Üstadım. Burası Türkiye. İş siyasete girecek. Yazmıyorum. İki gün önce. Londra'da alış veriş yapan birisi ekşide faturayı paylaşmış. Neyse. Susuyorum. Kusmuyorum. Afiyet bal şeker olsunUla adamlar birada bile dövdüler ya..
Umarım bir gün hepiniz ÖTV ile tanışırsınız...![]()
biz aslında aman aman bira içmiyoruzUla adamlar birada bile dövdüler ya..
Umarım bir gün hepiniz ÖTV ile tanışırsınız...![]()
Markaya ben de yabancıyım. Benzer olarak, esas içtiğim şu,severim böyle biraları
bira dediğin kavruk koyu renkli olur
afiyet olsun
dernek buna alıştırmaz bizim dernekde az ev biracısı var hocam
siz avrupada yaşıyorsun burada her biraya ulaşmak zor
genelde pilsen sınıfı tüketim var
sizin bira stout porter , pale ale gibi koyu kavruk maltlı gövdeli bir bira
bizde marketlerde 30-40 lira bandında olur
ama ev biracıları rahatlıkla buna benzer klonlarını yapar
ama ilk defa gördüm .Markayı bilmiyorum ,renk koyulugundan yola çıkarak yazıyorum
Beddua etmekten yoruldum bu durumlar karşısında.Sonra bende sustum alıştım iyi 1 şişe bira 2 litre benzine denk geliyor dedimÜstadım. Burası Türkiye. İş siyasete girecek. Yazmıyorum. İki gün önce. Londra'da alış veriş yapan birisi ekşide faturayı paylaşmış. Neyse. Susuyorum. Kusmuyorum. Afiyet bal şeker olsun
bu lager amaMarkaya ben de yabancıyım. Benzer olarak, esas içtiğim şu,
Ekli dosyayı görüntüle 35946
Buna alışınca öteki tiplere geçemedim ????Güzel dokusu ve yoğun gövdesi var. Evde yapanlar benzer tatları çıkarır eminim.
Farklı, dokusu benzer biraz. Bulabilirsem alıyorum bunu zaten. Sık gittiğim markete eposta bile atmıştım, niye gelmiyor raflara diye????bu lager ama
sizin içtiğiniz aynı marka olsada bu farklı tür
ama maşallah acılık değeri , renk değeri bile var
bizde bunlar yazmaz çok büyük halde
çünkü vergi kaygısıyla üretici bile hakkıyla üretemiyor ki
biranın etiketine saygı duydum
Valla bende rusyada meshur diye efes bira gorunce icen adamim ,o yuzden sozumu geri aldim@pablo hocam diyorum ya 25 sene tekel birası içe içe damak alışmış, alıştığını içmek istiyor ????
Çok denedim ilk geldiğimde, marketin bira bölümünden armut toplar gibi her çeşitten aldım ama işte damak alışmış köşe başı ürüne ????
Kadir. Seni severim. İyiki derneği açmışsın.Beddua etmekten yoruldum bu durumlar karşısında.Sonra bende sustum alıştım iyi 1 şişe bira 2 litre benzine denk geliyor dedim
hay benzininize dedim TL yi tlcik yaptınız madara ettiniz dedim
susmak istedim susamıyorum
Neyse Tanrı Türk ulusunu korusun
burada da Tuborg ve efeste ale , pale ale falan biralar yapıldı.Efes'in burada draft birası var, Türkiye'de iken farketmedim varsa da. Fena değil, bunlara göre yok bir içimi var
Burdaki en guzeli bence filtresiz bomonti,hatta o bira fabrikasinin oldugu yer simdi barlarla dolu rengarenk yer.Son dönemde Bomonti filtresiz içerdim, beğeniyorum onu.