pablo
Community
sen bana uyma,emekliyim benkarışmak gibi olmasın yarın işbaşın var azar azar gidersin bugün.Afiyet bal şeker olsun hocam. Şimdi yemek arası veriyordum tam. Mesajınızı gördüm. Yemekten sonra devam....
sen bana uyma,emekliyim benkarışmak gibi olmasın yarın işbaşın var azar azar gidersin bugün.Afiyet bal şeker olsun hocam. Şimdi yemek arası veriyordum tam. Mesajınızı gördüm. Yemekten sonra devam....
pattis yokki. sen bu masadan zevk alamazsın. ???? ???? o rakıda pek bi bulanık. memetten mi aldınçok sevindim Serkan Hocam,o zaman ne diyoruz?Bu kadeh senin şerefine emmoğlu
Ekli dosyayı görüntüle 36246
Abi rakı değil o bence. Başka bir içki. Gerçi rakı tecrübem yok. Limonlu votka gibi duruyor.pattis yokki. sen bu masadan zevk alamazsın. ???? ???? o rakıda pek bi bulanık. memetten mi aldın
afiyet olsun
Estağfurullah abi ne karışması. Azar azar inşallah.sen bana uyma,emekliyim benkarışmak gibi olmasın yarın işbaşın var azar azar gidersin bugün.
aman dikkat üstat. o manzaranın 100lük gideri var.Haydi Abbas vakit tamam...
budur ya. afiyet olsun. missssHaydi Abbas vakit tamam...
Abi ne yüzlügü? Binlik gider oradaaman dikkat üstat. o manzaranın 100lük gideri var.
afiyet olsun
Bu kim abi?içenlere yarenlik yapsın
Mustafa Keser. hiç dinlemedinmi. bu parça en süperi benceBu kim abi?
Abi ismini duydum. Lakin nasip olmadı dinlemek.Mustafa Keser. hiç dinlemedinmi. bu parça en süperi bence
pattis yokki. sen bu masadan zevk alamazsın. ???? ???? o rakıda pek bi bulanık. memetten mi aldın
afiyet olsun
kaç kere gelicez dünyaya deyip altın seri aldımışıkta vurunca harbiden muz likörü-süt gibi durmuş renkAbi rakı değil o bence. Başka bir içki. Gerçi rakı tecrübem yok. Limonlu votka gibi duruyor.
zamanın en popüleriydi,aloooooooo ne okiyim derdiAbi ismini duydum. Lakin nasip olmadı dinlemek.
mendiline hastaydımzamanın en popüleriydi,aloooooooo ne okiyim derdi
abi şaka bi yana bu adamdaki repertuar sayılıdır türkiyede,ezberinde acayip sayıda şarkılar var.mendiline hastaydım
haklısın. şahsen tanışıyorum. dost meclisinde çıplak sesini bile dinlemişliğim var. muhteşem bi müzik birikimi var çok sanatçıyım diyeni cebinden çıkarır.abi şaka bi yana bu adamdaki repertuar sayılıdır türkiyede,ezberinde acayip sayıda şarkılar var.
Abi afiyet olsunkaç kere gelicez dünyaya deyip altın seri aldımışıkta vurunca harbiden muz likörü-süt gibi durmuş renk
Genelde kadinlar matinesi yapsa da denk geldigim bir aksam ugradim Beylerbeyi'ndeki muzikholune cook yillar once. Amcam eglendirmeyi de eglenmeyi de bilen amcam.haklısın. şahsen tanışıyorum. dost meclisinde çıplak sesini bile dinlemişliğim var. muhteşem bi müzik birikimi var çok sanatçıyım diyeni cebinden çıkarır.