• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ederi Nedir? Ederi Nedir ? -Ana Konu | 2021-2022-2023-2024

2 yıl önce bıraktığım buharlıya tekrardan dönmeyi düşünüyorum. Piyasalar o kadar değişmiş ki fiyatları görünce gözüm karardı. Elimdeki malzemeleri satıp güncel cihazlara ve atomizerlere geçmeyi düşünüyorum ancak 2. elde elimdekilerin ne kadar edeceklerini bilmiyorum. Piyasayı takip eden arkadaşlar fikir verirlerse çok sevinirim.

Voopoo Drag 1 mod
Tesla Wye 85
Aspire Breeze 2 (yedek pod ve 4 adet coil)
Troyas S Rba
İda Rda ( dual deck ve pei top cap)
Medusa Reborn Rdta
Vapefly Nicholas Mtl Ato (coil yok)
Odis O Atty Rda (Klon) ( Ne klonu olduğunu bilmiyorum. )

2 yıl önce bıraktığım buharlıya tekrardan dönmeyi düşünüyorum. Piyasalar o kadar değişmiş ki fiyatları görünce gözüm karardı. Elimdeki malzemeleri satıp güncel cihazlara ve atomizerlere geçmeyi düşünüyorum ancak 2. elde elimdekilerin ne kadar edeceklerini bilmiyorum. Piyasayı takip eden arkadaşlar fikir verirlerse çok sevinirim.

Voopoo Drag 1 mod
Tesla Wye 85
Troyas S Rba
Medusa Reborn Rdta
Bence elinizdeki cihazlar hala alacağınız herhangi bir cihazdan performans anlamında geride kalmayacaktır
Niçin böyle bir fikre kapildiniz acaba?
Bunu söyle destekleyeyim.
Elimde swag1 _siren 22
aegis solo_ troy1v3 rda var
Temizlik zamanlarında rotasyona girenler
Nautilus-ares2-eski 316 klon gt3 mini
2 urun hariç benden daha guncelsiniz bence ????
Edit:fiyat konusunda yardımcı olamadim kusura bakmayın

@MoNoT10 Aslında cihazlarımdan eskiden memnundum dikkatli kullanan biri olduğum için. Ancak bunların hepsini elimden çıkartıp DL için Squonk mod veya Dna chipsetli bir mod istiyorum. Aldığım cihazı da uzun bir süre kullanacağımı biliyorum. Misal elimde Hana modz one mod (Dna40) var çok uzun zamandır bana hizmet ediyor ve asla bırakmayacağım bir mod :) .

@MoNoT10 Aslında cihazlarımdan eskiden memnundum dikkatli kullanan biri olduğum için. Ancak bunların hepsini elimden çıkartıp DL için Squonk mod veya Dna chipsetli bir mod istiyorum. Aldığım cihazı da uzun bir süre kullanacağımı biliyorum. Misal elimde Hana modz one mod (Dna40) var çok uzun zamandır bana hizmet ediyor ve asla bırakmayacağım bir mod :) .
Iki yil once bıraktığım yerden guncel cihazlarla döneceğim deyince farklı böyle yazınca farklı oldu, kullanım tarzında minik ????bir değişiklik olacak, umarım elinizdekileri ederince satıp arzu ettiginiz şekilde cihazida makul olarak edinebilirsiniz keyfiniz daim olsun ????

@MoNoT10 :) evet kesinlikle haklısınız ilk mesajımı okuyunca güncelleme konusunda sizin cevabınız en mantıklı cevap oluyor. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Eğer fiyat konusunda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa can kulağı ile dinliyorum kendilerini.

Voopoo Drag 1 mod
Tesla Wye 85
Troyas S Rba
Medusa Reborn Rdta
Şu anki piyasasını bildiklerimden bazıları
Tesla wye 85: 250-300
Troya S rba: 170-250
Odis o atty rda: 80-130
Fiyat aralığında.
Squonk mod kullanmak güzeldir ama 3-4 aydan sonra sıkmaya başlar, çevremde yıllarca hep squonk kullanan görmedim, ben de sıkı bir squonk kullanıcısı sayılırım zamanında ama şimdi bile belirli zamanlarda 2-3 haftalık kullanımdan sonra sıkılıp kenara kaldırıyorum, demem o ki elinizdeki MTL setuplarin bir kısmını en azından kenarda tutarsanız sonradan tekrar setup arayışına gimezsiniz.

Herkese selam
Elimde 3 ay önce aeden aldığım kutusuz puma 200w+lion rda ve kutulu yedekli orjinal gunmetal blotto mevcut. Mtlye geçtiğim için elden çıkarmak istiyorum.Ederlerini yorumlarsanız sevinirim.

Elimde kozmetik olarak iyi durumda ve sıkıntısız coolvape fev 4.5s+ ve 3 paket oring seti var birde jomotech 76w cihaz var. Bunlar kaça gider?

Merhabalar.
Elimde atıl duran bir kaç ekipmanı satışa çıkarmayı planlıyorum ama desteğinize ihtiyacım var:

Vandyvape Pulse X: Kozmetiği 10/9,5 diyebilirim. Extra 2 yedek şişesi var.

Penodat V2: 2 hafta önce sıfır olarak aldım, tek sarım, bir kaç pamuklama, bana göre olmadığına karar verdim.

Spica Helix Kit(orijinal): 2.el aldım, kozmetiği çok iyi.

Flash BF-1 Ulton klon: bunun da kozmetiği çok iyi, kör 510 pin de mevcut.

yardımcı olursanız memnun olurum.

Merhabalar.
Elimde atıl duran bir kaç ekipmanı satışa çıkarmayı planlıyorum ama desteğinize ihtiyacım var:

Vandyvape Pulse X: Kozmetiği 10/9,5 diyebilirim. Extra 2 yedek şişesi var.

Penodat V2: 2 hafta önce sıfır olarak aldım, tek sarım, bir kaç pamuklama, bana göre olmadığına karar verdim.

Spica Helix Kit(orijinal): 2.el aldım, kozmetiği çok iyi.

Flash BF-1 Ulton klon: bunun da kozmetiği çok iyi, kör 510 pin de mevcut.

yardımcı olursanız memnun olurum.
uygun fiyatlı olursa penodat haric hepsini alabilirim hocam

Geri