Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende bugün @comandante 'ye kaldırıyorum ,yanlış anlaşılmasın kadehimi:)
yav o değilde maişe 'de erken gaza gelmişim,yapayım dedim, verim çok düştü,koca 20 litrede 1 litre ancak verecek.
İlk mahsulden kavunlu vodka yapmıştım,denedim bgn, bi bka benzememiş ,sentetik kavunlu aroma koysam içine ancak bu kadar olurmuş.Yaprak dökümündeki Ali Rıza Bey modundayım :)

WhatsApp Image 2020-12-22 at 20.59.58 (1).jpeg

yav o değilde maişe 'de erken gaza gelmişim,yapayım dedim, verim çok düştü,koca 20 litrede 1 litre ancak verecek.
İlk mahsulden kavunlu vodka yapmıştım,denedim bgn, bi bka benzememiş ,sentetik kavunlu aroma koysam içine ancak bu kadar olurmuş.Yaprak dökümündeki Ali Rıza Bey modundayım :)

Ekli dosyayı görüntüle 49854
Bende şişeyi kaldırdım sana yiğenim ???? afiyet olsun içenlere ????
IMG_20201222_210647.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 49854
Ah be pablo. Sen sabırsız adamsın. ???? Sana zamanında dediğim turbo mayayı kullan bak dua edeceksin bana. Bi haftasonu kur diğer haftasonu al en az %15 i. Alfasol falan mayada hikaye. O face gruplarındaki arımaya da yaramaz. Bulursan orijinal alcotec turbo 48 (aslankafasında vardı bitmiş) ya da muadili alcotec tr al (kendi siteleri var) Bu son söyleyişim. Daha da karışmam. ????????????

Ah be pablo. Sen sabırsız adamsın. ???? Sana zamanında dediğim turbo mayayı kullan bak dua edeceksin bana. Bi haftasonu kur diğer haftasonu al en az %15 i. Alfasol falan mayada hikaye. O face gruplarındaki arımaya da yaramaz. Bulursan orijinal alcotec turbo 48 (aslankafasında vardı bitmiş) ya da muadili alcotec tr al (kendi siteleri var) Bu son söyleyişim. Daha da karışmam. ????????????
aslankafasının linkini geçen arkadaş da attı,demekki doğruymuş:ROFLMAO:Tamam alıcam özür dilerim ,aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey :)
Peki 10 puanlık uzman sorusu,SIHA active yeast 6 maya kullandın mı hiç?Bu da maişeyi en az iki hafta elleme yeğen diyen bursalı bi abimin tavsiye ettiğiydi:)

Geri