Namca
Community
hediye etmişler demek ki ????abi ben 520 ye almıştım 1 ay önce
.bu fiyata ne yurt içinden alınabileceğinden ne de yurt dışından getirtilebileceğinden emin değilim.
hediye etmişler demek ki ????abi ben 520 ye almıştım 1 ay önce
özelden atıyorum üstathediye etmişler demek ki ????
.bu fiyata ne yurt içinden alınabileceğinden ne de yurt dışından getirtilebileceğinden emin değilim.
650 ikinci el gördüm telegram da hocam dünSayın kardeşler aşağıda resmini gördüğünüz ürünün sıfır açılmamış kutulu türkiye elden alım fiyatı sizce ne kadardır acaba.
bir arkadaştan alacağım da kimsenin kimseye hakkının geçmemesini istediğimden öğrenmek istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 57770
Sxk 300e satıldı telegram da pazar günü, benim bildiğim en iyi klon sxkElimde fazlalık klon kayfun prime bellcap dahil yedek oringleri kutusu çelik tankı mevcut satmayı düşünüyorum ederi nedir ? ( Ne klonu olduğunu bilmiyorum)
Teşekkürler o zaman sıfırını 750 ye almak normal galiba ,yurt dışından almaya kalksak da bu civarlarda alınabiliyor .gümrük masrafı geçti ,geçmedi geri iade edildi riski de taşımıyor üstelik.650 ikinci el gördüm telegram da hocam dün
3dolar kargo alan kimmiş öyle , ben ara ara bulamadım Türkiyeye göndereni.35$+3$kargo+60₺civarı gümrük çıkar sanıyorum
Teşekkürler o zaman sıfırını 750 ye almak normal galiba ,yurt dışından almaya kalksak da bu civarlarda alınabiliyor .gümrük masrafı geçti ,geçmedi geri iade edildi riski de taşımıyor üstelik.
Elimde fazlalık klon kayfun prime bellcap dahil yedek oringleri kutusu çelik tankı mevcut satmayı düşünüyorum ederi nedir ? ( Ne klonu olduğunu bilmiyorum)
Yok iki tane almış kendisine bu piyasa ile ilgisi yok arkadaşın bana da düşük fiyat çekti gibi geldi ,böyle bir şeyi de ben kabul etmedim ederi neyse onu ödemek için sizlere sorayım dedim.Mantıklı fiyat, alınası fiyat, hayırlı olsun. Başka var mıymış, soran merak eden arkadaşlar belki olur
250 koyayım ilana o zaman kaça giderseKozmetik durumuna göre değişir, SXK değil ama çalışırı iyise 250 den aşağı gitmez. SXK olsaydı daha güzel fiyata gidebilirdi, o ayrı.
Dün tertemiz 0 gibi olan siyah rengini 650 liraya verdim abiSayın kardeşler aşağıda resmini gördüğünüz ürünün sıfır açılmamış kutulu türkiye elden alım fiyatı sizce ne kadardır acaba.
bir arkadaştan alacağım da kimsenin kimseye hakkının geçmemesini istediğimden öğrenmek istiyorum.
Dün tertemiz 0 gibi olan siyah rengini 650 liraya verdim abi
????????Dün tertemiz 0 gibi olan siyah rengini 650 liraya verdim abi
Ekli dosyayı görüntüle 57771Sayın kardeşler aşağıda resmini gördüğünüz ürünün sıfır açılmamış kutulu türkiye elden alım fiyatı sizce ne kadardır acaba.
Aliex de siyah 630, ss 588 vergi kargo hariç hocam rahat 750 eder sıfır black haklısınızTeşekkürler o zaman sıfırını 750 ye almak normal galiba ,yurt dışından almaya kalksak da bu civarlarda alınabiliyor .gümrük masrafı geçti ,geçmedi geri iade edildi riski de taşımıyor üstelik.
???? ????Ekli dosyayı görüntüle 57771
Aliex de siyah 630, ss 588 vergi kargo hariç hocam rahat 750 eder sıfır black haklısınız
Abi bende 600-650 olarak biliyorumhediye etmişler demek ki ????
Sayın kardeşler aşağıda resmini gördüğünüz ürünün sıfır açılmamış kutulu türkiye elden alım fiyatı sizce ne kadardır acaba.
Selamlar dostum duyduğumda haber ederim.Dostum hayırlı olsun.
Bende bu Era Pro dan arıyorum elinde olan varsa öm atabilir.
Teşekkür ederim. Çok övdüler merak ediyorum????Selamlar dostum duyduğumda haber ederim.