mehmet seni anmış demekki@Serkan35 'le verdiniz gazı,epeydir bira içmiyordum canım çekti, şimdi rakıya geçmişsinbardakta ne yazıyor merak ettim?
Ekli dosyayı görüntüle 36115
@Serkan35 'le verdiniz gazı,epeydir bira içmiyordum canım çekti, şimdi rakıya geçmişsinbardakta ne yazıyor merak ettim?
ah mehmet abi ah,siroz etti bizimehmet seni anmış demekki![]()
afiyet olsun
![]()
Maç mı var?ben maçı bekliyorum. erken başlamayayım dedim. sonra maçı göremiyorum
hepiciğinize afiyet olsun yarasın![]()
Afiyet olsun hocam. Hangi bardak?@Serkan35 'le verdiniz gazı,epeydir bira içmiyordum canım çekti, şimdi rakıya geçmişsinbardakta ne yazıyor merak ettim?
azash'ın rakı bardağını sormuştum,sen heralde arada tekila da kaynattın ????Afiyet olsun hocam. Hangi bardak?
Yok hocam. İşte o yeşil birayı içtim. Amsterdam kalmamış. İki tane Tuborg kırmızı içtim. Biraz ara vereyim. Bir bir buçuk saat sonra görüşmek üzere inşallah. Birde hiç tekila içmedim bu yaşıma kadar.azash'ın rakı bardağını sormuştum,sen heralde arada tekila da kaynattın ????
Bende aynı , maçtan önce kurmaya başlar masayı, maç zamanı başlarım keyifle içmeye.ben maçı bekliyorum. erken başlamayayım dedim. sonra maçı göremiyorum
hepiciğinize afiyet olsun yarasın![]()
Ruslar baya seviyorlar bunu
Millere para vermek dokunuyor@KeaSH07 Alkol%4.5 ama etkisi niyeyse yok bana karşı. Hiç huyum değil ama geçen hafta sonu birkaç saat içinde 7 şişe gömdüm. Üstüne cin çakınca heh dedim.
Ama içimi soft ve hoş.
Kaç birim para hocam? Afiyet olsun.
olsun 4.5'ta fena değil,beterin beteri var,Çin'deki biralar 2.8% ,10 tane içerdim tık olmazdı.üstüne adamı kör eden %50-60lık yerel içkisi Baijiu'dan 2 shot alınca senin gibi heh derdim@KeaSH07 Alkol%4.5 ama etkisi niyeyse yok bana karşı. Hiç huyum değil ama geçen hafta sonu birkaç saat içinde 7 şişe gömdüm. Üstüne cin çakınca heh dedim.
Ama içimi soft ve hoş.