Marginal59
Community
Güzel günlerde kullanın üstadım
Güzel günlerde kullanın üstadım
Elimde 30 ga yok ama 32ga var. 2mm paralel 4 tur deneyeyim diğer türlü çok yüksek ohm çıkar. akşam deneyeceğim merak ettim şimdiEkli dosyayı görüntüle 25681Ekli dosyayı görüntüle 25682
DVARW için sarım tavsiyesi :
Kanthal a1 30ga
2.5 mm klavuza
5 tur aralıklı
Paralel sarım
0.87 ohm civarı
Hem aroma hem de vurumda artış sağlıyor. Denemek isteyenlere
Simdi prime , v3 mini ve lite 19 un yanina su arkadasi almamin bana ne gibi katkisi olur acaba ? Yine kasinti tuttuda beni
Tüketim zevki olarak bir katkısı olmaz aslında lakin 5ml tanklı en küçük atomizerlerden. Yanınızda hem küçük hem de iyi likit kapasitesine sahip bir kit bulundurmak isterseniz Dvarw bu konuda çok güzel çözüm üretiyor
masallah sanatEkli dosyayı görüntüle 25681Ekli dosyayı görüntüle 25682
DVARW için sarım tavsiyesi :
Kanthal a1 30ga
2.5 mm klavuza
5 tur aralıklı
Paralel sarım
0.87 ohm civarı
Hem aroma hem de vurumda artış sağlıyor. Denemek isteyenlere
Bende diyorum Dvarw ne kadar az likit tüketiyor, meğer ufaklığın tankı göründüğünden büyükmüşTüketim zevki olarak bir katkısı olmaz aslında lakin 5ml tanklı en küçük atomizerlerden. Yanınızda hem küçük hem de iyi likit kapasitesine sahip bir kit bulundurmak isterseniz Dvarw bu konuda çok güzel çözüm üretiyor
Dvarw rahatlıktır. Kolaylıktır. Kompaklıktır. Likit Seçmez ne koysan onu verir. devam edeyim mi durayım mı ?Simdi prime , v3 mini ve lite 19 un yanina su arkadasi almamin bana ne gibi katkisi olur acaba ? Yine kasinti tuttuda beni
Elimde 30 ga yok ama 32ga var. 2mm paralel 4 tur deneyeyim diğer türlü çok yüksek ohm çıkar. akşam deneyeceğim merak ettim şimdi
Dvarw rahatlıktır. Kolaylıktır. Kompaklıktır. Likit Seçmez ne koysan onu verir. devam edeyim mi durayım mı ?
Ben bir ara 28ga ile denemiş idim lakin meşakkatli bir sarım olunca tekrarda denemedimBakalım nasıl olacak sonuç
Ben bir ara 28ga ile denemiş idim lakin meşakkatli bir sarım olunca tekrarda denemedim