Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kahvesiz Yaşayamayan Alkol Mutasavvıflarına ithafen Irish Coffee
Standart filtre kahvemizi yapıyoruz.bu arada ayrıca bir viski bardağına dilediğimiz kadar (ben 1 parmak kadar koyuyorum) viski koyup 2 adet esmer şeker atıp karıştırıyoruz.

Kahve demlendiğinde buiki sıvıyı karıştırıyoruz. Dilerseniz üstüne krema/kremşanti sıkabilirsiniz. Ben sıkmıyorum.

afiyet olsun canlarım

Kahvesiz Yaşayamayan Alkol Mutasavvıflarına ithafen Irish Coffee
Standart filtre kahvemizi yapıyoruz.bu arada ayrıca bir viski bardağına dilediğimiz kadar (ben 1 parmak kadar koyuyorum) viski koyup 2 adet esmer şeker atıp karıştırıyoruz.

Kahve demlendiğinde buiki sıvıyı karıştırıyoruz. Dilerseniz üstüne krema/kremşanti sıkabilirsiniz. Ben sıkmıyorum.

afiyet olsun canlarım
bende severim
zaten içeriğinde alkol olan şeyleri genelde severim :)

Dün Gün boyu alkolle haşır neşir olunca uzun zamandır yapmadığım ve izlediğim birşey deneyeyim dedim.

Dolaptan bir bonfile çıkartım sevdiğiniz baharat karışımına bir diş sarımsak biraz zeytin yağı ve kırmızı şarabı ekleyin. karıştırın
Ardından etinizi yarım saat bu sosun içinde dinlendirin. Kızgın döküm tavada mühürleyerek pişirin. Ve sosunuzdan da üstüne ilave edin.

Yanına bir kadeh şarap la tüketin. Bana dua etmeyin yapınca beni de çağırın yeter:D:D

Dün Gün boyu alkolle haşır neşir olunca uzun zamandır yapmadığım ve izlediğim birşey deneyeyim dedim.

Dolaptan bir bonfile çıkartım sevdiğiniz baharat karışımına bir diş sarımsak biraz zeytin yağı ve kırmızı şarabı ekleyin. karıştırın
Ardından etinizi yarım saat bu sosun içinde dinlendirin. Kızgın döküm tavada mühürleyerek pişirin. Ve sosunuzdan da üstüne ilave edin.

Yanına bir kadeh şarap la tüketin. Bana dua etmeyin yapınca beni de çağırın yeter:D:D
tam Rus hatunların seveceği bir şey
şarap ve özel hazırlanmış bir yemek
koronadan tam kurtulunca dediğiniz tarifi kutlama amacıyla buldugum ilk Rus hatunla deneyeceğim hocam :)

Bugün farkettim ben bayadır fasıla gitmiyorum. Ne güzelmiş meğersem fasıllar. İnsan mahrum kalınca anlıyor. Rakı masasında müzikler eşliğinde hoş sohbetler.
Zİnciri kırıp istanbula gelicem. Adeta pandemi vs derken oruç tutmuşum bu konuda. Bir Barba Yani zamanı gelmiş.

Geri