Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslankafasının linkini geçen arkadaş da attı,demekki doğruymuş:ROFLMAO:Tamam alıcam özür dilerim ,aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey :)
Peki 10 puanlık uzman sorusu,SIHA active yeast 6 maya kullandın mı hiç?Bu da maişeyi en az iki hafta elleme yeğen diyen bursalı bi abimin tavsiye ettiğiydi:)
Denemedim. Ama Bursalı dedemiz dediyse bana diyecek söz düşmez. ????
Benim tecrübe ettiğim, az emek vererek yakın sonuçlar elde etmek için bazı şeylerden fedakarlık yapabileceğim yönünde. ????
İnan ki o kadar ince detayı alacak damak bir çoğumuzda yok. En azından bende yok. ????????????
Hatta zamanında şimdiki aklım olsaydı, hazırı seyreltip direk onu tek seferde damıtırdım kovayla maişeyle uğraşan kadar.

aslankafasının linkini geçen arkadaş da attı,demekki doğruymuş:ROFLMAO:Tamam alıcam özür dilerim ,aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey :)
Peki 10 puanlık uzman sorusu,SIHA active yeast 6 maya kullandın mı hiç?Bu da maişeyi en az iki hafta elleme yeğen diyen bursalı bi abimin tavsiye ettiğiydi:)
acelen neee.. doğal maişe 20 25 günde olur.. sıcaklı yeterliyse.. sanki evde alkol kalmadı.. hayrettin bişi yaa

Denemedim. Ama Bursalı dedemiz dediyse bana diyecek söz düşmez. ????
Benim tecrübe ettiğim, az emek vererek yakın sonuçlar elde etmek için bazı şeylerden fedakarlık yapabileceğim yönünde. ????
İnan ki o kadar ince detayı alacak damak bir çoğumuzda yok. En azından bende yok. ????????????
Hatta zamanında şimdiki aklım olsaydı, hazırı seyreltip direk onu tek seferde damıtırdım kovayla maişeyle uğraşan kadar.
İşte budurrrrrr...

acelen neee.. doğal maişe 20 25 günde olur.. sıcaklı yeterliyse.. sanki evde alkol kalmadı.. hayrettin bişi yaa
arap yağı bol bulunca misali abi.Bi bakayım ne olacak diye şeyettim:)
Son postundaki kırmızı yazanları ve skaziyi esefle kınıyorum :)Git o zaman balıkçıdan al lüferi,polemik mi yaratalım durduk yere,gençlerin önünü açın lütfen,heves kırmayın:)

arap yağı bol bulunca misali abi.Bi bakayım ne olacak diye şeyettim:)
Son postundaki kırmızı yazanları ve skaziyi esefle kınıyorum :)Git o zaman balıkçıdan al lüferi,polemik mi yaratalım durduk yere,gençlerin önünü açın lütfen,heves kırmayın:)
HAkkaten hayrettin bişi yaa... Pablocan can torun.. aklın yolu 1.. Etil varken.. niye etil elde etmeyen uğraşalım..
Sen tohumla bi 2. distile yapmayı dene makinayla sonuç ne merak ediyorum.

al sana reçete..

2,5 lt suya 250 gr tohum atarım sabahtan.. akşama kadar demlenir.. akşam 2,5 etil ve sulu tohumu koyar kaynatırım.. Baştan gelen 1 su bardağı 200 ml yi dökerim.. sonra gelen baş ve göbeği ayırmadan alırım. 1 er lt şişeler kullanırım.. arada gelen ürüne parmak dokundurur koklarım.. tohum kokusu iyice artmaya başladığında benim için dip gelmeye başlamıştır. onu ayırırım.

al sana reçete..

2,5 lt suya 250 gr tohum atarım sabahtan.. akşama kadar demlenir.. akşam 2,5 etil ve sulu tohumu koyar kaynatırım.. Baştan gelen 1 su bardağı 200 ml yi dökerim.. sonra gelen baş ve göbeği ayırmadan alırım. 1 er lt şişeler kullanırım.. arada gelen ürüne parmak dokundurur koklarım.. tohum kokusu iyice artmaya başladığında benim için dip gelmeye başlamıştır. onu ayırırım.
Evet abi önden sondan alip atacaktım geçen dedigin gibi ,biraz bakınmistim seninki gibi genel geçer %15 oranda ön ve son alinacak miktar .Akmayınca musluk ne ön kaldı ne arka folloş oldum :)
Abi kimyadayim ben biliyorsun,varille var etil ama böyle yapınca bi aksiyon katıyor hayata,duygusal şeyler yaşıyoruz reaksiyonla aramizda.Mesela ben bu son maişe kovasına bı tur salonda üzerime aldığım battaniyeyi sarmistim sonra en sevdiğim kalın gri kazağımi sardım etrafına ,hergun sevdim kontrol ettim ,ama intihar etmiş alçak mayalar ,boyle dizi kıvamı aramızda ilişkiler var ;)

Evet abi önden sondan alip atacaktım geçen dedigin gibi ,biraz bakınmistim seninki gibi genel geçer %15 oranda ön ve son alinacak miktar .Akmayınca musluk ne ön kaldı ne arka folloş oldum :)
Abi kimyadayim ben biliyorsun,varille var etil ama böyle yapınca bi aksiyon katıyor hayata,duygusal şeyler yaşıyoruz reaksiyonla aramizda.Mesela ben bu son maişe kovasına bı tur salonda üzerime aldığım battaniyeyi sarmistim sonra en sevdiğim kalın gri kazağımi sardım etrafına ,hergun sevdim kontrol ettim ,ama intihar etmiş ***** mayalar ,boyle dizi kıvamı aramızda ilişkiler var ;)
basiti var.. akvaryum ısıtıcısı.. almıştım zamanın da.. fay be ne günlerdi.. dur foto atayım16086669595548466891914889833632.jpg

Yenilerde hiç rakı adabı kalmamış dedem. ????
Normalde dinlediklerimi burada hiç paylaşamadım dalga geçersiniz diye benimle. ☹
Eşim de dalga geçiyor zaten rakıyla psyhedelic trance dinlenir mi diye. ????????
Zevklere saygımız sonsuz.. Niye dalga geçelim ki ?niye pissidikli terance dinlenmesin ki? Ben sadece bizim 50+ jenerasyonuna uymayacağını vurgulamak istedim.

Geri