Serkan35
Community
Hocam. Bir şey sormak istiyorum. Cevap vermek zorunda değilsiniz. Benim 17 TL ye aldığım Amsterdam orada kaç birim para? Gerçekten çok merak ediyorum.Hoşbuldum üstadım ????
Hocam. Bir şey sormak istiyorum. Cevap vermek zorunda değilsiniz. Benim 17 TL ye aldığım Amsterdam orada kaç birim para? Gerçekten çok merak ediyorum.Hoşbuldum üstadım ????
Hocam afiyet olsun. Senide kazandık.
o hiç gitmediki. demirbaş mübarekHocam afiyet olsun. Senide kazandık.
Abi. Ben hiç görmedim dernekte. Ondan dolayı dedim.o hiç gitmediki. demirbaş mübarek
gizli içici odaAbi. Ben hiç görmedim dernekte. Ondan dolayı dedim.
Anladım abi. Kaçak...gizli içici oda
içinden patates ağacı çıkacak yakında afiyet olsun yarasınbugünde peder beyin yazlığındayım,mangal değişir ama içinde ki değişmez, ben geliom diye patatesi boca etmiş adamcağızherkese afiyet olsun
Ekli dosyayı görüntüle 36022
Ben kenardan kenardan usulca takılıyorum zaten ????Hocam afiyet olsun. Senide kazandık.
Kenar menar yok hocam. Her daim bekleriz derneğe. Afiyet olsunBen kenardan kenardan usulca takılıyorum zaten ????
KRAL... Hoşgeldin. Afiyet olsun..bugünde peder beyin yazlığındayım,mangal değişir ama içinde ki değişmez, ben geliom diye patatesi boca etmiş adamcağızherkese afiyet olsun
Ekli dosyayı görüntüle 36022
Abi onun işi zor.
Eyvallah üstadım, keyfin daim olsunKenar menar yok hocam. Her daim bekleriz derneğe. Afiyet olsun
Ben her gün buradayım hocam. Bal şeker olsun.Eyvallah üstadım, keyfin daim olsun
abi ağacını bilmem ama ufak 10 m2 çim alanı bostan yapıyorum haftabaşı,patates yetiştirmek için hususi yer ayırdım,kızartmasından da öyle bi bıktım ki elimi sürmüyorum valla.mangallık yetiştircem yavrularımıiçinden patates ağacı çıkacak yakında afiyet olsun yarasın
eyvallah Serkan hocam,aslında 5te başladım,yine senin yüzünden,verdin gazı gündüz gündüzKRAL... Hoşgeldin. Afiyet olsun..
Afiyet olsun kardeşim. Saat takılma . Keyfine bak.abi ağacını bilmem ama ufak 10 m2 çim alanı bostan yapıyorum haftabaşı,patates yetiştirmek için hususi yer ayırdım,kızartmasından da öyle bi bıktım ki elimi sürmüyorum valla.mangallık yetiştircem yavrularımı
eyvallah Serkan hocam,aslında 5te başladım,yine senin yüzünden,verdin gazı gündüz gündüz