Afiyet olsun üstadım.Kanıma girdiniz @Serkan35 @cloudman Vebali boynunuza ????????????
Afiyet olsun ????????
Ekli dosyayı görüntüle 36000
ne göz varmış sende de doğru bildinAfiyet olsun üstadım.
Major v2 de sanirsam blue tobacco var ????????????
Afiyet olsun abi. İki saate kadar geliyorum...
Alışkanlık yapıyor abi. Buld içtim bir tane. Tat tuz yok. Tekrardan Afiyet olsun.Kanıma girdiniz @Serkan35 @cloudman Vebali boynunuza ????????????
Afiyet olsun ????????
Ekli dosyayı görüntüle 36000
İlla hrp gözünün önünde tutcan dimi ????????
Sevgili hocam Afiyet olsun. Lakin bir şey sormak istiyorum. Siz bunları nereden buluyorsunuz? Sanırım dünde bir paylaşım vardı sizin tarafınızdan.Afiyet olsun???? Neşeniz, keyfiniz eksik olmasın!
Ekli dosyayı görüntüle 36011
@#ff0000 yurt dışında yaşıyor SerkanSevgili hocam Afiyet olsun. Lakin bir şey sormak istiyorum. Siz bunları nereden buluyorsunuz? Sanırım dünde bir paylaşım vardı sizin tarafınızdan.
@comandante ’nin de dediği gibi dışarıda yaşıyorum. Çok rutin benim içki olayım aslında, ama burası eğlenceli ve keyifli diye arada böyle birayla takılmaya başladım Votka-severim ben normalde????Sevgili hocam Afiyet olsun. Lakin bir şey sormak istiyorum. Siz bunları nereden buluyorsunuz? Sanırım dünde bir paylaşım vardı sizin tarafınızdan.
Hocam rutinden çıkacak sizin için bu iş biraz daha bize uyarsanız. Afiyet olsun....@comandante ’nin de dediği gibi dışarıda yaşıyorum. Çok rutin benim içki olayım aslında, ama burası eğlenceli ve keyifli diye arada böyle birayla takılmaya başladım Votka-severim ben normalde????
Bira göre göre bilinçaltıma işlemiş, markete girince bira bakınıyorum artık ???? Sayenizde???????? Afiyet olsun sizlere de????Hocam rutinden çıkacak sizin için bu iş biraz daha bize uyarsanız. Afiyet olsun....
Bal şeker olsun hocam. İyiki geldin. Hoş geldin.