• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ederi Nedir? Ederi Nedir ? -Ana Konu | 2021-2022-2023-2024

sattım ve şuan bulamıyorum

Böyle şikayetleri ara ara duyuyorum ve çok garipsiyorum açıkçası.
İki türlü problem var bana göre, şöyle ki;
1- Memnun olunan bir ürün neden satılır?
2- vazgeçilmiş bir ürün neden tekrar alınmak istenir?

şahsen vazgeçtiğim hiç bir ürünü geri almak gibi bir isteğim olmadı. Yeni keşifler iyidir, bit pazarına nur yağdırmayın yaw ????

20210714_205525.jpg

Herkese merhaba
Ederleri konusunda yardımcı olur musunuz?
*Puma mod ae den alındı.kutusuz kablo var ufak tefek 2 3 çizik mevcut yüzeysel.
*Blotto rta yan mahalleden sıfır alındı.kutu yedek tam.çok az kullanıldı.sıfırı kadar temiz.
*Lion rda puma ile bir geldi bir kez denedim.
*Serpent mini yan mahalleden geçtiğimiz yüzyılda sıfır alındı.çok kullanılmadı kutu yedek tam.
Bir de atomizeri ile birlikte ı just 2 var iyi saklanmış bulamadım ????

Hevesle alınıp kenarda kalanlardır.
Döne dolaşa pico ile revengerı kullandım.
Şimdiden teşekkürler

Böyle şikayetleri ara ara duyuyorum ve çok garipsiyorum açıkçası.
İki türlü problem var bana göre, şöyle ki;
1- Memnun olunan bir ürün neden satılır?
2- vazgeçilmiş bir ürün neden tekrar alınmak istenir?

şahsen vazgeçtiğim hiç bir ürünü geri almak gibi bir isteğim olmadı. Yeni keşifler iyidir, bit pazarına nur yağdırmayın yaw ????
Cevaplıyorum abi :) tabi benim için geçerli sebepler..

1-insanın canı sıkılıyor bazen başka şeyler denemek için nakite çeviriyor. (Coppervape integra sattım ion v2 almak için sonra @CmZ hocamdan tekrar integra aldım, iyi ki almışım :) )

2- yav bu kadar sevilen atoda ben nerde hata yaptımda sevemedim acep diyerek tekrar alınıyor(2 kere flash v4.5s+, 2 kere ion v2 aldım, 3ncü defa flash alsam mı diye düşünüyorum sırf kolaylığından dolayı)

Selamlar :)

Fi tarihinde sıfır aldığım bir sbody macro DNA 75 var. Tetik tuşuna güçlü basınca yer yer ekran geliyor, yoksa çoğu zaman ekran yok, aldığımdan çok kısa bir süre sonra böyle olmuştu. Yıllardır da kullanıyorum.
Modlarımı yedekleyince dedim bi' içini açayım, alkol vs. sıktım fayda etmedi. Bu hali ile ne yazmalı?

Selamlar,
1 adet pico v2 bol yedekli atomizer - Fiyat ?
1 adet flash 23 mm ulton klonu - metal tankı vida ve oringleri yok - sarı bellcap mevcut - Fiyat ?
1 adet 1xv3 taş gibi :) - Fiyat ?

Fi tarihinde sıfır aldığım bir sbody macro DNA 75 var. Tetik tuşuna güçlü basınca yer yer ekran geliyor, yoksa çoğu zaman ekran yok, aldığımdan çok kısa bir süre sonra böyle olmuştu. Yıllardır da kullanıyorum.
Modlarımı yedekleyince dedim bi' içini açayım, alkol vs. sıktım fayda etmedi. Bu hali ile ne yazmalı?
Yok mu fikri olan ?

Modlarımı yedekleyince dedim bi' içini açayım, alkol vs. sıktım fayda etmedi.
Şöyle bir şeye rastladım hızlıca bakarak,
2275F953-76FE-434B-AA33-005E7E5CB1C9.jpeg
Fiyatı düşünürken işe yarar belki. ????‍♂️

fa76723f-3330-46a9-95ee-094b87bca078.jpg
Elimde kutulu yedekli (normal camı ve 3 yapraklı pini eksik) spica pro var ekstadan ultem camı var yanında helix kit full kutulu ile beraber ne eder sizce.
Kozmatik göründüğü gibi fena sayılmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 57629
Elimde kutulu yedekli (normal camı ve 3 yapraklı pini eksik) spica pro var ekstadan ultem camı var yanında helix kit full kutulu ile beraber ne eder sizce.
Kozmatik göründüğü gibi fena sayılmaz.
Normal fiyatı 400/450 tl'ye piyasası var hocam temiz kozmetikli olursa, 3 yapraklı pin ve cam eksik olduğu için ultem'in ekstra olması durumunu ekarte eder yine 400/450'ye düşürür fiyatı, helix kit'te 250 olsa, 650/700 eder bence ,diğer üstatlar da yorum yaparsa daha sağlıklı olur fiyat konusu

Geri