Skazi
Community
Şu yılandan anladım muhabbeti.????Bu mekanda ???? yok. ????
mey var, meşk var, muhabbet var bartırcı el Pablo ????
Göya esigara forumunda takılıyorum bu başlıktan başka yere doğru dürüst uğradığım yok. ????
Şu yılandan anladım muhabbeti.????Bu mekanda ???? yok. ????
mey var, meşk var, muhabbet var bartırcı el Pablo ????
Az değilsin pablocan! ????????????
Zaten baileys le karşılık verişinden belli,tahmin etmeliydik politik duruşunu üstüne İrlanda içkisi olmasi bir mesajmi var burada acaba konusu oldu senin açındanO kadar MTL ???? sal üstümüze sonra git hazır bobin ato kullan, oliimi, olmiii bence
Gördün mü bak @pablo kime hangi içkiyle kadeh kaldırılır, hangi kompozisyon eşliğinde foto alınır, öğren, öğren ????
Tamam tamam bağırma banyodan eko yapıyor anlamıyorum zaten, herkes işine devam etsin, kolay gelsin @pablo ????
Abi afiyet olsun. Geliyorum birazdan
bu 2 kişlo galiba.. ne kadar üzüm suyu koydun?bende bugünkü üretimi ve kadehimi ilk danışmanlarım @KeaSH07 ve @azash üstada kaldırıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007
15-20 gün dinlenebilirse, çok daha hoş bir içimi oluyor.bende bugünkü üretimi ve kadehimi ilk danışmanlarım @KeaSH07 ve @azash üstada kaldırıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007
en az 1 ay.. 2 aydan sonra efsane..15-20 gün dinlenebilirse, çok daha hoş bir içimi oluyor.
Afiyet olsun.
100 ml koydum abi 2 lt nihai ürüne ..bu 2 kişlo galiba.. ne kadar üzüm suyu koydun?
Evet üstat ,üzüm suyuyla olan formülde biraz beklemek şart .15-20 gün dinlenebilirse, çok daha hoş bir içimi oluyor.
Afiyet olsun.
1 lt etile 100ml üzüm suyu.100 ml koydum abi 2 lt nihai ürüne ..
Evet üstat ,üzüm suyuyla olan formülde biraz beklemek şart .