Haydar
Council
gerçek moonshinnerlik budurrrrr......Mizah amaclı
Ekli dosyayı görüntüle 50202
gerçek moonshinnerlik budurrrrr......Mizah amaclı
Ekli dosyayı görüntüle 50202
Ekli dosyayı görüntüle 50252
Mezeleri yapmaya başladım akşam için, Soldan sağa : firuze usulü muhammara, girit mezesi,közde soslu patlıcan.... sirkeli biberlerim pişmek üzere, ciğerleride en son unlayıp pişiricem....????
Ben dersleri erken bitirdim son derside kısa kestim çocuklara yılbaşı hediyesi olsun diye, koyuldum çilingirin mezelerini yapmaya????Hey maşallah...
Daha eve gidemedik.. saat 20 civarı kurarim sofrayi inşallah.
Teşekkür ederim, 14.30 dan beri uğraşıyorum daha bitmedi, daha spicayla, v5 sarıcam gece için, öteki yemekler var, hanımda daha gelemedi işten üstüne çocuk yılbaşı ağacı süsleyelim diyor.... ????????????Ellerine sağlık @CevizAğacı , hepsi harika görünüyor. ????
Ben rakı almayalı 10 sene olmuştur.. denemedim hiç ..Ben dersleri erken bitirdim son derside kısa kestim çocuklara yılbaşı hediyesi olsun diye, koyuldum çilingirin mezelerini yapmaya????
Yalnız @Haydar üstad bu yeni rakı uzun demleme versiyonunu hiç görmemiştim aldım ama ne çıkacak bilmiyorum, normalde hep efe yaş üzüm alırdım. Siz denediniz mi bu versiyonu ?
Can dostum gardaşım denemiş bu gece.. çok beğenmiş..Ben dersleri erken bitirdim son derside kısa kestim çocuklara yılbaşı hediyesi olsun diye, koyuldum çilingirin mezelerini yapmaya????
Yalnız @Haydar üstad bu yeni rakı uzun demleme versiyonunu hiç görmemiştim aldım ama ne çıkacak bilmiyorum, normalde hep efe yaş üzüm alırdım. Siz denediniz mi bu versiyonu ?
denemenizi tavsiye ederim bende, daha net bir anason tadı var ve sanki alkol oranı aynı olmasına rağmen fazla hissettiriyor. ( bir küçük bittikten sonraki düşüncelerimdir, kayda geçmemesini talep ediyorum )
El yumruğu yemeyen , kendi yumruğunu balyoz sanırmış.. sen 1 duble ayıraydın ondan bende sana bi 35 lik yollayadım.. sonra bi daha yazaydın.. El yumruğu yeme vaktimiz gelmiş olabilir yani..denemenizi tavsiye ederim bende, daha net bir anason tadı var ve sanki alkol oranı aynı olmasına rağmen fazla hissettiriyor. ( bir küçük bittikten sonraki düşüncelerimdir, kayda geçmemesini talep ediyorum )
ah be üstad, yağ gibi aktı valla, bir dahakine söz paylaşırım... bu arada sen eğer kendin yapıyorsan aslan sütünü, senin yumruğu yemekten korkarım ????El yumruğu yemeyen , kendi yumruğunu balyoz sanırmış.. sen 1 duble ayıraydın ondan bende sana bi 35 lik yollayadım.. sonra bi daha yazaydın.. El yumruğu yeme vaktimiz gelmiş olabilir yani..