Mordor Buharcısı
Community
Alıştım buna sebep @Mordor Buharcısı oldu. Görüştük telledi pamukladı likitide verdi al dedi 2 ml bellcap yılan gibi oldu atomizerim.
Valla beğenmene çok sevindim üstat
şunu da şöyle bırakıp zehri salayım
Alıştım buna sebep @Mordor Buharcısı oldu. Görüştük telledi pamukladı likitide verdi al dedi 2 ml bellcap yılan gibi oldu atomizerim.
Hocam sizi genel olarak gus kullanırken görüyordum Sizi dvarwlara yönelten nedir?
Hocam sizi genel olarak gus kullanırken görüyordum Sizi dvarwlara yönelten nedir?
16 lık için bide satburn lazım,hep harcama hep para....
Düşersiniz tabi aldınız set satburn ü
pil olayı korkuttu vazgeçtim yoksa bende direkten döndüm iki kez Klonuda varmış set olarak satılıyor.Valla düşülmicek gibi değil geçmişte kullandım sat14500+dvarw16 sattık gitti khw den getirebilirsem 1-2 ürün daha var sonra kabuğuma çekilme düşüncem var (tabi yersen ) [emoji23][emoji23][emoji23]
Yüzük sabit hocam içinde afc var sıkılığı ayarlamak için atonun yanında birkaç çeşit geliyorÜye kaydını nereye yapıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 29383
Hava yüzüğü sabit mı bunların
Baya açık ve sanırım dönmüyor
Ama sıkılık guzel
@Saldıray Abi ninde dediği gibi hava ayarı içindeki afc lerden ayarlanıyor. 5ml ultem olurda satma düşüncesi olur ise talibim Driptip farklı driptip kullanmanızı tavsiye ederim keza içinde likit birikmesi yaşanıyor. Ama çok hojj içimi vardır. o driptipin ben çok severim.Üye kaydını nereye yapıyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 29383
Hava yüzüğü sabit mı bunların
Baya açık ve sanırım dönmüyor
Ama sıkılık guzel
Gomutanım bu fena yahu tek aroması filanda çok iyi bunun minnak bi setup olmuş bir iki birşeyler satam tekrar alıcam bunuBüyüğünü sevmedim ama bu apayrı ????
Ekli dosyayı görüntüle 29392
anlıklara bak birde. kardeşiyle birlikteGomutanım bu fena yahu tek aroması filanda çok iyi bunun minnak bi setup olmuş bir iki birşeyler satam tekrar alıcam bunu
Saolun hocam@Saldıray Abi ninde dediği gibi hava ayarı içindeki afc lerden ayarlanıyor. 5ml ultem olurda satma düşüncesi olur ise talibim Driptip farklı driptip kullanmanızı tavsiye ederim keza içinde likit birikmesi yaşanıyor. Ama çok hojj içimi vardır. o driptipin ben çok severim.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Dvarw ı 1 hafta kullanan kişi
Başka ato alsa bile eli gitmiyor. Köşede 4-5 adet ato var haftada bir farklı kullanıyorum
Bir tık daha serin buhar. Fark öyle aman aman değil ama ben hissettim.Selamlar. Ultem'in normal yanma odasina gore icim farkliligi nedir?