• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ederi Nedir? Ederi Nedir ? -Ana Konu | 2021-2022-2023-2024

Nicolas coili nereden alıyorsunuz hocam? Çekmecede toz topluyor bendeki.
hocam bende de son 3paket kaldı 6-7ay sonra vedalaşıcaz sanırım kendisiyle, 3yıldır kahrımı çeker kendileri ama veda zamanı geliyor
atoyu aldığımda 12paket kadar aldım ae yolladı gümrükten de geçti bi paket 2-2.5 ay gidiyo bana yaklaşık, sonra yan forumdan aldım ara ara buldukça ae üzerinden aldım
hatta açılmamış bir atomizerim de var elimde:)

ShenZhen JRGK-S Store

bu arkadaştan da almıştım bir miktar, şuan stokta yok görünüyor ama mesaj atın bence sorun
bir yerli site satıyor, 0.6ohm ve 200tl yazmış ne kadar güvenilir bilemem ama 0.6 sevmediğimi çok iyi hatırlıyorum
siteye mesaj atıp pazarlık yapılabilir zira elinde kalmıştır kesin satamamıştır
birde yan forumda ara ara düşüyodu ilana aldım biraz ben kontrol edilebilir
vapefly denen vizyonsuz firma bunun 2-3-4 modellerini çıkarsa coil yapısını değiştirmese tutunurdu , bak aspireye yıllardır bvc coil satıyor vizyon var adamlarda...

hocam bende de son 3paket kaldı 6-7ay sonra vedalaşıcaz sanırım kendisiyle, 3yıldır kahrımı çeker kendileri ama veda zamanı geliyor
atoyu aldığımda 12paket kadar aldım ae yolladı gümrükten de geçti bi paket 2-2.5 ay gidiyo bana yaklaşık, sonra yan forumdan aldım ara ara buldukça ae üzerinden aldım
hatta açılmamış bir atomizerim de var elimde:)

ShenZhen JRGK-S Store

bu arkadaştan da almıştım bir miktar, şuan stokta yok görünüyor ama mesaj atın bence sorun
bir yerli site satıyor, 0.6ohm ve 200tl yazmış ne kadar güvenilir bilemem ama 0.6 sevmediğimi çok iyi hatırlıyorum
siteye mesaj atıp pazarlık yapılabilir zira elinde kalmıştır kesin satamamıştır
birde yan forumda ara ara düşüyodu ilana aldım biraz ben kontrol edilebilir
vapefly denen vizyonsuz firma bunun 2-3-4 modellerini çıkarsa coil yapısını değiştirmese tutunurdu , bak aspireye yıllardır bvc coil satıyor vizyon var adamlarda...
Zamanında Nautilus tuttu Nicolas tutmadı. Podlar da artmaya başlayınca yerli piyasada bulunmaz oldu coiller. Yurtdışıyla da uğraşmaya değmez benim açımdan. Yedekte bir paket coil var. Halihazırda Majör v2,berserker vs. kullanıyorum da sizin yorumu görünce acaba yurtiçi bulunabiliyor mu onu merak etmiştim,bulunsa üşengeç günler için biraz stok yapardım. :) Dediğiniz siteyi de gördüm ama hakkında çok olumsuz yorum okudum.

Zamanında Nautilus tuttu Nicolas tutmadı. Podlar da artmaya başlayınca yerli piyasada bulunmaz oldu coiller. Yurtdışıyla da uğraşmaya değmez benim açımdan. Yedekte bir paket coil var. Halihazırda Majör v2,berserker vs. kullanıyorum da sizin yorumu görünce acaba yurtiçi bulunabiliyor mu onu merak etmiştim,bulunsa üşengeç günler için biraz stok yapardım. :) Dediğiniz siteyi de gördüm ama hakkında çok olumsuz yorum okudum.
bu arada nicolas 2 çıkmış yenice, yeni coillerin adı freecore
çıkalı hafta olmuş denebilir daha yeni sanırım en azından incelemeleri çok yeni
az bekleyin freecore çinli sitelerde listelenince alırsınız
gitti yine 400lira illa almam lazım yeni tankla 1.2ohm coilleri :(

bu arada nicolas 2 çıkmış yenice, yeni coillerin adı freecore
çıkalı hafta olmuş denebilir daha yeni sanırım en azından incelemeleri çok yeni
az bekleyin freecore çinli sitelerde listelenince alırsınız
gitti yine 400lira illa almam lazım yeni tankla 1.2ohm coilleri :(
Sütten ağzım yandı hocam bir kere. :) Coilini en az bir sene getirecek tedarikçi olmadığı sürece almam,alsam da artık kendim için değil;yeni başlayacak,tel pamukla uğraşmayacak eş dost için alırım.

İlk başlarda yedek mod olsun diye ikinci el Revenger ve Revenger X almıştım. Hiç ihtiyaç da olmadı. Yeni başlayan birçok kişi de görüyorum, fiyatları nedir şu an?

3yıldır kahrımı çeker kendileri ama veda zamanı geliyor
Ne tank ama di mi :)
Zamanında Nautilus tuttu Nicolas tutmadı.
O iş tamamen tedarikçilerin elinde. Mesela Innokin ürünleri de Aspire'ye göre kat kat daha kaliteli ve sorunsuzdur ama getireni olmadı hiç. Avrupa'daki arkadaşlarımdan bir çoğu Nautilus sorunları yüzünden başlayamamıştı esigaraya. Sonra Innokin aldırdım, ne nazı var ne derdi.

O iş tamamen tedarikçilerin elinde. Mesela Innokin ürünleri de Aspire'ye göre kat kat daha kaliteli ve sorunsuzdur ama getireni olmadı hiç. Avrupa'daki arkadaşlarımdan bir çoğu Nautilus sorunları yüzünden başlayamamıştı esigaraya. Sonra Innokin aldırdım, ne nazı var ne derdi.
Bir bakıma siz vesile oldunuz almama hocam. Güzel tank. Hazır coilli mtl tank ararken Nautilus'a bakıyordum,sizin de Nautilus başlıklarında Nicolas ve Ijoy Elf tavsiye eden mesajlarınızı görmüştüm. Üçü arasında da tipi düzgün olan sadece Nicolas'tı.:) Sonrasında Troy,Majör vs derken rta-rdalara yöneldim.

hocam maalesef bizim tedarikçilerin suçu günahı bitmez...
ne rdalar rtalar ne hazır coilliler geldi geçti toplasan piyasa 3-4 model etrafında döndü durdu (var mı dead rabbit gören? ama zeus hele ki klon zeus piyasada öyle boldu ki, klon zeus çinde 6dolardı o zaman bizde tam 10katına satıldığı bile oldu)
innokin aromada daha iyiydi, nat2 akıtırken innokin akıtmazdı, bvc coilden daha uzun ömürlü coilleri vardı ama bir kişi bile getirmedi...
nicolas desen yine öyle getireni olmadı pek bilindik tedarikçilerden coili vs de ben hiç forumlardan almadım açıkcası
bir zenith prom olsa mesela 2-3 paket de coil arada içerdim mis gibi:)
bu arada nautilus gt mini (siyah) ne kadar eder fikir beyan eden olmamış:( bi fiyat belirlesek de satsam keratayı belki de nautilus 3 alırım belli mi olur:)

hocam maalesef bizim tedarikçilerin suçu günahı bitmez...
ne rdalar rtalar ne hazır coilliler geldi geçti toplasan piyasa 3-4 model etrafında döndü durdu (var mı dead rabbit gören? ama zeus hele ki klon zeus piyasada öyle boldu ki, klon zeus çinde 6dolardı o zaman bizde tam 10katına satıldığı bile oldu)
innokin aromada daha iyiydi, nat2 akıtırken innokin akıtmazdı, bvc coilden daha uzun ömürlü coilleri vardı ama bir kişi bile getirmedi...
nicolas desen yine öyle getireni olmadı pek bilindik tedarikçilerden coili vs de ben hiç forumlardan almadım açıkcası
bir zenith prom olsa mesela 2-3 paket de coil arada içerdim mis gibi:)
bu arada nautilus gt mini (siyah) ne kadar eder fikir beyan eden olmamış:( bi fiyat belirlesek de satsam keratayı belki de nautilus 3 alırım belli mi olur:)
250 İle 300 arası fiyatlar görmüştüm telegram da ama arz talep tabiki biraz da ,yedek coil ve kozmetik de fiyatı etkiliyor hocam

Bir soru da ben sorayım madem????, sxk kayfun v5 sadece 1.5mm mtl pin'i var metal tank vida oring yedeği var, ederi nedir?

250 İle 300 arası fiyatlar görmüştüm telegram da ama arz talep tabiki biraz da ,yedek coil ve kozmetik de fiyatı etkiliyor hocam
hocam coil yok kutudaki 0.7 olanı içiyorum şuan
kozmetiği güzel sayılır sıkıntısı yok ama 300de çok geldi gözüme ya
ben bunu 250den vereyim en temizi ama kargo dahil olsun elden alacak çıkarsa da kahve ısmarlarım olur biter
teşekkür ederim :)

Major v2 kutu dropkit yedek yok ederi nedir ?[emoji1]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri