Serkan35
Community
Afiyet olsun hocam. Bende başladım saati 19:30 gibi. 3 adet gömdüm. Birazdan paylaşım yaparım.... Maşallah meze Sağlam.Afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 36191
Afiyet olsun hocam. Bende başladım saati 19:30 gibi. 3 adet gömdüm. Birazdan paylaşım yaparım.... Maşallah meze Sağlam.Afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 36191
Bir kısmı dünden kaldı.Afiyet olsun hocam. Bende başladım saati 19:30 gibi. 3 adet gömdüm. Birazdan paylaşım yaparım.... Maşallah meze Sağlam.
Bal şeker olsun dedem....
Hadi hayırlısı kardeşim ????Ekli dosyayı görüntüle 36228Ekli dosyayı görüntüle 36228Bugün son günüm. 1 ay daha evde değilmişim. Dün gece müdür aradı. Çarşamba günü iş başı serkanım dedi. Bende iş başı yapmanın şerefine erken başladım. Cümleten afiyet olsun arkadaşlar.....
bu gidişle sen yarın sabah işe gidemezsin.Ekli dosyayı görüntüle 36235Ekli dosyayı görüntüle 36235Bugün ne bulduysam aldım Mehmet abiden. Karışık kuruşuk takılıyorum. Cümleten afiyet olsun arkadaşlar.....
Abi çok içtim. Canım çok sıkılıyor.bu gidişle sen yarın sabah işe gidemezsin.![]()
![]()
k.kartını mehmetten almayı unutma ???? ????
ne acelen vardı kardeşim yaa. yavaşa azcık.Abi çok içtim. Canım çok sıkılıyor.
Teşekkür ederim abi. Teselli olduğun için. Bugün son zaten. Erken başladım. Yamuldum. Havada sıcak. Çarptı galibane acelen vardı kardeşim yaa. yavaşa azcık.
unutma alkol senin esirin, sen alkolün değil![]()
keyfe zevke içeceksin bu mereti. dertle yanyana getirmeyeceksin
git bi soğuk duş çek cillop gibi olursunTeşekkür ederim abi. Teselli olduğun için. Bugün son zaten. Erken başladım. Yamuldum. Havada sıcak. Çarptı galiba
Tamam abi. Hemengit bi soğuk duş çek cillop gibi olursun![]()
çok sevindim Serkan Hocam,o zaman ne diyoruz?Bu kadeh senin şerefine emmoğluEkli dosyayı görüntüle 36228Ekli dosyayı görüntüle 36228Bugün son günüm. 1 ay daha evde değilmişim. Dün gece müdür aradı. Çarşamba günü iş başı serkanım dedi. Bende iş başı yapmanın şerefine erken başladım. Cümleten afiyet olsun arkadaşlar.....
Afiyet bal şeker olsun hocam. Şimdi yemek arası veriyordum tam. Mesajınızı gördüm. Yemekten sonra devam....çok sevindim Serkan Hocam,o zaman ne diyoruz?Bu kadeh senin şerefine emmoğlu
Ekli dosyayı görüntüle 36246