deri kılıfla beraber 575 yazmıştım hocamHocam pico 2 nin fiyati neydi
deri kılıfla beraber 575 yazmıştım hocamHocam pico 2 nin fiyati neydi
Aldik bi le black grey????Pico LE mod 760₺
Pico 2 mod 700₺
telegramda
hayırlı olsun hocam ilki kadar dayanıklıysa 3. dünya savaşına kadar kullanılırAldik bi le black grey????
hocam fiyat biçebildiniz mi?Ekli dosyayı görüntüle 60119Ekli dosyayı görüntüle 60120
merhabalar forum ahalisi
elimde bir Cthulhu 1928 mtl rda var nedir bunun ederi var mı bir fikri olan?
hayırlı olsun üstatAldik bi le black grey????
Ekli dosyayı görüntüle 60119Ekli dosyayı görüntüle 60120
merhabalar forum ahalisi
elimde bir Cthulhu 1928 mtl rda var nedir bunun ederi var mı bir fikri olan?
şuan için hayır hocamhocam fiyat biçebildiniz mi?
sağolun hocam. geçen sene 120 liraya aldığım mod şuan 375-400 lira olmuş ne yazıkki olması gereken enflasyon rakamlarına karşı yürümüyor fiyatlar. üzücü bir durum, ya elimde tutacağım ya da yerine birşey koyabilecek fiyata satacağımgeçen sene 100 TL almıştım. enflasyon farkı ile 175-200 civarı edebilir.
enflasyonla beraber büyümesi mi gerekiyor fiyatın? o kısmını anlayamadım?şuan için hayır hocam
sağolun hocam. geçen sene 120 liraya aldığım mod şuan 375-400 lira olmuş ne yazıkki olması gereken enflasyon rakamlarına karşı yürümüyor fiyatlar. üzücü bir durum, ya elimde tutacağım ya da yerine birşey koyabilecek fiyata satacağım
ben olması gerekeni, makulunu yazdım.hocam herşeyin ederi artıyor mesele sadece bu.
@comandante hocam enflasyon farkı ile bu kadar eder dedi ya. ben de belirtmek istedim ki enflasyon gibi değil, milletin keyfine göre artıyor fiyatlar. herkes birbirini referans alıp fiyat arttırıyor. aliden 4 dolara aldığım rda'ya şuan 400tl isteniyor ve 2.el
enflasyonla beraber büyümesi mi gerekiyor fiyatın? o kısmını anlayamadım?
Merhaba dani box v1 tot cycl da 40-50k civarında ve temiz, sizce bu piyasada nasıl bir fiyat belirlemek gerekir.