• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Dvarw MTL RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sürekli Kullandığınız Sarım

• Kullanılan toplam oy
    131
Lise yıllarında ( 95-99 ) gece 03.00 te yayınlanırdı NBA final serileri, tabi o zaman hepimiz Chicago Bulls'u tutuyoruz, 1 hafta sabahlardık serileri izlicez diye, Micheal Jordan'ı izlemek öyle bişeydi, insanın zihninde bir yer ediniyor hiç unutulmuyor, ne zaman heyecanlı birşey olsa hep aklıma Majesteleri gelir o nedenle...

O kadar olmasa bile Kobe ( nam-ı değer Kara Mamba ) o heyecanı yaşattı bir süre..

Şimdi ki gençler günümüz sporcularını birşey sanıyor ama eskiler gibi yok..

Düşündümde yaşlanmışız biraz galiba...

Lise yıllarında ( 95-99 ) gece 03.00 te yayınlanırdı NBA final serileri, tabi o zaman hepimiz Chicago Bulls'u tutuyoruz, 1 hafta sabahlardık serileri izlicez diye, Micheal Jordan'ı izlemek öyle bişeydi, insanın zihninde bir yer ediniyor hiç unutulmuyor, ne zaman heyecanlı birşey olsa hep aklıma Majesteleri gelir o nedenle...

O kadar olmasa bile Kobe ( nam-ı değer Kara Mamba ) o heyecanı yaşattı bir süre..

Şimdi ki gençler günümüz sporcularını birşey sanıyor ama eskiler gibi yok..

Düşündümde yaşlanmışız biraz galiba...

Ben de ara ara eski maçları, kesitleri açıp izlerim. Jordan bir ikon basketbol için, sevmeyeni yoktur sanırım.
Yaş almak güzel şey, bir kere yakın tarih için arşiv karıştırmaya gerek kalmıyor :)

Clear tankı ben de aradım taradım ama bulamadım. En son baktığımda steamtuners da da stok yoktu. Bir arkadaşımda ultemi var satmayı düşünüyordu geçenlerde konuşmuştuk. Hala satmayı düşünüyorsa ultem için ona sorabilirim üstadım.
Orjinal steam tuners mı yoksa çinli kardeşlerimizin steam tuners ımı? orjinal ise fiyat konusunda ne düşünür acaba arkadaşınız?

V1 besleme kanalı .çok ufak ve bazen sarımlarda besleme sorunu olabiliyor. Bu besleme kanalını genişletsem v2 şekline getirsem problem yaşar mıyım acaba ? Çok güzel içimi var namıssızın alıştım.

Yok yahu hiç yatkın değilim sanayiye gidip yaptırırım. Dramer ne bilmiyorum :D :D

Çokta fazla büyütmeyin sonra aşırı beslemeden şikayet edersiniz :) aslında pamuğu az kullanır iseniz tiftikli gayette iyi besler bende oval var ve fazla bile besliyor diyebilirim pamugu cok kullanıyorum fazla besleme dolayıso ile
c859afcca22037781c1a671af92703a6.jpg

Çokta fazla büyütmeyin sonra aşırı beslemeden şikayet edersiniz :) aslında pamuğu az kullanır iseniz tiftikli gayette iyi besler bende oval var ve fazla bile besliyor diyebilirim pamugu cok kullanıyorum fazla besleme dolayıso ile
c859afcca22037781c1a671af92703a6.jpg
O da doğru ama pamuğu kısınca kanalı kapatamıyorum fışırdıyor :D

V1 besleme kanalı .çok ufak ve bazen sarımlarda besleme sorunu olabiliyor. Bu besleme kanalını genişletsem v2 şekline getirsem problem yaşar mıyım acaba ? Çok güzel içimi var namıssızın alıştım.
Hocam sen bi ara satmayı düşünüyordun yanlış hatırlamıyorsam, alıştın galiba? ???? ;) ( seni de zehirledi dimi dvarw ? )

Geri