• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Dvarw MTL RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sürekli Kullandığınız Sarım

• Kullanılan toplam oy
    131
843236dc8cbaf7b000f70564b9615fa3.jpg

Yoksa bu şekilde mi ?

Şu dvarw'ı görünce kafayı yiyorum. Bi dvarw'ım vardı, nerde bulamıyorum. Benim hatundan süpheleniyorum. Çöpe atmıştır kesin????‍♂️????
Valla çok güzel tank 3,5ml cam tankınıda alasım var ama hayırlı bakalım :D Yenge hangi çöpü kullanıyor abi kamp kurayım orayada ben baya bişey çıkar bana :D:D
Eline sağlık çok iyi olmuş. Nasıl aroma ve vurum farketti mi?
Vurumda fark var aroma saten iyi olunca ona yorum yapmak yanlış olur.

Edit: Şunu eklemeden edemeyiceğim buhar performansı çok iyi oldu

Son düzenleme:
Illa bana da aldiracaksiniz su tanki. Zaten son aldigim diger klon tanklardan "aha budur" dedigim olmadi. Klon alasim gelmiyor o yuzden.
Full sette vapesoon mu iyiydi?

20200123_003750.jpg
Elimde iki adet yanma odası çeperi mevcut birisinin likit kanalı daha dar diğerinin oval ve geniş, normalde geniş olanını kullanıyorum, dar olanı merak ediyorum acaba kullanan varmı dar delikli olanı ve amaç ne böyle bir çeper kullanmanın ?

Ekli dosyayı görüntüle 27372
Elimde iki adet yanma odası çeperi mevcut birisinin likit kanalı daha dar diğerinin oval ve geniş, normalde geniş olanını kullanıyorum, dar olanı merak ediyorum acaba kullanan varmı dar delikli olanı ve amaç ne böyle bir çeper kullanmanın ?

İlk üretilenlerin besleme kanalı yuvarlak yapılmış, v2 lerin ki sağ taraftaki gibi daha geniş olarak revize edilmiştir. Herhangi bir amacı olduğunu sanmıyorum ama belki yüksek pgli likitler kullanılacağı zaman kontrollü bir besleme sağlayabilir.

İlk üretilenlerin besleme kanalı yuvarlak yapılmış, v2 lerin ki sağ taraftaki gibi daha geniş olarak revize edilmiştir. Herhangi bir amacı olduğunu sanmıyorum ama belki yüksek pgli likitler kullanılacağı zaman kontrollü bir besleme sağlayabilir.
Benimde aklıma acaba dar olan mtl versiyonu, geniş olan ise dl versiyonu için üretildi mi ? diye gelmişti.
Dar olanı nano mtl alien clapton ile denemek üzereyim gelişmelerden haberdar ederim ????????

Benimde aklıma acaba dar olan mtl versiyonu, geniş olan ise dl versiyonu için üretildi mi ? diye gelmişti.
Dar olanı nano mtl alien clapton ile denemek üzereyim gelişmelerden haberdar ederim ????????
Dar olanda besleme problemlerinden dolayı revize edilerek oval olana geçilmiş ve v2 olmuştur. V1 ile v2 arasındaki farkta o dur hocam

Zaten pamuklaması daha uğraştırıcı,denedim gördüm ve adamlar haklıymış dedim, v2 olanını koydum gözüm kapalı pamukladım içiyorum ...

Besleme sırasında o baloncukların çıkışını; sanki NBA final serisi, seride durum eşit, son maç, son çeyrek top M.J in elinde, son hücumu kullanıyor gibi izliyorum, beni hipnotize ediyor, size de oluyormu ?

Zaten pamuklaması daha uğraştırıcı,denedim gördüm ve adamlar haklıymış dedim, v2 olanını koydum gözüm kapalı pamukladım içiyorum ...

Besleme sırasında o baloncukların çıkışını; sanki NBA final serisi, seride durum eşit, son maç, son çeyrek top M.J in elinde, son hücumu kullanıyor gibi izliyorum, beni hipnotize ediyor, size de oluyormu ?

Tasvire bayıldım :D

Geri