bardağında resmini koysaymışınBardak çok şey değiştiriyor.
Bu gün yeni güzel bir bira bardağı kullanmaya başladım.
Sanki önceden Polo kullanıyormuşum da , yeni bardakla Passatın test sürüşüne çıkmışım gibi hissettim
cümleten afiyet olsun
Anliklarda ki bardak sanirimbardağında resmini koysaymışın![]()
O bardak buraya gelecek ????Anliklarda ki bardak sanirim
içmeyin içmeyin iyi değil içmeyin ☠☠
Yapma! 3 gün oldu Mehmet abi'yi görmüyorum. Migrosada gitmiyorum iki gündür. Bim A101 Şok oralara gidip alış veriş yapıyorum. En son salı günü içtim. Galiba ben bıraktım artık....Ekli dosyayı görüntüle 35861
Eskiden mi güzeldi, eskiler mi güzeldi ?
bugün perşembe daha @Serkan35 48 saat olmamış ???? ???? ????Yapma! 3 gün oldu Mehmet abi'yi görmüyorum. Migrosada gitmiyorum iki gündür. Bim A101 Şok oralara gidip alış veriş yapıyorum. En son salı günü içtim. Galiba ben bıraktım artık....
Klasik anne sözüYapma! 3 gün oldu Mehmet abi'yi görmüyorum. Migrosada gitmiyorum iki gündür. Bim A101 Şok oralara gidip alış veriş yapıyorum. En son salı günü içtim. Galiba ben bıraktım artık....
Abi yapma gözünü seveyim. Burada saat falan yok. Mehmet abi 7/24 hizmet veriyor.ufff şimdi buz gibi bir amsterdam nasıl giderdi yaaa. unuttuk alamadık saatte geçti ????
benimki latife Serkan. aman yapma sık dişiniAbi yapma gözünü seveyim. Burada saat falan yok. Mehmet abi 7/24 hizmet veriyor.
Kendi biralarını yapsaydın şimdi sıkıntı çekmezdin ????ufff şimdi buz gibi bir amsterdam nasıl giderdi yaaa. unuttuk alamadık saatte geçti ????
latife didik ya. okumadınmı. ev bira dolu zatenKendi biralarını yapsaydın şimdi sıkıntı çekmezdin ????
Abi bir şeyi test ediyorum. Gerçi konu dışı. Saat 16 civarında markete gittim. İki karton sigara alayım diye. Kasadaki arkadaş baktı ben salak salak panik havasindayim. Acele ile 3 paket yanlış vermiş. Eşim beğenmedi. Ben içerim dedim. O saatten bu saate kadar e sigara hiç içmedim. Ama 12 dal sigara içmişim. Evet. İlginç geldi bana. Demekki sigara kullansam 2 paket içerim galiba. Gerçi günde 3 dal içiyorum.ufff şimdi buz gibi bir amsterdam nasıl giderdi yaaa. unuttuk alamadık saatte geçti ????
Abi bir şeyi test ediyorum. Gerçi konu dışı. Saat 16 civarında markete gittim. İki karton sigara alayım diye. Kasadaki arkadaş baktı ben salak salak panik havasindayim. Acele ile 3 paket yanlış vermiş. Eşim beğenmedi. Ben içerim dedim. O saatten bu saate kadar e sigara hiç içmedim. Ama 12 dal sigara içmişim. Evet. İlginç geldi bana. Demekki sigara kullansam 2 paket içerim galiba. Gerçi günde 3 dal içiyorum.