• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü DNA 75c/250c Chip Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar
Acaba dna60 75 75c ler için steam engineden tel profili nasıl oluşturuyoruz acaba elimde ss430 profili var acaba tcr değeri kaç girilmiş bilmiyorum 135 mi 185 mi diye nasıl yapabilirim

DNA250C için Evolv tarafından sağlanan orijinal SS430 profilini yükledim sizin için: Dış Bağlantı

Doğrudan bunu kullanabilirsiniz. TFR profilidir. E-scribe'da "Materials" kısmı altından "Import Materials" seçeneği ile dosyayı tanıtabilirsiniz.

Steamenginede ki Ss430 tel profili düzgün ayarlanmadığı için tam verimli çalışmıyor
Doğrusu 185 di yanlış hatırlamıyorsam
Evet oradaki değer yanlış girilmiş 183 yerine 138 girmişler hali ile indirilen profilde yanlış oluyor diye biliyorum
Bu aralar vaktimde yok başlamadan bitecek gibi bakalım sonu ne olacak

DNA250C için Evolv tarafından sağlanan orijinal SS430 profilini yükledim sizin için: Dış Bağlantı

Doğrudan bunu kullanabilirsiniz. TFR profilidir. E-scribe'da "Materials" kısmı altından "Import Materials" seçeneği ile dosyayı tanıtabilirsiniz.
Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için sağolasınız
Keşke iş yerindeki bilgisayardan da bağlanabilsem şuraya, epey profil/tema arşivi yaptım epeydir.
Bi harici disk yada flash bellek yada bulut sistemi ile alabilirsiniz ve bizlerle paylaşırsanız şahane olur

Nife30 teli replay modunda ne yaptımsa o kadife içimle kullanamadım. En iyisi profille devam etmek sanırım. Önerisi olan?

Evet oradaki değer yanlış girilmiş 183 yerine 138 girmişler hali ile indirilen profilde yanlış oluyor diye biliyorum
Bu aralar vaktimde yok başlamadan bitecek gibi bakalım sonu ne olacak

Çok teşekkürler vakit ayırdığınız için sağolasınız

Bi harici disk yada flash bellek yada bulut sistemi ile alabilirsiniz ve bizlerle paylaşırsanız şahane olur
İş yerinde PDF klavuz gibi bir şey hazırlayıp buraya atayım olmazsa.
Özelden soran arkadaşlar da var çünkü, derli toplu bir cevap olur.

Bende de sorun, replay modunu kullanmak istiyorum. Ama ekranda hep ready yazıyor. Hiç save diye yazmıyor. Onu görüp savelemem lazım değil mi? Tema en geniş en detaylı tema bu arada...

Bende de sorun, replay modunu kullanmak istiyorum. Ama ekranda hep ready yazıyor. Hiç save diye yazmıyor. Onu görüp savelemem lazım değil mi? Tema en geniş en detaylı tema bu arada...
Ready yazınca kullanmaya başlıyorsun ondan sonra karşına davet çıkmazsa tekrar ölçüm yap save yazısını mutlaka görürsün

Ready yazınca kullanmaya başlıyorsun ondan sonra karşına davet çıkmazsa tekrar ölçüm yap save yazısını mutlaka görürsün
Çok yardımcı oldu. Ohm yazan yeri tıklayıp yeni ölçümden sonra save yazısı çıktı ve replay modu kullanılabilir oldu. fakat bu defa da 5 lik watt ayarını çözemedim. herhâlde bilgisayardan çözülecek. Normal watt da cihaz üzerinden ayarları yapmıştım ve 1 lik kademe olarak değişiyor ayarlar...

Çok yardımcı oldu. Ohm yazan yeri tıklayıp yeni ölçümden sonra save yazısı çıktı ve replay modu kullanılabilir oldu. fakat bu defa da 5 lik watt ayarını çözemedim. herhâlde bilgisayardan çözülecek. Normal watt da cihaz üzerinden ayarları yapmıştım ve 1 lik kademe olarak değişiyor ayarlar...
Cihaz şu an yanımda değil ???? eve geçince yardımcı olayım

Watt ın yani, 5 in üzerine gelin ortadaki ok butonuna basın, yukarı tuşu ile arttırın. (y)

Yanlış ifade ettim sanırım. Hani ayarlarda step sekmesi 5 veya 1 olarak seçilebiliyor ya; işte o ne seçersem seçeyim replay da 5 lik kademelerde artıp eksiliyor. 10-15-20 gibi. Yani ayarlardan 1 step aktif bile olsa 5 artıyor veya eksiliyor.

Yanlış ifade ettim sanırım. Hani ayarlarda step sekmesi 5 veya 1 olarak seçilebiliyor ya; işte o ne seçersem seçeyim replay da 5 lik kademelerde artıp eksiliyor. 10-15-20 gibi. Yani ayarlardan 1 step aktif bile olsa 5 artıyor veya eksiliyor.
Onu yine EScribe uzerinden ve kendi profilinden ayarlamak lazim. Benimki de ayniydi ama ustune dusmedim. aksam bakmaya calisirim.

Geri