• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Dvarw MTL RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sürekli Kullandığınız Sarım

• Kullanılan toplam oy
    131
Valla düşülmicek gibi değil geçmişte kullandım sat14500+dvarw16 sattık gitti khw den getirebilirsem 1-2 ürün daha var sonra kabuğuma çekilme düşüncem var (tabi yersen ) [emoji23][emoji23][emoji23]
pil olayı korkuttu vazgeçtim yoksa bende direkten döndüm iki kez :) Klonuda varmış set olarak satılıyor.

Üye kaydını nereye yapıyoruz:)
Ekli dosyayı görüntüle 29383
Hava yüzüğü sabit mı bunların
Baya açık ve sanırım dönmüyor
Ama sıkılık guzel
@Saldıray Abi ninde dediği gibi hava ayarı içindeki afc lerden ayarlanıyor. 5ml ultem olurda satma düşüncesi olur ise talibim :) Driptip farklı driptip kullanmanızı tavsiye ederim keza içinde likit birikmesi yaşanıyor. Ama çok hojj içimi vardır. o driptipin ben çok severim. :)
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

@Saldıray Abi ninde dediği gibi hava ayarı içindeki afc lerden ayarlanıyor. 5ml ultem olurda satma düşüncesi olur ise talibim :) Driptip farklı driptip kullanmanızı tavsiye ederim keza içinde likit birikmesi yaşanıyor. Ama çok hojj içimi vardır. o driptipin ben çok severim. :)
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
Saolun hocam
Drip güzel
Biriktikçe silinir
Metal sevmiyorum
Başka ultemle denerim
Dibine yüzük taktım giren hava kısmen azalsın diye
Ama güzel sıkılığı
1 saattir kullanıyorum güzel ato
Pek dusunmem sanırım hocam satmayı
20200217_121716.jpg

8 ay kadar oldu galiba, sürekli kullanıyorum. Küçük belcapplılar biraz daha sıcak buhar verdiği için hep 5ml olanı kullanıyorum. Genellikle 2,5mm ye 7/8 tur aralıksız 26ga kanthal kullanıyorum ve çok memnunum. Son 2 haftadır @Deonise hocamdan aldığım mtl nano alien 0,7 ohm kullanıyorum gayet memnunum.
E79A94A7-4472-4819-A001-331DFBF8C57F.jpeg02596CAE-6702-4E55-A930-F820466F496D.jpeg

Geri