Ekli dosyayı görüntüle 53871
@GaziHazar su geçirmez sağlam çıbık gibi bişey geliyor [emoji3] ,sen acele etmeyip bunu mu alsaydın acaba
Bir lost vape fanı olarak söylüyorum, aegis soloyu andırıyor. Kalite tartışılmaz tabi ama ne bileyim, ilk dna100c çipli modunu çıkarırken biraz özenmelerini beklerdim lost vapeden.
Bir lost vape fanı olarak söylüyorum, aegis soloyu andırıyor. Kalite tartışılmaz tabi ama ne bileyim, ilk dna100c çipli modunu çıkarırken biraz özenmelerini beklerdim lost vapeden.
İyi oldu bu Aegis hatırlatması. Bir şeylere benziyor bu, diyordum videodan sonra. ????Bir lost vape fanı olarak söylüyorum, aegis soloyu andırıyor. Kalite tartışılmaz tabi ama ne bileyim, ilk dna100c çipli modunu çıkarırken biraz özenmelerini beklerdim lost vapeden.
Scutum fikri kime aitti acaba?! ????????Ekli dosyayı görüntüle 53918
Modun adı değişmiş, hiçbirimiz farketmemişiz neyse tip her ne kadar aegis soloyu andırsada adı en azından daha afilli olmuş
Mirage dan sonra bir daha Lost vape almam. Bir kere pil kapağı gönderdiler artık kapak stokta yok. Mod atıl durumda kaldı. Güzelim dna75 c çipine üzülüyorum
Var da hocam. Ben o bütçeleri hiç moda harcamadım. Mesela 75 c değil düz 75 olsa fakir usta 200 dolara mod yapacaktı. Ama ben tahta işine ısınamadım. Ucuz yollu belki ilerde 3d yazıcı ile bir yapan çıkar hafif bir kasa ile güzel olurUstad cipe mod yapan bir kac kisi var diye duymustum. Kim olduklarini bilmiyorum ama mac mods falan belki chipi degerlendirir
Var da hocam. Ben o bütçeleri hiç moda harcamadım. Mesela 75 c değil düz 75 olsa fakir usta 200 dolara mod yapacaktı. Ama ben tahta işine ısınamadım. Ucuz yollu belki ilerde 3d yazıcı ile bir yapan çıkar hafif bir kasa ile güzel olur
İnternette çeşitli mod tasarımları vardı hocam ama diğer malzemeleri tedariği uğraştırıcı, 510 olsun pil tüpü olsun falan filan. Bir de modu toplayabilmek mesele. Ayrıca şöyle bir fikir vermek isterim yanlış anlamazsanız, lost vape grus moda dna75c tam oturuyor. İkinci el temiz yada sıfır bir grus mod alıp kendi chipi yerine elinizdeki dna75c yi takabilirsiniz. Youtube'da değişim yapan biri video çekmiş hatta step step. Bir fikir olarak şey edeyim dedimVar da hocam. Ben o bütçeleri hiç moda harcamadım. Mesela 75 c değil düz 75 olsa fakir usta 200 dolara mod yapacaktı. Ama ben tahta işine ısınamadım. Ucuz yollu belki ilerde 3d yazıcı ile bir yapan çıkar hafif bir kasa ile güzel olur
Hazır konuya gelmişken, ben de aranıza dna250c katılmak için gün sayıyorum, ilk color chipli modum olcak
Çirkin kralHyperion’un cirkininligi daha bir on plana cikmis gibi ???? yazik
grus a taksalar o çipi tam kral olur. bu mod bu tiple padişahın solunda otururÇirkin kral