kadir
Community
uygun fiyatlı olursa penodat haric hepsini alabilirim hocam
fiyatlandırma konusunda zerre fikrim olmadığı için bu mesajı attım hocam. Dolayısıyla neyin uygun neyin abartı olduğu hakkında bir şey söyleyemem.
uygun fiyatlı olursa penodat haric hepsini alabilirim hocam
???? bedavaysa alabilirim abiNe kadar fiyat çeksem bilemedim yav????
Hakka girmeyelim.
Bende bedava'ya çok şey isterim, mesela Nduro, Gus, Kayfun falan filan, ama bedava veren yok???????? bedavaysa alabilirim abi
3 tane olaydı söylediklerinden birini yollardımBende bedava'ya çok şey isterim, mesela Nduro, Gus, Kayfun falan filan, ama bedava veren yok????
Güzel gönlün yeter. İçimden geldi,3 tane olaydı söylediklerinden birini yollardım
eyvallah abi bilmukabeleGüzel gönlün yeter. İçimden geldi,
Gel bi sarılıp öpeyim muckss????
Gus var abi takas edelim ????Bende bedava'ya çok şey isterim, mesela Nduro, Gus, Kayfun falan filan, ama bedava veren yok????
Orjinalse yolla gelsin????Gus var abi takas edelim ????
???? olur abiOrjinalse yolla gelsin????
fazladan deck var mıNe kadar fiyat çeksem bilemedim yav????
Hakka girmeyelim.
Valla o yok işte.????fazladan deck var mı
bana deck atın
Üstad öncelikle şunu söylemek isterim ek parçaları satın yalın olarak atomizer kalsın. Ekmek istemez su istemez. Sonra pişman olmamak adına.Majör v2 orjinal camlar hariç herşey tam
2 adet ozz mods majör v2 bellcap.
1 adet sarı röchling sustason chimney
Ekli dosyayı görüntüle 54128Ekli dosyayı görüntüle 54129
Valla üstadım. Amacım kâr etmek, kâr satışı yapmak hiç değil, olamazdaÜstad öncelikle şunu söylemek isterim ek parçaları satın yalın olarak atomizer kalsın. Ekmek istemez su istemez. Sonra pişman olmamak adına.
Yok ben satıcam diyor iseniz.
Tanıdık birine vericek iseniz (kar amacı gütmeyen kullanmak isteyen) aldığınız fiyattan verebilirsiniz. Yada kullandığınızı var sayarak daha uyguna verebilirsiniz. (Bence satmayın)
öteki mahallede 280 ve 400liraya drop kit ile satıldığını gördü bu gözler iki ayrı zamanda iki ayrı ilan idi. (Tahta kutu degildi )
Telegramda tahta kutuya 600 istendiğinide gördüm akıbetini bilmiyorum ama.
Ve yine ben tahta kutuyu 280 civarına satmış idim. İçindeki vida aparatı ve siyah drip hariç olarak .
Yine aynı mahalleden drop kit ile yedek vs olmadan ben 150 liraya aldım. Yaklaşık 3 ay kadar önce Şuan Check atomizer hatası alıyorum
Ha bu arada 400 fiyat nasıl çıkardığımı söyleyeyim.Valla üstadım. Amacım kâr etmek, kâr satışı yapmak hiç değil, olamazda
-Drop kit
-röchling sustason chimney
-2 tane ozz mods bellcap
-atomizer
Hepsi dahil 400 fiyat verdim. Çokmu azmı bilemediğim için ederi nedir konusuna siz dostlara danışmak için yazdım.
Bence yüzde 10 25 arası indirim ikinci el için gayet geçerli bir yöntem. Denk gelsem alırdım penodat v2 aldım beş gündür temizliyorum. Temizlemek için para ödemişimHa bu arada 400 fiyat nasıl çıkardığımı söyleyeyim.
Parçaların bana toplam maliyeti
515 TL.
Buna yüzde 25 yıpranma indirimi uyguladım. Kargo benden olacağı için Çıkan fiyat'a 13 TL kargo ücreti ekledim.
Ürünü alacak arkadaş kargo ile uğraşmasın, kargo'ya fazla ücret ödemesin diye düşündüm.
30 TL 35 TL kargo ücreti ödendiğini gördüm.
Açıklama gereği duydum. Teşekkürler????
Güzel düşüncen için teşekkür ederim.Bence yüzde 10 25 arası indirim ikinci el için gayet geçerli bir yöntem. Denk gelsem alırdım penodat v2 aldım beş gündür temizliyorum. Temizlemek için para ödemişim
Mükemmel bir fiyatlandırma olmuş üstad.Ha bu arada 400 fiyat nasıl çıkardığımı söyleyeyim.
Parçaların bana toplam maliyeti
515 TL.
Buna yüzde 25 yıpranma indirimi uyguladım. Kargo benden olacağı için Çıkan fiyat'a 13 TL kargo ücreti ekledim.
Ürünü alacak arkadaş kargo ile uğraşmasın, kargo'ya fazla ücret ödemesin diye düşündüm.
30 TL 35 TL kargo ücreti ödendiğini gördüm.
Açıklama gereği duydum. Teşekkürler????