Nacruno
Community
Hocam hangi tedarikçi o ben de öğrenebilir miyim özeldenTesekkur ederim ustad. Sevdigim bir tedarikciden on siparis verdim…
Hocam hangi tedarikçi o ben de öğrenebilir miyim özeldenTesekkur ederim ustad. Sevdigim bir tedarikciden on siparis verdim…
İlettimHocam hangi tedarikçi o ben de öğrenebilir miyim özelden
o civarda128 dolares mi yoksa biraz indirim oldu mu
Sıfır ürün fiyatı mı hocam, ben total 4 bin puf da sıfır ayarında, sadece atomizer takılan yerde atomizer takıp çıkarmaktan iz olurmuş şekilde, 1000 tl ye aldım kargo dahil, kazık yememişimdir umarımZam gelmediyse 1200 bandında ali solmazın getirdiğini biliyorum.
yok hocam kazık yememişsiniz ???? ???? ????Sıfır ürün fiyatı mı hocam, ben total 4 bin puf da sıfır ayarında, sadece atomizer takılan yerde atomizer takıp çıkarmaktan iz olurmuş şekilde, 1000 tl ye aldım kargo dahil, kazık yememişimdir umarım
Evet sıfır üründü. Ama cümleye zam gelmediyse diye başlamıştım demek ki gelmişSıfır ürün fiyatı mı hocam, ben total 4 bin puf da sıfır ayarında, sadece atomizer takılan yerde atomizer takıp çıkarmaktan iz olurmuş şekilde, 1000 tl ye aldım kargo dahil, kazık yememişimdir umarım
yok ürün gelmiyor zaten artık ???? ???? ????Evet sıfır üründü. Ama cümleye zam gelmediyse diye başlamıştım demek ki gelmiş
dolares olarak aslında ucuzda biz ne yapacağız bu TLcikle128 dolares mi yoksa biraz indirim oldu mu
1000 dolarlık modu 1000 TL ye almak ne güzel olurdu hatta 900 TL ye alsak; paramız da halkımız da itibarımız da dünyanın en iyisi olmaya layık...dolares olarak aslında ucuzda biz ne yapacağız bu TLcikle
bende istiyorum 1000 dolarlık en kralından tahta mod , üzerine 800 dolareslik el emeği göz nuru mtl rta
sonra kur mur derken , Kadir otur , oturduğun yerde diyorum.
benim bu ürünü haketmediğimi düşünüyorum
Farkettim ki ısı telleri ile pek işim olmuyor watt'ı basıp geçiyorum bi heves almışım , @GaziHazar Odin mini dna75c sıfır fiyatı net olarak ne kadara geliyor acaba, bendeki 8 bin küsür puf da ne kadara satabilirim sence bendekini
Değerli bilgiler'in için çok teşekkür ederim üstadım, aslında memnunum moddan ama bi 10 gündür hiç buharlamadım bırakayım diye onun için satayım diye düşünmüştüm biran , ama bugün özlediğimi fark ettim vazgeçtim satmaktan, hafiften nikotin yoksunluk ve can sıkıntısı oldu, en iyisi dursun köşede ,çok teşekkür ederim ilgin ve değerli bilgi paylaşımın içinUstad bana 140 usd ye gelicek. Yani aslinda 1200 tl gibi bir fiyata gelecek pahali degil. 1300-1400 tl bandinda ikinci el centaurus satista gordum 1-2 adet. Satma konusunda aceleniz yoksa 1100-1200 bareminde satabileceginizi dusunuyorum.
Ama sunu de belirteyim isterim: bu urunler kolay satilabilen herkesin alacagi urunler degil.
Esas onemli nokta yerine memnun oldugunuz bir mod var mi? Watt modunda da gayet basarili bir mod. Boost opsiyonu standard modlardaki soft-normal-hard modlarindan cok daha basari ve esnek. Nickel, ss, titanium icin ozel modlar vardir; dna da ek olarak kanthal modu da geldi.
Tabi bunlar benim gorusum. Ben kanguru modlarin seklini begeniyorum ama dna da aldigim zevki aegis soloda alamadigim ve chiplerini begenemeyecegimi dusundugum icin odin mini ile mtl kullanacagim icin tercih ettim. Sizi mutlu etmiyorsa ayri ancak elinizdeki mod bana gore cok guzel bir mod ve yerine koyacaginiz urun sizi daha mutlu etmeyecek gorusundeyim.
Yihi den dna ya gecilir mi diye forumda konu actigimda bir ustad “iyi bir upgrade olur” demisti, yihiyi yermeden. Gercekten de oyleymis.
Sorunuzun cevabi ilk paragraftaydi aslinda gerisi benim dusuncelerim. Uzattim biraz ama belki de bildiginiz konulari hatirlatmak istedim [emoji3][emoji3][emoji3]
Değerli bilgiler'in için çok teşekkür ederim üstadım, aslında memnunum moddan ama bi 10 gündür hiç buharlamadım bırakayım diye onun için satayım diye düşünmüştüm biran , ama bugün özlediğimi fark ettim vazgeçtim satmaktan, hafiften Nik* yoksunluk ve can sıkıntısı oldu, en iyisi dursun köşede ,çok teşekkür ederim ilgin ve değerli bilgi paylaşımın için
Madem devam ediyoruz bi foto atalım öyleyse [emoji23] kayfun v5 ile gökdelen gibi oldu Empire states miydi neydi o [emoji1787]
Ekli dosyayı görüntüle 53701