21700? Böyle bir şeyin bahsi geçiyordu, ama emin değilim tam.
Süper oldu bu haber @frantikk ???? Bütçe dostu bir mod’la Replay kullanayım diye bekliyordum
Ekli dosyayı görüntüle 33643
????
Acayip yükseldim ben buna. Gelirse büyük ihtimalle alırım.
21700 Olarak Bir Cihaz Çıkaracaklar Ben Birkaç Yabancı Forumda Denk Geldim Ama Onların İddialarına Göre Değil, Kendim Bizzat DOVPO'nun Cihaz Politikasını Göze Alarak Bu Düşünceye Sahibim.
Muhtemelen DOVPO ODIN DNA75C
Mutlu olduk hep birlikte????????Ne Oldu?
Mutlu olduk hep birlikte????????
Geçen hafta mono sq alide 575₺ya geliyordu da yakalanırsam eve tebligat falan gelir diye cesaret edemedim. Şu anda 630₺ sanırım.Süper oldu bu haber @frantikk ???? Bütçe dostu bir mod’la Replay kullanayım diye bekliyordum
Ekli dosyayı görüntüle 33643
????
Can sıkıcı durum. Umarım en kısa sürede düzelir ülkede şu esigaranın hali.Geçen hafta mono sq alide 575₺ya geliyordu da yakalanırsam eve tebligat falan gelir diye cesaret edemedim. Şu anda 630₺ sanırım.
Ben bunu hiç farketmemiştim ve yeşilini çok beğeniyorum. Hiç iyi olmadı bu haberGeçen hafta mono sq alide 575₺ya geliyordu da yakalanırsam eve tebligat falan gelir diye cesaret edemedim. Şu anda 630₺ sanırım.
Pil kapağı için diş açmak çok mu pahalı Çin'de? Ne kadar zor olabilir? Dicodes'teki dişlerin standardının altında kalan tasarımlara DNA chip vermesin anasını satayım.
Fotoğrafa bakarken kırılacak diye korktum???? ????
cahilliğimi mazur görün,aşağıdaki linkteki temayı bilgisayara indirdim,cihazı bilgisayara usb ile bağladım ama sadece şarj oluyor,bilgisayar görmüyor cihazı, ne yapmam lazım?
teşekkürler üstat.Kedim doğum yaptı o yüzden daha dün başlayabildim tel sarıma ve kullanmaya.Kayfun liteyi sardım kullandım biraz sonra Kayfun5 sardım yarım tank sonra yandı yine sardım sonra yandı yine sardım bu böyle 5 kere fln oldu pes ettimAkabinde daha önce düzgün çalışan Kayfun liteyi yine taktım bu sefer hava gelmedi,altındaki hava deliği ayarıyla oynadım yine olmadı,anlamadım neden.Dün gece ve bu sabah makaleler okuyorum,çok değişik terimler var ,detayda çok.Bugün yine denemeler yapacağım,tıkandığım yerde sizlere sorarım artık@pablo güle güle kullanın Kullanım hakkında, vaktiniz olursa, yorum da bekleriz
Minik patiler ha!???????? Gözünüz aydın???? Kayfun konusunda bayağı deneyimli kullanıcılar var burada, sorun olmaz eminim. Mod hem fiyat hem de çip iyi gibi duruyor: kullanım deneyimini sizden beklerizteşekkürler üstat.Kedim doğum yaptı o yüzden daha dün başlayabildim tel sarıma ve kullanmaya.Kayfun liteyi sardım kullandım biraz sonra Kayfun5 sardım yarım tank sonra yandı yine sardım sonra yandı yine sardım bu böyle 5 kere fln oldu pes ettimAkabinde daha önce düzgün çalışan Kayfun liteyi yine taktım bu sefer hava gelmedi,altındaki hava deliği ayarıyla oynadım yine olmadı,anlamadım neden.Dün gece ve bu sabah makaleler okuyorum,çok değişik terimler var ,detayda çok.Bugün yine denemeler yapacağım,tıkandığım yerde sizlere sorarım artık