Aman o konulara girmeyelim. ????coşturdun beni kerata
"kereta" mizahi anlamdadır. bugün ağzım yandı, üfleyerek içiyom artık
vay sinsi vayyyyy o kadarda gizlemiştim halbukimAman o konulara girmeyelim. ????
Sen rahat ol komutanım. Kocaman insanlarız. Ben anladım senin kereta derken hakaret ettiğini bana. ????????????
Coşmaya devam. ????
İyi gecelerBen kaçar güzel insanlar. Sevgiyle kalın. Hoşçakalın. ????
Yolluyorsunuz öyle müzik videoları sanki sahneden ayrılıyorum gibi kapanış yapıyorum sonra. ????????????
Seni de üzüyorlarsa daha ne diyeyim. Gerçi her yerde vardır o tiplerden. Sanırım bizim o tipleri ayırt edip görmezden gelmemiz gerek.Eğri ile doğruyu ayırt etmek ustalık ister , akıl ister.
Bunlar olmayanın bizle işi yoktur zaten.
Laf edilmez kelime söylenmez onlarla
İnsan sevdiklerine takılır, onlara latife eder
@Skazi kardeşimin üzerinden az deşarj olayım dedim
Geçmiş zaman. bir anım var buna benzer.
Benden rütbeli bi büyüğüm var ama ailece filan görüşürüz.
Odasına gittiğimde veya iş zamanı tam askerim. Komutanım emret derim hep.
Evde bi gün abi" dedim kendisine. Alınmış.
Haber göndermiş bana bi şekil, abi demesin ben komutanıyım diye
Bende cevap gönderdim
Eşşeğede yıldız taksalar komutanım derim ama her insana ABİ demem diye
Sonra sittin sene görüşmedim bida
O misal herkes kendisine verilen değeri kelime ile ölçmemeli. Önce kendine sonra içindeki anlama bakmalı
Afiyet olsun. Aroması hissediliyor mu?Rakı!!! Bu meret öyle bir merettir ki, acıyla içilir, tatlıyla içilir, neşeyle içilir, ağlayarak içilir, kavunla içilir, peynirle içilir, ikisi beraber çok güzel içilir, yemekle içilir, suyla içilir, susuz içilir, sodayla içilir, şalgamla içilir… Ama, bir tek salakla içilmez…” (Nazım Hikmet)
Erik kiraz rakısı ,ben yapmadım ama azimle sctgm için danışmanlar eşliğinde bigun bu da olur herhalarada aromatik yapmak lazım ,fena şeyler çıkabilir ;
Ekli dosyayı görüntüle 49424
torun istiyemmmKoklarken daha geliyor aroması,angaraya damacanayla almaya gidicem ilk fırsat .ikiside köpek ama kedigillerden hallice
Ekli dosyayı görüntüle 49426
Uzaktan duruşu, kuyruğu kedi gibi geldi. ????Koklarken daha geliyor aroması,angaraya damacanayla almaya gidicem ilk fırsat .ikiside köpek ama kedigillerden hallice
Ekli dosyayı görüntüle 49426
Hımmm. Şimdi anladım. Sizin dünürlük oradan geliyor demek. ????torun istiyemmm
Abi bence gerek yok sentetik şeylere ,facede gruba katıldım geçen ,millet uçmuş uzaya çıkmis ,yağmur suyundan maişe ph düşük olur onu tartışıyor ???? ???? posalari çıkarıp denemek lazım.Uzaktan duruşu, kuyruğu kedi gibi geldi. ????
Aslında ben de merak ediyorum meyve rakılarını. En olmadı sentetik aromalarla denelemer yapılabilir gibime geliyor. Rakıda vitamin arayacak halimiz yok sonuçta. ????
Aday adayı diyelim ,seneye bu zaman biriktirecegi barter miktarına bağlıHımmm. Şimdi anladım. Sizin dünürlük oradan geliyor demek. ????
Pot kırmamışımdır umarım. ????