• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Ederi Nedir? Ederi Nedir ? -Ana Konu | 2021-2022-2023-2024

220-270 arasında eder diye düşünüyorum, temiz olduğuna göre pazarlıksız 250 lira günümüz piyasası için normal geliyor
Öbür mahallede 400 yazılmış ilanda ne klonu olduğu belli değil belirtilmemiş ,öm istenmiş ama satılıp satılmadığı belli değil, pek taliplisi çıkmıyor, 300 tl günümüz fiyatlarında makul gibi

Asmodus Spruzza kit 80 w kırmızı renk, evde masaüstü modu olarak kullanıldı rda sı 1 defa denendi kozmetik 9.9/10 .

Sirius mods vega rda 7-8 ml likit içildi dolapta duruyor , 9.9 /10

Hcigar towis magic box bf squonk mod carbon fiber renk uzun zaman önce 2. El olarak alındı yedek şişesi var ürünün genel durumu 6.5/10 .

Bu ürünlerin ederi nedir ?

Uzun aradan sonra merhabalar efenim, elimde şu an 3 kutu Major var, ikisini satmayı düşünüyorum ultem driptip hariç tam kutu, bir tane de drop kitli v2 var onu da satmayı düşünüyorum, ve 3 tane de kırmızı sustason var ikisini satmayı düşünüyorum, ne kadar ederler acaba.

Selamlar saygılar sevgiler...

Geldim komutanım, geldim albayım, hoş gördüm,
Yaşıyoruz buna yaşamak denirse, tekrar sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum...

majör ahşap kutuyu en son uzi 750 ye sattı. ama piyasada daha pahallıya satan fırsatçı çok oldu.
eğer kullanılmamış sıfırlarsa v2+drop yaklaşık 400-450, sustason 200-250 normal bana göre.
kullanılmışsa az daha düşüğü.
ama dediğim gibi daha pahallıya da satan oldu.
senden ucuza alıp pahallıya satacakta çıkabilir ;)
gerisi sana kalmış

majör ahşap kutuyu en son uzi 750 ye sattı. ama piyasada daha pahallıya satan fırsatçı çok oldu.
eğer kullanılmamış sıfırlarsa v2+drop yaklaşık 400-450, sustason 200-250 normal bana göre.
kullanılmışsa az daha düşüğü.
ama dediğim gibi daha pahallıya da satan oldu.
senden ucuza alıp pahallıya satacakta çıkabilir ;)
gerisi sana kalmış
Sağolasın komutanım, sustasonlar kullanıldı, arkadaşlar da sustasonu beğendiği için onu kullanmışlar benim aldığım arkadaşlar, kutular ve drop üç beş kullanılmış durumda en fazla, sustasonun bitanesini @murcix hocama söz verdim zaten ne verirse razıyım,

Tekrar sağol albayım....

RJohPp.jpg

Hayırlı akşamlar acaba ederi nedir?

merhaba
akşama ilan açıcam
klon atoları çin fiyatından verip geçicem ki atolar temizlenmedi bile kutusunda duruyor coolvape storeden çektiydim
firebolt cotton ve 48li coil master skynet hazır coile fiyat biçemedim ederi ne olmalı? 5adet bulunan mtl coilleri de alış fiyatının bi tık altına satarım sanırım
birde temiz pico 2 var deri kılıfla beraber satayım diyorum
kılıfa 130-140 desek çok mu 180e aldıydım... picoya kaç demek lazım?

merhaba
akşama ilan açıcam
klon atoları çin fiyatından verip geçicem ki atolar temizlenmedi bile kutusunda duruyor coolvape storeden çektiydim
firebolt cotton ve 48li coil master skynet hazır coile fiyat biçemedim ederi ne olmalı? 5adet bulunan mtl coilleri de alış fiyatının bi tık altına satarım sanırım
birde temiz pico 2 var deri kılıfla beraber satayım diyorum
kılıfa 130-140 desek çok mu 180e aldıydım... picoya kaç demek lazım?

atolara çin fiyatı süper fiyat olur. pamuk ve 48'li tellere de çin fiyatı uygun olur gibi yine.
pico2 çok değil bence. hatta orijinal ise ben talibim direkt ???? 5'li mtl coil de orijinal ve aspire ise ona da talip olunabilir ????..

Son düzenleme:
ü
atolara çin fiyatı süper fiyat olur. pamuk ve 48'li tellere de çin fiyatı uygun olur gibi yine.
pico2 çok değil bence. hatta orijinal ise ben talibim direkt ???? 5'li mtl coil de orijinal ve aspire ise ona da talip olunabilir ????..
hocam skynete çin fiyatı çok
15usd desek 225tl çok olmaz mı?
pico 2 tabii orjinal
mtl temcoavm malı aspire nerden bulalım:(

Geri