murcix
Council
Abi Hintlilerin leblebisi diyeyim ???? değişik baharatlar ile kızartılmış nohut.o kaşıkla yenen bira mezesi ne ola ki?
Abi Hintlilerin leblebisi diyeyim ???? değişik baharatlar ile kızartılmış nohut.o kaşıkla yenen bira mezesi ne ola ki?
Evyap bilmeden önce ekonomik fiyatından dolayı litrelik marmara veya bu birayi severek çok tuketirdim.Ekli dosyayı görüntüle 49697Ekli dosyayı görüntüle 49697Cümleten afiyet olsun arkadaşlar... İlk defa deniyorum. Bira deneyimim konusunda baya başarılı sayılırım. Raflarda görmüşlüğüm var bu birayı. Eski tekel birası havası var. Alkol oranı 4'1 .
Kadirim. 20 TL fiyatı. Tek sıkıntı alkol oranı. Ucuz diye almadım. Deneme amaçlı aldım. Kötü değil.Evyap bilmeden önce ekonomik fiyatından dolayı litrelik marmara veya bu birayi severek çok tuketirdim.
Bi kaç yıl öncesine kadar 4 liraydı
Afiyet olsun cemaat
Rengini gordum canım çekti
Uzun süredir hiç almadım hocam eskiden fiyatına göre çok iyi biraydıKadirim. 20 TL fiyatı. Tek sıkıntı alkol oranı. Ucuz diye almadım. Deneme amaçlı aldım. Kötü değil.
Ben de yıllar önce bira yaparken boş plastik şişeye para vereceğime (cam şişe patlar diye korkuyordum.) 25 tane bundan almıştım. ????????Evyap bilmeden önce ekonomik fiyatından dolayı litrelik marmara veya bu birayi severek çok tuketirdim.
Bi kaç yıl öncesine kadar 4 liraydı
Afiyet olsun cemaat
Rengini gordum canım çekti
Bende ilk yaptığım zamanlarda yeterli cam şişem olmayınca bunlardan kullanırdım.2-3 defa kullandıktan sonra şekilleri bozulmuştu ve plastik şişede bira saklama işini tamamen bitirip , çok sayıda cam şişe tedarik etmiştimBen de yıllar önce bira yaparken boş plastik şişeye para vereceğime (cam şişe patlar diye korkuyordum.) 25 tane bundan almıştım. ????????
İlk başta şişeleri ince ve içinde metalik ses çıkartan bir katman vardı. Sonra butikbira şişeleri gibi sadece plastik ve kalın şekilde yapmaya başladılar.Bende ilk yaptığım zamanlarda yeterli cam şişem olmayınca bunlardan kullanırdım.2-3 defa kullandıktan sonra şekilleri bozulmuştu ve plastik şişede bira saklama işini tamamen bitirip , çok sayıda cam şişe tedarik etmiştim
Bu ara çok üşenmedim kova 45 günü geçti.İlk başta şişeleri ince ve içinde metalik ses çıkartan bir katman vardı. Sonra butikbira şişeleri gibi sadece plastik ve kalın şekilde yapmaya başladılar.
Hiç erinmeden nasıl yapardım eskiden şişe temizliğini. ???? Şimdi hayatta yapamam. ????
En çok da hiçbir birayı 1 aydan fazla bekletip o maya kokusundan kurtulup öyle içmediğime yanarım. 2 kova yapıyordum yine de 1 ay olmadan bitiyordu. ????????
Hatta hatırlıyorum. Sen bana döngüyü sağlamak için extra şişe al demiştin de almıştım. Yine de becerememiştim. ????????
tabi cavır ellerine 60 kuruş olunca sevilir.. burada 15 lira galiba..
Gençlik işte dedem. Yavaş yavaş oluyoruz. ????Rakı icin beylerrr.. Hatta kapanışta meze olarak kadayıf bile yenir yani..
Ekli dosyayı görüntüle 49700
Onun o içtikerinin 4 tanesinin tr fiyatıyla burada bira kiti alıp 20 lt bira yapoyolar. ????????????tabi cavır ellerine 60 kuruş olunca sevilir.. burada 15 lira galiba..
Biranın litresi 2den başlıyor 5-6 kadar çıkıyor marketlerde. Özel biralar çok daha pahalıdır gerçi.tabi cavır ellerine 60 kuruş olunca sevilir.. burada 15 lira galiba..