Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusur kadı kızında olur.. Biz sevdiğimiz insanlarda kusur aramayanlardanız.. rahaat ol serkanım..

Bu arada saniyeler dakikaya; dakikalar saatlere döndü.. meze bitti.. yeniledik bi ara..
evyap dil söğüş . Dana dili düdüklüde haşlandi dün.. Bugün tabakta..
Hiççç özencik yapıyo demeyin dana dili kilo 38 lira bi dil 1,5 kilo.. Pahalı değil yani alın yapın abiiiii..:p????
Ekli dosyayı görüntüle 49948
Afiyet olsun abi.

maziye bir yolculuk yine :)

99 da Sultanahmet'te meslege ilk basladigim ciraklik yillarimda sokakta camekan tezgah icinde sandvic yapam emmi vardi. ilk o onermisti bana, sonrasinda zaten bolca yedim :)

yasasin sakatat :ROFLMAO:

Haklisin dede bu coviddeki boşluktan, emtialar ve dövizdeki volaritelerdeki ters köşe kalmalarımdan iyice alkolik oldum
Ahh ulan 2020
Ben de sırf alkolik olmayim diye ağırlık kaldırmaya başladım. ????Kasların onarılması için spor günü ve spordan sonra 1 gün içmiyorum. Haftada 2 kere spor yapsam (daha 3 günü göremedim. ????) 4 gün alkol almamış oluyorum.
Hedef mezara kadar içebilmek.????

afiyet olsun abi ,farenin yanında ki meze nedir acep?
Evde blender yokmuş :)yapış yapış olur mahvolur dedin bende sırf bu iş için ucuz yollu aldım bitene geldi demin,çalışmalara son gaz devam :)

Ekli dosyayı görüntüle 49966
kolaygelsinn.. afiyet olsun şarap peynir..
O meze kavrulmuş ıspanak sarımsaklı yoğurt.. diğeri Herse veya erse .. köz patlıcan köz kapya.. sovan domates maydonoz zeytinyağı az sirke ve sarımsakla yapılan bi salata.

Geri