Benim bir tane dedem var. Oda kendini biliyor. Hadi sende ikinci dedem ol.. Afiyet bal şeker olsun dedem...*** uzun zamandır dertten içmemiştim.. bu güne kısmetmiş.. Aman sormayın dede nooldu falan diye... için aq
Abi Hoşgeldin.Eyvallah buralarda oluruz medeniyetteysek.. zor bir günün akşamından selam olsun derneğe..
Ekli dosyayı görüntüle 36307
canın sağolsun Serkan.. bizim dedeliğimiz ayrı mevzuu.. salla gitsin beyaa.. içelimmmmTamam. Şimdi tanıdım. Abiyi. Evet. Yan mahalleden. Hatırladım. Lakin benim dedemin yeri ayrı. Konum Mars...
Afiyet olsun dedem... Tamam senide ikinci sıraya aldık. Lakin kızma ikinci dedem oldun. Ben her buradayım. Bizi bilen bilir dedem...canın sağolsun Serkan.. bizim dedeliğimiz ayrı mevzuu.. salla gitsin beyaa.. içelimmmm
Dede. Bugün itibariyle 3 ay sonra işe başladım. Öğlen yemek falan yemedim. Arkadaş sağolsun Serkan abimiz gelmiş kutluyalım dedi. Neyse. Bir ellilik votka. Kesmedi. Gitti yemin ediyorum vallahi billahi. İkinci ellilik votka almış hıyar. Biliyor ben severim. Artı 4 Amsterdam. Ama kafalar nasıl güzel..... Yapma. Gazlama beni bu saateNe oldu sızdı mı ahali? daha içeriz yaniii.. yapıştırınnnnn... Bende hep anlık olur...
Ekli dosyayı görüntüle 36323
aman dikkat yarın mesai vardır.. İşin hayırlı kademli olsun...gelme gaza torun.Dede. Bugün itibariyle 3 ay sonra işe başladım. Öğlen yemek falan yemedim. Arkadaş sağolsun Serkan abimiz gelmiş kutluyalım dedi. Neyse. Bir ellilik votka. Kesmedi. Gitti yemin ediyorum vallahi billahi. İkinci ellilik votka almış hıyar. Biliyor ben severim. Artı 4 Amsterdam. Ama kafalar nasıl güzel..... Yapma. Gazlama beni bu saate
Ah bu ortadaki ******** acıların en büyüğü,ölüyü diriltir,rengide siyah zaten dayanamadım ektim toprağa