Harika fikir ???? ve gerçekten sanki herkes masadaymış gibi bir hissiyat oluşturuyor. Sevdim. ilk olmanın heyecan ve gururunu da yaşadım ????Teşekkür ederim. Bundan sonra her seferinde buradan birine kadeh kaldırmaya karar verdim. Açılışı senle yapmak istedim ????
Haha. Bakalım nasıl olacak ????Harika fikir ???? ve gerçekten sanki herkes masadaymış gibi bir hissiyat oluşturuyor. Sevdim. ilk olmanın heyecan ve gururunu da yaşadım ????
Bende şişeyi kaldırdım sana yiğenim ???? afiyet olsun içenlere ????bende bugün @comandante 'ye kaldırıyorum ,yanlış anlaşılmasın kadehimi
yav o değilde maişe 'de erken gaza gelmişim,yapayım dedim, verim çok düştü,koca 20 litrede 1 litre ancak verecek.
İlk mahsulden kavunlu vodka yapmıştım,denedim bgn, bi bka benzememiş ,sentetik kavunlu aroma koysam içine ancak bu kadar olurmuş.Yaprak dökümündeki Ali Rıza Bey modundayım
Ekli dosyayı görüntüle 49854
Ah be pablo. Sen sabırsız adamsın. ???? Sana zamanında dediğim turbo mayayı kullan bak dua edeceksin bana. Bi haftasonu kur diğer haftasonu al en az %15 i. Alfasol falan mayada hikaye. O face gruplarındaki arımaya da yaramaz. Bulursan orijinal alcotec turbo 48 (aslankafasında vardı bitmiş) ya da muadili alcotec tr al (kendi siteleri var) Bu son söyleyişim. Daha da karışmam. ????????????bende bugün @comandante 'ye kaldırıyorum ,yanlış anlaşılmasın kadehimi
yav o değilde maişe 'de erken gaza gelmişim,yapayım dedim, verim çok düştü,koca 20 litrede 1 litre ancak verecek.
İlk mahsulden kavunlu vodka yapmıştım,denedim bgn, bi bka benzememiş ,sentetik kavunlu aroma koysam içine ancak bu kadar olurmuş.Yaprak dökümündeki Ali Rıza Bey modundayım
Ekli dosyayı görüntüle 49854
Aynı fikirdeyim dedem. Deve dikeni, kara hindiba ve enginar extractı benimki de. ????Her gün içenlere gelsin bu tavsiyem.. senede bir defa bundan alın ve kullanin sabah 1 aksam 1.. 45 günlük bir kür.. 90 kapsül var içinde..
karacigerinize faydaniz olsun ...
Ekli dosyayı görüntüle 49857
aslankafasının linkini geçen arkadaş da attı,demekki doğruymuşTamam alıcam özür dilerim ,aman tadımız kaçmasın Ali Rıza BeyAh be pablo. Sen sabırsız adamsın. ???? Sana zamanında dediğim turbo mayayı kullan bak dua edeceksin bana. Bi haftasonu kur diğer haftasonu al en az %15 i. Alfasol falan mayada hikaye. O face gruplarındaki arımaya da yaramaz. Bulursan orijinal alcotec turbo 48 (aslankafasında vardı bitmiş) ya da muadili alcotec tr al (kendi siteleri var) Bu son söyleyişim. Daha da karışmam. ????????????