Muhteşemmm.. evropada tükanda mangalll.. Maşallahhh
sardın şaraba iyice... kaşar falan koyaydın yanına serkanEkli dosyayı görüntüle 49974Ekli dosyayı görüntüle 49974Cümleten afiyet olsun arkadaşlar.....
Abi. Kaşar yok evde. Bende fındık yiyorum....sardın şaraba iyice... kaşar falan koyaydın yanına serkan
Ülen ben bgn şarabın yanına kete yedim kasarla,böyle mangal resimleri atmayin
Serkan hocam yanlış gormuosam (görebilirim de 2. Sisedeyim) rose ile başlayıp kırmızıya mi geciosun sonra?Ekli dosyayı görüntüle 49974Ekli dosyayı görüntüle 49974Cümleten afiyet olsun arkadaşlar.....
neettin belnder işini...? kurdun mu maişeyi?Ülen ben bgn şarabın yanına kete yedim kasarla,böyle mangal resimleri atmayin
Serkan hocam yanlış gormuosam (görebilirim de 2. Sisedeyim) rose ile başlayıp kırmızıya mi geciosun sonra?
Evet hocam. Rose deneme amaçlı aldım. Diğeri favori oldu. Afiyet olsun hocam.Ülen ben bgn şarabın yanına kete yedim kasarla,böyle mangal resimleri atmayin
Serkan hocam yanlış gormuosam (görebilirim de 2. Sisedeyim) rose ile başlayıp kırmızıya mi geciosun sonra?
Urartu yaziyor ,ne üzümü ,hangi yörenin ,büyük marketlerde var mı?öyle favori deyip geçme ,bizde alakEvet hocam. Rose deneme amaçlı aldım. Diğeri favori oldu. Afiyet olsun hocam.
Valla hocam. Şarap olayını çözemedim. 1 ay oldu deneme aşamasında. Şarap beni aşan bir durum. Lakin anlamadığım. 1'5 litre şarap 35 TL. İyide 10 biraya eş değer olduğunu içince anladım. Bende sınır yok hocam. Tiksirana kadar içerim. Pis içerim arkadaşlar öyle diyor.Urartu yaziyor ,ne üzümü ,hangi yörenin ,büyük marketlerde var mı?öyle favori deyip geçme ,bizde alak
Maksat ictiginden keyf almak Serkan hocam,şarabın guzelligi yavaş yavas içmek,neselendirir yanındakine de enerji sacarsin ,yanında yediginle zenginleştirmek aldığın tadı ,yoksa al litrelik 96lik Etili 65 liraya ,çak 3 Shot gırtlak yeterse,en ucuz o.Senin öbür anlattığın dipsomani oluyor ,sık alkol alanların çoğunda olan şey ,sızana kadar içmek.Ben şöyle yapiyorum artık ,yatmadan en az 1 saat kala duruyorum ,su içiyorum bol bol otururken,zaten vücuttaki alkol reaksiyonu devam ediyor o ara ,biraz mayişma geliyor zibarip yatiyorum .Ertesi günde vücuda verdiği rahatsızlık hiç olmuyor eğer 7-8 saat uyuduysam.ozetle az iç yada çok iç demiyorum ama yatmadan en az 1 saat önce içmeyi bırakmayı adet edinirsen faydalı olur bence.Valla hocam. Şarap olayını çözemedim. 1 ay oldu deneme aşamasında. Şarap beni aşan bir durum. Lakin anlamadığım. 1'5 litre şarap 35 TL. İyide 10 biraya eş değer olduğunu içince anladım. Bende sınır yok hocam. Tiksirana kadar içerim. Pis içerim arkadaşlar öyle diyor.
Tahin pekmez yapıcam dediğin mi o? ????????Kurdum abi ,beklemedeyim. @Skazi ,feyz almak istersen bir mesaj kadar yakınım
Ekli dosyayı görüntüle 49986
Sevilen Urartu Kırmızı şarapMaksat ictiginden keyf almak Serkan hocam,şarabın guzelligi yavaş yavas içmek,neselendirir yanındakine de enerji sacarsin ,yanında yediginle zenginleştirmek aldığın tadı ,yoksa al litrelik 96lik Etili 65 liraya ,çak 3 Shot gırtlak yeterse,en ucuz o.Senin öbür anlattığın dipsomani oluyor ,sık alkol alanların çoğunda olan şey ,sızana kadar içmek.Ben şöyle yapiyorum artık ,yatmadan en az 1 saat kala duruyorum ,su içiyorum bol bol otururken,zaten vücuttaki alkol reaksiyonu devam ediyor o ara ,biraz mayişma geliyor zibarip yatiyorum .Ertesi günde vücuda verdiği rahatsızlık hiç olmuyor eğer 7-8 saat uyuduysam.ozetle az iç yada çok iç demiyorum ama yatmadan en az 1 saat önce içmeyi bırakmayı adet edinirsen faydalı olur bence.
O değilde Urartu ne şarabı yazmadin
Vaaaay. Yeni gördüm. ????????
Özelden bı mesaj atacaktım ,niye kapali ?Berlin duvarı bile yıkıldı 30 sene önceTahin pekmez yapıcam dediğin mi o? ????????
Herkese afiyetler olsun. ????Ekli dosyayı görüntüle 49987
Nasıl kapandığını bile bilmiyorum ki????Özelden bı mesaj atacaktım ,niye kapali ?Berlin duvarı bile yıkıldı 30 sene önce