Galiba önceki sahibi düşürmüş deck kısmında çizik var bi tanesi derinDurumu nasıl kozmetik olarak
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba önceki sahibi düşürmüş deck kısmında çizik var bi tanesi derinDurumu nasıl kozmetik olarak
kondisyonuna göre 200-250 arası satılır hocam bence, daha çok isteyen de çıkabilir ama şahsen drop kit, kutu ve yedeklerinin olmayışını fiyattan düşünce bu fiyat aralığı normal gibi geldiMajor v2 kutu dropkit yedek yok ederi nedir ?[emoji1]
Teşekkürler hocam bende o şekilde düşündümkondisyonuna göre 200-250 arası satılır hocam bence, daha çok isteyen de çıkabilir ama şahsen drop kit, kutu ve yedeklerinin olmayışını fiyattan düşünce bu fiyat aralığı normal gibi geldi
Satmayı düşünürseniz talip oluyum @BushidoTeşekkürler hocam bende o şekilde düşündüm
Alıcısı var hocam hakkına girmemek için fiyat alayım dedimSatmayı düşünürseniz talip oluyum @Bushido
Ben 600 gördüm helixsizBu aralar Spica piyasasida karisik, kimi 400 den koyuyor, kimi 500 , kimi 450 helix ile koyuyor, satmaktan vazgectim valla, koyupta kufur yememek icin
1800 gördük ????Bu aralar Spica piyasasida karisik, kimi 400 den koyuyor, kimi 500 , kimi 450 helix ile koyuyor, satmaktan vazgectim valla, koyupta kufur yememek icin
spica yine 100 200 oynuyor ion daha fenaBu aralar Spica piyasasida karisik, kimi 400 den koyuyor, kimi 500 , kimi 450 helix ile koyuyor, satmaktan vazgectim valla, koyupta kufur yememek icin
???? bendekini veriyim o kadar ederse1800 gördük ????
1800 gördük ????
Ooo benim kayfun lite plus 21 parasi cikti desene, hemen satam o zaman bir spica pro mu
Fiyat vermeyim de talip olayımS.a. kenarda köşede yatan Majör v2 Ahşap kutu sorunsuz eksiksiz yedek 2 cam + ozzy ultem' im var kullanıyormuyum artık pek değil. piyasa durumundan bilgim var ama bence o değil ederi sizlere sormak isterim.
Fiyat vermeyim de talip olayım