bende severimKahvesiz Yaşayamayan Alkol Mutasavvıflarına ithafen Irish Coffee
Standart filtre kahvemizi yapıyoruz.bu arada ayrıca bir viski bardağına dilediğimiz kadar (ben 1 parmak kadar koyuyorum) viski koyup 2 adet esmer şeker atıp karıştırıyoruz.
Kahve demlendiğinde buiki sıvıyı karıştırıyoruz. Dilerseniz üstüne krema/kremşanti sıkabilirsiniz. Ben sıkmıyorum.
afiyet olsun canlarım
tam Rus hatunların seveceği bir şeyDün Gün boyu alkolle haşır neşir olunca uzun zamandır yapmadığım ve izlediğim birşey deneyeyim dedim.
Dolaptan bir bonfile çıkartım sevdiğiniz baharat karışımına bir diş sarımsak biraz zeytin yağı ve kırmızı şarabı ekleyin. karıştırın
Ardından etinizi yarım saat bu sosun içinde dinlendirin. Kızgın döküm tavada mühürleyerek pişirin. Ve sosunuzdan da üstüne ilave edin.
Yanına bir kadeh şarap la tüketin. Bana dua etmeyin yapınca beni de çağırın yeter![]()
Trabzonda böyle şeyleri bilir genelde erkeklertam Rus hatunların seveceği bir şey
şarap ve özel hazırlanmış bir yemek
koronadan tam kurtulunca dediğiniz tarifi kutlama amacıyla buldugum ilk Rus hatunla deneyeceğim hocam![]()
oralar bizden tecrübeliTrabzonda böyle şeyleri bilir genelde erkeklerMalum Rusya Konusunda buralar nam yapmış
![]()
çıkan çıkmış raydan komutaninsanı baştan çıkaracaksınız. etmeyin eylemeyin ağalar![]()
daha saat erken başlamayayıminsanı baştan çıkaracaksınız. etmeyin eylemeyin ağalar![]()
Ehlikeyfe keyif verir kahvenin kaynaması,insanı baştan çıkaracaksınız. etmeyin eylemeyin ağalar![]()