Haydar
Council
canın sağolsunnnResim yüklenmiyor. Hata veriyor. Çok büyük diyor.
yarasınnn
canın sağolsunnnResim yüklenmiyor. Hata veriyor. Çok büyük diyor.
zevkler ve renkler.. ben 5 kilo nihai ürüne 50 60 ml carlo vg katarım mesela1 lt etile 100ml üzüm suyu.
Fazlası 10 günden sonra rakıyı çok tatlı hale getiriyor.
Ama tabi ki önemli olan bireysel damak tadı. Hiç üzüm suyu kullanmadan anason su koyup çalkalayan ve içen abilerim de var.
Ohhh afiyet olsunbende bugünkü üretimi ve kadehimi ilk danışmanlarım @KeaSH07 ve @azash üstada kaldırıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007
Tam 1 bardak bacardi colayı yudumlarken yazmissin abi şerefe, afiyet olsunarkadaş gönder dememişiz 2 saattir .. yuh bize..
kamera ayarlarına gir çözünürlüğü azalt dene.. serkanımAnlamadım. Resim niye büyük? Aslında büyük değil. Her zamanki nin aynısı.
Abi. Benim telefon bozuldu dün. Bu Efenin telefonu. Olabilir. Deneyim.kamera ayarlarına gir çözünürlüğü azalt dene.. serkanım
Bulamadım abi. 108 MP yazıyor kamerada. 108 nedir onuda bilmiyomkamera ayarlarına gir çözünürlüğü azalt dene.. serkanım
kamerada fotğraf ayarlarına ayar çekmek lazım serkan.. buradan anlatmam zor. daha düşük çözünürlü çekmek lazım yani.Bulamadım abi. 108 MP yazıyor kamerada. 108 nedir onuda bilmiyom
Bi an danışanlarım diye okudum aldı beni bi gülme. ????????????bende bugünkü üretimi ve kadehimi ilk danışmanlarım @KeaSH07 ve @azash üstada kaldırıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007
Selam olsun sofralaraa.. Bu akşam @azash ve @bUhArLı için ilk duble.. yarından sonra aramasın gözleriniz.. Denizde olacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 50057
Faayyt ceryancı otomasyoncu kardeşim benim... nassın beya?Abi afiyet olsun [emoji4] bi ara gördüm taifun gt için cam vs arıyordun bulabildin mi Cengiz abi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faayyt ceryancı otomasyoncu kardeşim benim... nassın beya?
Bulduk.. bi abimize lazımdı ft den aldık 10 tane..
wassaba bak hele sen biİyiyim abi çok şükür sen nasılsın... bende arıyorumda bulamadım hiç bi yerden sorayım dedim Cengiz abime [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi