ATAM da bi vechiyle biz gibi insan evladıydı diğer yönüyle de insan üstü. Offf..hep düşünmüşüm ve üzülmüşümdür.. FİKRİYE hanıma.. Ama Atam benden daha iyi biliyordur deyip bükerim boynumu..
Sen kaçarsan benim durduğum kabahat. ????haydin ben kaçar.. Yarın ola hayrola diyelim..
Hayırlı gecemiz , Huzurlu sabahımız olsun inşallah..
Afiyet olsun abimde birgün bu herkesin söylediğini denerken gidicen. korkuyomAfiyet olsun erken içip erken sızanlarapekmez/üzüm kurusu formülü ısrar eden bı arkadas vardı baktım bugün pekmezde de kampanya yapmış migros dayanamadım aldım kopurmezse tahin karıştırır yerim artık
Ekli dosyayı görüntüle 49892
Ekli dosyayı görüntüle 49893
Ekli dosyayı görüntüle 49894
Full otomasyon robotik sistemde ,el değmeden en son teknoloji çalışıyorumboşuna köpek almadım abi,görme kaybı yaşarsam hastaneye götürsün diyeAfiyet olsun abimde birgün bu herkesin söylediğini denerken gidicen. korkuyom
Afiyet olsun erken içip erken sızanlarapekmez/üzüm kurusu formülü ısrar eden bı arkadas vardı baktım bugün pekmezde de kampanya yapmış migros dayanamadım aldım kopurmezse tahin karıştırır yerim artık
Ekli dosyayı görüntüle 49892
Ekli dosyayı görüntüle 49893
Ekli dosyayı görüntüle 49894
Biracılarrrr.. @murcix yutuba sergen 10 numara bomonti yazınnn.. efsane reklam olmuş.. link paylaşmıyorum .. telif koymuş salaklarEkli dosyayı görüntüle 49895
Cümleten afiyet olsun
Afiyet olsun üstat, yarasınBu gün @comandante ve @Skazi ye kaldıralım ilk dubleyi..
yazın közlenip deepfreze atılmış kapyalar unlanıp zeytinyağında kızartıldı.. ilk defa deneyeceğim. Macır usulü imiş.
yine yazdan közlenip deepfreze atılmış badılcan sirke ve sarımsakla meze haline getirildi...
Ekli dosyayı görüntüle 49939
Afiyet bal şeker olsun hocam. Gerçi biraz geç gördüm. Kusura bakmayın lütfen..
Kusur kadı kızında olur.. Biz sevdiğimiz insanlarda kusur aramayanlardanız.. rahaat ol serkanım..Afiyet bal şeker olsun hocam. Gerçi biraz geç gördüm. Kusura bakmayın lütfen..
Sorun degil hocam, aksam bir sise daha deviririm sagliginaAfiyet bal şeker olsun hocam. Gerçi biraz geç gördüm. Kusura bakmayın lütfen..
yarın açılış sana ve pablocana... meze düşüneyim ben bu ara..Sorun degil hocam, aksam bir sise daha deviririm sagligina