Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi bence gerek yok sentetik şeylere ,facede gruba katıldım geçen ,millet uçmuş uzaya çıkmis ,yağmur suyundan maişe ph düşük olur onu tartışıyor ???? ???? posalari çıkarıp denemek lazım.

Aday adayı diyelim ,seneye bu zaman biriktirecegi barter miktarına bağlı:)
barter hazır yaww. analı-kızlı ile içli köfte ???? bende çiğ köfte yoğururum. yetmezmi minnacık şey için :D

Abi bence gerek yok sentetik şeylere ,facede gruba katıldım geçen ,millet uçmuş uzaya çıkmis ,yağmur suyundan maişe ph düşük olur onu tartışıyor ???? ???? posalari çıkarıp denemek lazım
Varsa sen de o damak ve heves kesinlikle sonu yok deneyebileceğin şeylerin. Ben de en ince detayına kadar araştırıp en zahmetli ama en orjinaline yakınını yapmaya çalışırdım zamanında. Yeter ki canım çeksin.
Çünkü arsızım.????????

barter hazır yaww. analı-kızlı ile içli köfte ???? bende çiğ köfte yoğururum. yetmezmi minnacık şey için :D
Yetmez ama evet:)

Varsa sen de o damak ve heves kesinlikle sonu yok deneyebileceğin şeylerin. Ben de en ince detayına kadar araştırıp en zahmetli ama en orjinaline yakınını yapmaya çalışırdım zamanında. Yeter ki canım çeksin.
Çünkü arsızım.????????
Aynen lebi derya dene dene bitmez yeterki vakit ve heves olsun.
Gençliğimde üniversite ilk yıl,o zamanlar komutanın yaşlardayım:)kıprıslı kız arkadaş vardı,çok alemdi onların şiveler ,renkli insanlar.

Vaaaayyy Oymapınar ,iyiki patlamış ,bariyerden sonra yiyosa git demiştin ,gidemedim iyi olmuş :)
2 deneme yapicam biri limoncello diğeri kavunlu votka ,ilk elin günahı olmaz,artık olduğu kadar.Tutarsa barterlara açığım:)
Limoncelloda limon kabuğunun beyaz kısmına girmezsen yani sadece sarı kisimiyla yaparsan güzel olur
Afiyet olsun hocam simdiden

Bugün de sırf turşu suyuyla rakının nasıl olacağını denemek için içiyorum. ???? Şalgam kadar olmasa da güzel oluyormuş.
İçenlere afiyetler olsun. Ekli dosyayı görüntüle 49503
yarın da turşu suyuna limon sık ve öyle dene. Sadece 1 damla ama. Gör bak nasıl farklı oluyor. Yanında rakı olmazsa farkı anlayamazsın ama beni anladın tabi ????
Afiyet olsun üstat

Geri