Masadan kalkmadan mı acabaEkli dosyayı görüntüle 35861
Eskiden mi güzeldi, eskiler mi güzeldi ?
bu konuda çok çeşitli söylentiler varmış o günlerdeMasadan kalkmadan mı acaba) Birde juri neye bakıyor çok enteresan üzerine döküp sakalından aşağı akıtanları eliyor mu
![]()
Mehmete haber verme sakın ama. derneğin fitilini ateşliyo ???? ????Ekli dosyayı görüntüle 35927Ekli dosyayı görüntüle 35927cümleten Afiyet olsun arkadaşlar... İki saate kadar geliyorum.
Abi oraya gittim bugün zaten. Taze meyve sebze tezgahı var marketin önünde. Kaç gündür görmüyor beni. Komşu neredesin kaç gün oldu dedi. Kaç tane lazım dedi. Kartı'da alayım dedi. Yarın falan dedim dinlemedi. Yarın yine içersin komşu dedi.... Yaktı beni yine..Mehmete haber verme sakın ama. derneğin fitilini ateşliyo ???? ????
aanlaşıldı anlaşıldı. mehmet yağlı kapı buldum bırrakmam diyo ???? ???? ????Abi oraya gittim bugün zaten. Taze meyve sebze tezgahı var marketin önünde. Kaç gündür görmüyor beni. Komşu neredesin kaç gün oldu dedi. Kaç tane lazım dedi. Kartı'da alayım dedi. Yarın falan dedim dinlemedi. Yarın yine içersin komşu dedi.... Yaktı beni yine..
ev kiraysa taşınırken depozitoyu unut ???? ???? afiyet olsun yarasın
Bir abimizin muhasebe bürosu...ev kiraysa taşınırken depozitoyu unut ???? ???? afiyet olsun yarasın![]()
Afiyet olsun hocam. Bu nedir bu?Sağlığınıza????
Ekli dosyayı görüntüle 35943
BiraAfiyet olsun hocam. Bu nedir bu?
severim böyle biralarıSağlığınıza????
Ekli dosyayı görüntüle 35943