Epek
Community
fotoda gizli mesaj var ????️
victory mod uzerine uzerine Prime konulmak suretiyle, ne yapmak, nereye varilmak istenmektedir ????
fotoda gizli mesaj var ????️
victory mod uzerine uzerine Prime konulmak suretiyle, ne yapmak, nereye varilmak istenmektedir ????
Yooh artıkkk
Bu ara aklıma çok kolpa şeyler geliyor size karşı degildir öncelikle belirtmek isterimm maksat gırgır
Nereden geldi ise aklıma gecenin birinde ????????????
Ekli dosyayı görüntüle 56975
Selam.Çare Dani Micro da onuda kiyip evden cikaramam cok kotu bir huy.
Yihi evde, Dna evde, dico alsak evde kalacak. Yokmu bu hilmiye çare....
Vayy kafiyeli oldu
Selam.
2.el bundan ara.
bu modun pil kapağı için ne yapılabilir pekiValla onu bulmak cok zor. Vt75 nano bulucam sanirim yinede sagolun
bu modun pil kapağı için ne yapılabilir peki
Başına bela mı istiyorsun diye sormak istedim ???? malına temiz bakan birinden denk gelirse ???? ergonomi olarak çok güzel ama kronik sorunlu bir çok açıdan.. dna75 chip eskidi sanki biraz, dna75C olsa eyvallah ama ne bileyim. Kişisel düşüncemdir ????Valla onu bulmak cok zor. Vt75 nano bulucam sanirim yinede sagolun
Evli pilleri biliyoruz da pil ile mod evliliği ilk kez şahit olduk ????Merhaba arkadaşlar, şimdi bende hana DNA 40 var. İlginç bir şey oldu. Ben pili üzerinde şarj ediyorum içindeki pili nerden baksanız 1 senedir hiç çıkarmamıştim içindeki pili çıkardım başka bir pil koydum. Pil göstergesi yanlış göstermeye başladı ilk 10-20 puffan sonra yarının altına düşüyor. Beli bir puff sayısından sonra Tekrar yarının üstüne çıkıyor. Pilli sonuna kadar kullandım pil kullanım süresi aynı 2-3 defa daha şarj ettim ayni sorun devam etti. Sonra çıkardığım pilli geri taktım ondada aynı sorun devam ediyor. pil kullanım süresine ve ateslemesinde sorun yaratmadığı için böyle devam ediyorum. Birşey yapmam gerekir mi. Yoksa kullan gitsin mi
Sağolasın Hocam. Aynen okudum temizlik bencede gözüktü hocam. Bu hafta sonu bir temizlik yapıp deneyim bakayım Sonucuda buraya yazayım en azından bilgi olur.Evli pilleri biliyoruz da pil ile mod evliliği ilk kez şahit olduk ????
Bu olayın benzeri yaşanmıştı fakat likit sızması sonucuydu. Şimdilik kullanımda sıkıntı yoksa bile ileride sorun açabilecek gibi görünüyor. Böyle bir durumda Yedek mod ile gard alırdım ve sonra da temizlik için kolları sıvardım.
Geçenlerde bir başka konuda temizlik için paylaşımlar yapılmıştı. Belki denemek istersiniz
var var ????..Çare Dani Micro da onuda kiyip evden cikaramam cok kotu bir huy.
Yihi evde, Dna evde, dico alsak evde kalacak. Yokmu bu hilmiye çare....
Vayy kafiyeli oldu
Benim bundanim olsun, olmalı,olacak sanırım ????????var var ????..
Benim bundanim olsun, olmalı,olacak sanırım ????????
var var ????..
Benim bundanim olsun, olmalı,olacak sanırım ????????
Podyumlarda salına salına volta yaptiricam,özel günlerde özel kareler cekicem,performans zamanı vurucam kırbacı buhara bogucam ????....Guzel mod valla, almalisin, al , al , al ????
Podyumlarda salına salına volta yaptiricam,özel günlerde özel kareler cekicem,performans zamanı vurucam kırbacı buhara bogucam ????....
Az daha sabır ,bayramdan sonra.... coming soon ????