben şahsen yine. zamanında severek kullanırken pek çok şeyini sıfır olarak yedeklememe rağmen eninde sonunda bir gün çöp olacak diye hiç kullanmadan satışa çıkartmıştım ben st bellcap'li nano tank'li full metall'li half pc'li nano metalli 4x yedek hava yüzüklü yedek ss 510'li ve isolator yedekli halini bile. expromizer ölümsüz bir atomizer değil ne yazık ki, tabiri caiz ise ekspertize göstermeden de anlaşılamaz temizi pek :rolleyes:..

not: ekspertiz değilim, inceleyecek vaktim de yok. belirteyim de sonra iş çıkmasın ????..

Son düzenleme:
arkadaşlar gene ben
pico 2 satamadık kaldı o ilanı sildim
pico 2'ye ek olarak elimde bir tfv8 bir nrg atomizer var yedek 2-3camı var 6kadar da coil var
kaça vereyim kerataları? kozmetikleri çok iyi değil ama çalışıyor tfv8 yedekleri var ama nrg hiçbişeyi yok sadece cam var

Arkadaşlar merhaba,
Kozmetik iyi durumda ve sorunsuz SL class mod + 21700 5000mah efest pil. kutulu eksiksizdir.
ederi nedir?

Kutu içeriği eksiksiz 9.5/10 temizlikte Vega Rda ne eder abiler?
Yurtdışı satış fiyatı 63 Euro bu arada.
iki seçenek var:
1- buhar kardeşliği modu; yurtdışı fiyatı tl çevirip bi tık düşerek veya aynı tutarak 1.100vs yazarak al-sat yapmayacak satsa bile aldığı fiyatın bi tık altına satacak birine satarsınız
2- devir kötü kolla.. modu; 30dolarlık mal 800-900e gidiyor 1.500e felan verin acımayın al-sat yapacak gibi duranlara 1.750 deyin çok bulunan mal değil meraklısına 2.000e bile gider sıfırı 450olan arabanın 2012si 320den gidiyor, ekonomi kötü sorumlusu siz değilsiniz...
ben olsam 1. seçenekten giderdim şuana kadar kar etmek için almadım, kar edeyim diye de satmadım ama piyasayı da düşürmedim x sattıysam y aldım önceki ilanımı gören olduysa bilir... ha ben bi ato sordum kaçakçı 450dedi, dolarda vs değişme yok tak 550yaptı almadım kimse yahu ayıptır demiyor siz bu atoya 1.500de deseniz ayıplamam

iki seçenek var:
1- buhar kardeşliği modu; yurtdışı fiyatı tl çevirip bi tık düşerek veya aynı tutarak 1.100vs yazarak al-sat yapmayacak satsa bile aldığı fiyatın bi tık altına satacak birine satarsınız
2- devir kötü kolla.. modu; 30dolarlık mal 800-900e gidiyor 1.500e felan verin acımayın al-sat yapacak gibi duranlara 1.750 deyin çok bulunan mal değil meraklısına 2.000e bile gider sıfırı 450olan arabanın 2012si 320den gidiyor, ekonomi kötü sorumlusu siz değilsiniz...
ben olsam 1. seçenekten giderdim şuana kadar kar etmek için almadım, kar edeyim diye de satmadım ama piyasayı da düşürmedim x sattıysam y aldım önceki ilanımı gören olduysa bilir... ha ben bi ato sordum kaçakçı 450dedi, dolarda vs değişme yok tak 550yaptı almadım kimse yahu ayıptır demiyor siz bu atoya 1.500de deseniz ayıplamam
1. seçenek bana uyar, aşırı nadir bir ürün değilse sıfır fiyatının %60'ı azami %70'i falan olmalı derim hep; zaten forum dışına ürün satmadığım için insaflı olmaya çalışırım; kimse ayıplamasa bile vicdanım el vermez.
Yurt içi bir site sıfır satıyor WhatsApp üzerinden fiyatını sorun bence. 100-200tl altı da fiyatı ederi olur kanımca.
Yetkililerle görüşüp fiyat aldım wp üzerinden, bedava gibi bir fiyat verdiler. Fiyata bakıyorum kutu içeriğine bakıyorum; ekstraları o parayı eder diyorum.

Sıfır fiyatını vermemin mahsuru var mı bilmiyorum o yüzden burada belirtmeyeyim ama çoğu satıcının ikinci el Troy 1xv3'e istediği fiyat :D
Milletin bf rda denemek için klonlara verdiği paralara acıdım yeminle.

arkadaşlar gene ben
pico 2 satamadık kaldı o ilanı sildim
pico 2'ye ek olarak elimde bir tfv8 bir nrg atomizer var yedek 2-3camı var 6kadar da coil var
kaça vereyim kerataları? kozmetikleri çok iyi değil ama çalışıyor tfv8 yedekleri var ama nrg hiçbişeyi yok sadece cam var
Hocam pico 2 nin fiyati neydi

Geri