ismysteam
Community
Nbase şişesi'nin şeffaf kaplamasın'dan mod'a izole bant ve fön makinası yardımıyla kaplama yaptım gayet tipsiz oldu
şu canım moda etmediğin eziyet kalmadı yaw ????????????Nbase şişesi'nin şeffaf kaplamasın'dan mod'a izole bant ve fön makinası yardımıyla kaplama yaptım gayet tipsiz oldu
Deneme yanılma işlemleri yapıyorum hocam yoksa kıymetlimissşu canım moda etmediğin eziyet kalmadı yaw ????????????
Selamlar dna 75 c bir moda sahibim
Modun ayarlarını sıfırlayıp güzel bir ekran koymak istiyorum
Lakin uygulamanın içine girince çıkamadım acaba yardım edecek bilgili birisi var mı ?
Buradan istediginiz gibi tema indirebilirsiniz. Orjinal tema da bulabilirsiniz. Escribe programinda load theme ile yukleyebilirsiniz
hatırladığım kadarıyla yanıtladım üstad bu arada buradan soruları yazarsanız benim aklıma gelmeyeni başka bir üstad açıklayabilir.Hocam bi mesaj kutunuza bakabilirmisiniz ? ????????????
dicodes başlığında dna çekiştirmeyeyim dedimTC kullanan cogu kullanici Dicodesin daha stabil oldugu soylerler, hattw bunun testi dahi yapilmis youtubeda videosunu bulamadim su anda, Dna 75c den dahi daha az dalgalanma yapiyor. Bendeki Dna 75C disari cikarmak icin buyuk oldugu icin minnak bir TC mod lazim, birazda bundan yukseliyorum acikcasi
Quaseri cok istedim ama azcik kustum bide todd biraz gomunce de sogudum
dicodes başlığında dna çekiştirmeyeyim dedim
dna düz seri daha uygun fiyatlı ve daha küçük çipler olduğu için modörler tarafından tercih edildiğini düşünüyorum.
bir konu var ki aklıma gelmişken yazayım: bazı modörler dna çiplerini kullanırken ya usb girişi koymuyor ya da çok derine gömüyor. araki kablo bulasın. hele kablo kullanılamayan dna çip çöptür benim gözümde. çünkü dna (düz seri özellikle) illa bilgisayar isteyen bir çiptir.
c serisinde replay ve kanthal profilleri bence çok başarılı.
bir de sizin elinizdeki 75c nedir? ben kaçırmış olabilirim
bildiğim kadarıyla bilgisayara bağlayıp escribe üzerinden yapabilirsiniz. escribe profile sekmesinde ayarladığınız seçeneğe göre altta preheat kutusu açılıyorMerhabalar. DNA 75 chipte pre heat denilen ön ısıtma ayarını nasıl yapabilirim acaba yardımcı olur musunuz ?
Cihazımda usb girişi yok tuş kombinasyonlarının kendimce hepsini denedim fakat ön ısıtma ayar seçeneği menüsünü bulamadım. Başka bir yolu var mıdır acaba ?bildiğim kadarıyla bilgisayara bağlayıp escribe üzerinden yapabilirsiniz. escribe profile sekmesinde ayarladığınız seçeneğe göre altta preheat kutusu açılıyor
tam olarak bir önceki mesajımda bahsettiğim konu idi malesef. dna gibi bilgisayar desteği isteyen bir çip için moda neden usb girişi konmaz anlam veremiyorum.Cihazımda usb girişi yok tuş kombinasyonlarının kendimce hepsini denedim fakat ön ısıtma ayar seçeneği menüsünü bulamadım. Başka bir yolu var mıdır acaba ?
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim sağ olun.tam olarak bir önceki mesajımda bahsettiğim konu idi malesef. dna gibi bilgisayar desteği isteyen bir çip için moda neden usb girişi konmaz anlam veremiyorum.
c serisi ise settings içinde gezinirken (tema destekliyorsa) bulabilirsiniz ama düz seride benim bildiğim bir yolu yok malesef.
estağfurullah bir şey yapamadık kiİlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim sağ olun.
Nichrome teli tc moda uygun değildir, sadece power modda kullanabilirsiniz. Tc için nife30 tavsiye ederim.Elimde 26ga Nichrome tel mevcut bunu tcr modda kullanmak istiyorum lakin ne kadar araştırsamda kullanımı ve ayarlar hakkında sağlam bir bilgi edinemedim.
Aramızda yardımcı olabilecek var mı ?
Cihazım DNA 75 C
Ud Nichrome hocam tel modeliNichrome teli tc moda uygun değildir, sadece power modda kullanabilirsiniz. Tc için nife30 tavsiye ederim.
Ortalama bir sarım yaptığınızı düşünürsek, 2,5 mm klavuz 6 tur gibi, 15-16 watt ideal olur.Ud Nichrome hocam tel modeli
Önerdiğiniz bir watt aralığı var mı ?
Yıllardır bir köşede duruyor yaklaşık 1 makara
Değerlendirelim artık ????
Khantal gibi kullanıyoruz o zaman hocam başka her hangi bir püf noktası yokOrtalama bir sarım yaptığınızı düşünürsek, 2,5 mm klavuz 6 tur gibi, 15-16 watt ideal olur.