Mordor Buharcısı
Community
Uyuyor sıkıntı olmuyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.3x0,8 afc kiti clone dvarw a uyuyor mu deneyen oldu mu.? Yada orjinalin afc kitleri clone a uyuyor mu. Kitlerden almayı düşünüyorum uyuyorsa eğer. Teşekkürler.
Teşekkür ederim.Uyuyor sıkıntı olmuyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
bende tek delik 0.8 afc deligi var 3lüsünü nerden bulacagız
Elinize, emeğinize sağlık.Buda benden gelsin
Dvarw16 ya hurda ato parçalarından metal belcap yaptım
Tankı gus aiolos tankı
Üst kapak gt yanma odasının kapağı
Baca da erlkonigin bacasını keserek yaptım, dvarwın yanma odası kapağını kullanmıyorum, akıtma hiç yok, aroma aynı, bogaz vurumu biraz arttı gibi, ve bir tıkda buhar soğudu
Ekli dosyayı görüntüle 23878Ekli dosyayı görüntüle 23879Ekli dosyayı görüntüle 23880Ekli dosyayı görüntüle 23881
Yerli tedarikçilerde yok sanırım. Ben de uzun süre aramıştım. En temizi şuradan almak :bende tek delik 0.8 afc deligi var 3lüsünü nerden bulacagız
3,5ml clear bellcaplerden istiyodum ben de. İyi oldu bu link. Hiç dikkatimi çekmemiş nedense. Link için teşekkürler.US $9.99 Dvarw mtl 22mmyi seçtiğinizde yeni afcler gözüküyor fotoğrafta, geri bildirimlere baktım göremedim belki yeni afclerle yolluyorlardır ilgilenenler olursa Link
aliden söyleyip beklemektense burdan almak daha mantıklı geliyor hem likit koyulduğu zaman o buzlu görüntü biraz berraklaşıyorBuzlu 5ml olan alınabilir esasında. Fiyatları da ali seviyesindeymiş. Kafalar karışık