• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ederi Nedir? Ederi Nedir ? -Ana Konu | 2021-2022-2023-2024

Majör v2 orjinal camlar hariç herşey tam
2 adet ozz mods majör v2 bellcap.
1 adet sarı röchling sustason chimney

Ekli dosyayı görüntüle 54128Ekli dosyayı görüntüle 54129
Üstad öncelikle şunu söylemek isterim ek parçaları satın yalın olarak atomizer kalsın. Ekmek istemez su istemez. Sonra pişman olmamak adına.
Yok ben satıcam diyor iseniz.
Tanıdık birine vericek iseniz (kar amacı gütmeyen kullanmak isteyen) aldığınız fiyattan verebilirsiniz. Yada kullandığınızı var sayarak daha uyguna verebilirsiniz. (Bence satmayın)

öteki mahallede 280 ve 400liraya drop kit ile satıldığını gördü bu gözler :) iki ayrı zamanda iki ayrı ilan idi. (Tahta kutu degildi )
Telegramda tahta kutuya 600 istendiğinide gördüm akıbetini bilmiyorum ama.
Ve yine ben tahta kutuyu 280 civarına satmış idim. İçindeki vida aparatı ve siyah drip hariç olarak .
Yine aynı mahalleden drop kit ile yedek vs olmadan ben 150 liraya aldım. Yaklaşık 3 ay kadar önce Şuan Check atomizer hatası alıyorum :)

Üstad öncelikle şunu söylemek isterim ek parçaları satın yalın olarak atomizer kalsın. Ekmek istemez su istemez. Sonra pişman olmamak adına.
Yok ben satıcam diyor iseniz.
Tanıdık birine vericek iseniz (kar amacı gütmeyen kullanmak isteyen) aldığınız fiyattan verebilirsiniz. Yada kullandığınızı var sayarak daha uyguna verebilirsiniz. (Bence satmayın)

öteki mahallede 280 ve 400liraya drop kit ile satıldığını gördü bu gözler :) iki ayrı zamanda iki ayrı ilan idi. (Tahta kutu degildi )
Telegramda tahta kutuya 600 istendiğinide gördüm akıbetini bilmiyorum ama.
Ve yine ben tahta kutuyu 280 civarına satmış idim. İçindeki vida aparatı ve siyah drip hariç olarak .
Yine aynı mahalleden drop kit ile yedek vs olmadan ben 150 liraya aldım. Yaklaşık 3 ay kadar önce Şuan Check atomizer hatası alıyorum :)
Valla üstadım. Amacım kâr etmek, kâr satışı yapmak hiç değil, olamazda

-Drop kit
-röchling sustason chimney
-2 tane ozz mods bellcap
-atomizer
Hepsi dahil 400 fiyat verdim. Çokmu azmı bilemediğim için ederi nedir konusuna siz dostlara danışmak için yazdım.

Valla üstadım. Amacım kâr etmek, kâr satışı yapmak hiç değil, olamazda

-Drop kit
-röchling sustason chimney
-2 tane ozz mods bellcap
-atomizer
Hepsi dahil 400 fiyat verdim. Çokmu azmı bilemediğim için ederi nedir konusuna siz dostlara danışmak için yazdım.
Ha bu arada 400 fiyat nasıl çıkardığımı söyleyeyim.

Parçaların bana toplam maliyeti
515 TL.
Buna yüzde 25 yıpranma indirimi uyguladım. Kargo benden olacağı için Çıkan fiyat'a 13 TL kargo ücreti ekledim.
Ürünü alacak arkadaş kargo ile uğraşmasın, kargo'ya fazla ücret ödemesin diye düşündüm.
30 TL 35 TL kargo ücreti ödendiğini gördüm.

Açıklama gereği duydum. Teşekkürler????

Merhabalar!
Elimde Ultroner Victory Stabwood var. Icindeki cip Sevo60. Kondisyonu cok iyi durumda, sifira yakin. Kutu icerigi tam. Bu urunu kaca satabilirim? Tskrler!
IMG_20210628_171918.jpg

515 TL.
Buna yüzde 25 yıpranma indirimi uyguladım. Kargo benden olacağı için Çıkan fiyat'a 13 TL kargo ücreti ekledim.
Ürünü alacak arkadaş kargo ile uğraşmasın, kargo'ya fazla ücret ödemesin diye düşündüm.

Bence yüzde 10 25 arası indirim ikinci el için gayet geçerli bir yöntem. Denk gelsem alırdım :) penodat v2 aldım beş gündür temizliyorum. Temizlemek için para ödemişim

Bence yüzde 10 25 arası indirim ikinci el için gayet geçerli bir yöntem. Denk gelsem alırdım :) penodat v2 aldım beş gündür temizliyorum. Temizlemek için para ödemişim
Güzel düşüncen için teşekkür ederim.
Ben bu işin ticaretini yapmıyorum ve kâr düşüncesi içinde değilim. Aklıma gelen böyle bir yöntem oldu.

Elimden geldiğince ve fırsatım olduğu müddetçe, kullandığım ürünleri dezenfekte edip gödermeye özen gösteriyorum. Bazen gözden kaçırdığımız hatalarımız yanlışlarımız olabilir ama bile bile bir ürünü kirli göndermek bilemedim yani.

515 TL.

Mükemmel bir fiyatlandırma olmuş üstad.
Ama yeniliyorum satmayın sonra bulamıyorsunuz :)
Misal integra coppervape clonunu sattım ve şuan bulamıyorum. Ve bulmam pek olası gibi görünmüyor ????

Geri