• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü DNA 75c/250c Chip Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elvis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ebatlari guzel, tipi de iyi gibi. Bakalim fiyat ne olacak, bir Alman sitesinde on satista 160avro gorunuyor simdilik.
03.jpg

21700? Böyle bir şeyin bahsi geçiyordu, ama emin değilim tam.

Süper oldu bu haber @frantikk ???? Bütçe dostu bir mod’la Replay kullanayım diye bekliyordum
Ekli dosyayı görüntüle 33643
????
Acayip yükseldim ben buna. Gelirse büyük ihtimalle alırım.

21700 Olarak Bir Cihaz Çıkaracaklar Ben Birkaç Yabancı Forumda Denk Geldim Ama Onların İddialarına Göre Değil, Kendim Bizzat DOVPO'nun Cihaz Politikasını Göze Alarak Bu Düşünceye Sahibim.

Muhtemelen DOVPO ODIN DNA75C

Ne Oldu?

Mutlu olduk hep birlikte????????

Dün Ne Konuştuk? Gözünüz Aydın! Ben de Sizlerin Sevinip Mutlu Olmasına En Az Sizin Kadar Sevindim.

Böylelikle Bir Sonraki Cihaz da Kesinleşti DOVPO ODIN 100W

Maalesef O Cihazlar Türkiye'ye Değil Seri, Tek Tük Halde Dahi Getirilemez Çok Uzun Bir Süre Bu Zaman da Ve Dahi Diğer Önlemler Dahilinde Son Birkaç Aydır Alınan Önlemler Olağanüstü Bundan Sonra Tedarikçi Kişilerin Çok Dikkatli Olmaları Ve Dahi Olası Bir Yakalanma Durumunda Haklarında Uygulanacak (Ertelenmeksizin) Ceza-i Yaptırımları Göze Almaları Gerekmektedir.

Nitekim Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlarımız Bu Durumdan Mesul Değiller.

Son düzenleme:
@pablo güle güle kullanın:) Kullanım hakkında, vaktiniz olursa, yorum da bekleriz:coffee:
teşekkürler üstat.Kedim doğum yaptı o yüzden daha dün başlayabildim tel sarıma ve kullanmaya.Kayfun liteyi sardım kullandım biraz sonra Kayfun5 sardım yarım tank sonra yandı yine sardım sonra yandı yine sardım bu böyle 5 kere fln oldu pes ettim:)Akabinde daha önce düzgün çalışan Kayfun liteyi yine taktım bu sefer hava gelmedi,altındaki hava deliği ayarıyla oynadım yine olmadı,anlamadım neden.Dün gece ve bu sabah makaleler okuyorum,çok değişik terimler var ,detayda çok.Bugün yine denemeler yapacağım,tıkandığım yerde sizlere sorarım artık:)

teşekkürler üstat.Kedim doğum yaptı o yüzden daha dün başlayabildim tel sarıma ve kullanmaya.Kayfun liteyi sardım kullandım biraz sonra Kayfun5 sardım yarım tank sonra yandı yine sardım sonra yandı yine sardım bu böyle 5 kere fln oldu pes ettim:)Akabinde daha önce düzgün çalışan Kayfun liteyi yine taktım bu sefer hava gelmedi,altındaki hava deliği ayarıyla oynadım yine olmadı,anlamadım neden.Dün gece ve bu sabah makaleler okuyorum,çok değişik terimler var ,detayda çok.Bugün yine denemeler yapacağım,tıkandığım yerde sizlere sorarım artık:)
Minik patiler ha!???????? Gözünüz aydın???? Kayfun konusunda bayağı deneyimli kullanıcılar var burada, sorun olmaz eminim. Mod hem fiyat hem de çip iyi gibi duruyor: kullanım deneyimini sizden bekleriz:coffee:

Geri