• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü DNA 75c/250c Chip Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bendeki tek dna chipli mod therion 133 tu. Satinca gruptan cikmis mi oldum¿ [emoji2957][emoji2957]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

743ed0b27eff360bdb4d8ed202abe4ca.jpg

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sessiz, sıkı ama aroma yorumu farklı alt notaları veriyor benim hoşuma gitti hocam herkese uymayabilir.. biraz Coil killer, şekerli vermiyor aromayı

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, Dovpo Odin mini hakkında görüşleriniz nedir arkadaşlar? 1100TL den getireceklermiş, Ali fiyatı 900 civarı, bu fiyat eder mi? Dna75c ulaşılabilir ve daha makul fiyatlı mod var mı ? Argus tan sonra bir açıldım ben :ROFLMAO: . Onu satıp bunu mu alsam diyorum ?

Merhaba, Dovpo Odin mini hakkında görüşleriniz nedir arkadaşlar? 1100TL den getireceklermiş, Ali fiyatı 900 civarı, bu fiyat eder mi? Dna75c ulaşılabilir ve daha makul fiyatlı mod var mı ? Argus tan sonra bir açıldım ben :ROFLMAO: . Onu satıp bunu mu alsam diyorum ?
Telegramda mirage sorabilirsin pil kapagina dikkat et yeter

Yok illa dovpo olsun istersen Yurtdisindan tanirdik varsa Aliden al ona yönlendir gelirken getirsin

@pablo ya sor 75c vardi onda ama modun ismini hatirlayamadim

Merhabalar
Acaba dna60 75 75c ler için steam engineden tel profili nasıl oluşturuyoruz acaba elimde ss430 profili var acaba tcr değeri kaç girilmiş bilmiyorum 135 mi 185 mi diye nasıl yapabilirim

Geri