Güzel cihaza benziyorCraton DNA75C Think Vape,
Ekli dosyayı görüntüle 52668
Teşekür ederim hocam sağolasın yapıyorum ama olmuyor beceremedim ,en iyisi iyice alışana kadar oynamamak ayarları sanırımHocam ayar isleriniz bitince upload to yazan butona basin. Cihaz hep bagli kalsin bu surecte hic cekmeyin pcden
Ustad eger teliniz ss ise replay modunu denemenizi oneririm. Cok daha keyifli olacaktirTeşekür ederim hocam sağolasın yapıyorum ama olmuyor beceremedim ,en iyisi iyice alışana kadar oynamamak ayarları sanırım
75c hocam sağolasın bi deneyeyimUstad eger teliniz ss ise replay modunu denemenizi oneririm. Cok daha keyifli olacaktir
Tabi mod c surumuyse yani renkli ekran 3 buto
Benim mod da playing ekrana gelmiyor hocam sizde durum nedir, 75c olduğu için mi acaba 250c mi olması gerekiyor, ss316l tel için geçerli değil mi playingUstad eger teliniz ss ise replay modunu denemenizi oneririm. Cok daha keyifli olacaktir
Tabi mod c surumuyse yani renkli ekran 3 buto
Ustad ss nickel ve titanium da kullaniliyor diye hatirliyorum. Once bir kac puf cektiginizde save puff cikmasi lazim. Onun ustune gelip kaydedince playing yazmasi lazimBenim mod da playing ekrana gelmiyor hocam sizde durum nedir, 75c olduğu için mi acaba 250c mi olması gerekiyor, ss316l tel için geçerli değil mi playing
Hocam sizde escribe sürümü usa mı international mi ,ben usa'yı indirdim sanırım orada hata yaptım ondan fark eder mi acabaYanlış hatırlamıyorsam replay'i watt modunda aktifleştirebiliyorsunuz, ben o şekilde yapmıştım, sonuçta kafası watt verip sabitlemek yani. SS316L profiline ihtiyacı yok modun, o SS316L profili altında tc yapabilmeniz için yüklenen bir şey. Replay'i escriba'da watt modunda aktifleştirin, teliniz müsaitse çalışacaktır. Escribe'ın ve modun yazılımının son sürüm olduğundan da emin olun replay için. Theme olarak da eski bir tema kullanıyorsanız(Replay öncesi yapılmış), replay yine çıkmayacaktır..
Hocam sizde escribe sürümü usa mı international mi ,ben usa'yı indirdim sanırım orada hata yaptım ondan fark eder mi acaba
Hemen deneyeyim hocam sağolasınEdiyordu sanırım, international deneyim hocam..
Oldu hocam süper teşekür ederimEdiyordu sanırım, international deneyim hocam..
ben bu modu bu kadar küçük sanmazdım ne güzelmiş yawww
Ekli dosyayı görüntüle 53191
odin mini 75c üfff
kim bilir ne zaman bulacam da alacam
Aramakla bulunmaz lâkin bulanlar hep arayanlardır Hocam ???? AliExpress de vardi bitmişkim bilir ne zaman bulacam da alacam
TRY 1,133.65 21%OFF | Orijinal DOVPO Odin Mini DNA75C kutusu Mod tek 21700 pil Powered By DNA75C çip 75W Odin Mini TC Mod e-sigara Vape Modkim bilir ne zaman bulacam da alacam
Tesekkur ederim ustad. Sevdigim bir tedarikciden on siparis verdim…TRY 1,133.65 21%OFF | Orijinal DOVPO Odin Mini DNA75C kutusu Mod tek 21700 pil Powered By DNA75C çip 75W Odin Mini TC Mod e-sigara Vape Mod
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun üstadımTesekkur ederim ustad. Sevdigim bir tedarikciden on siparis verdim…