Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hey maşallah...
Daha eve gidemedik.. saat 20 civarı kurarim sofrayi inşallah.
Ben dersleri erken bitirdim son derside kısa kestim çocuklara yılbaşı hediyesi olsun diye, koyuldum çilingirin mezelerini yapmaya????

Yalnız @Haydar üstad bu yeni rakı uzun demleme versiyonunu hiç görmemiştim aldım ama ne çıkacak bilmiyorum, normalde hep efe yaş üzüm alırdım. Siz denediniz mi bu versiyonu ?

Evde olmak ve evi organize etmek çok zor. Benim eşim çocuğum tatilde olduğu için 10 gündür yalnızım, her zor gelen ev işinde sevgilerimi gönderiyorum eşime ???? gerçekten büyük iş. Kıymet bilen bir adamım her zaman ama gelişinde ellerinden öpeceğim eşimin ????

Bunları beni bekleyen bulaşık yığınına bakarak yazıyorum bu arada ???? akşam için iki misafirim olacak ama ortaklığı .ok götürmekte ve hala işe koyulmuş değilim ve ayrıca ne yapacağımı da bilmiyorum. Canım rakı içmek istiyor fakat dondurulmuş çıtır tavuk ve patates yapmak daha kolay ve işime geliyor ????????????

Bana biraz enerji lazım ????

Ben dersleri erken bitirdim son derside kısa kestim çocuklara yılbaşı hediyesi olsun diye, koyuldum çilingirin mezelerini yapmaya????

Yalnız @Haydar üstad bu yeni rakı uzun demleme versiyonunu hiç görmemiştim aldım ama ne çıkacak bilmiyorum, normalde hep efe yaş üzüm alırdım. Siz denediniz mi bu versiyonu ?
Ben rakı almayalı 10 sene olmuştur.. denemedim hiç ..

Can dostum gardaşım denemiş bu gece.. çok beğenmiş..

1609443638154.png

denemenizi tavsiye ederim bende, daha net bir anason tadı var ve sanki alkol oranı aynı olmasına rağmen fazla hissettiriyor. ( bir küçük bittikten sonraki düşüncelerimdir, kayda geçmemesini talep ediyorum :) )
El yumruğu yemeyen , kendi yumruğunu balyoz sanırmış.. sen 1 duble ayıraydın ondan bende sana bi 35 lik yollayadım.. sonra bi daha yazaydın.. El yumruğu yeme vaktimiz gelmiş olabilir yani..

ah be üstaf
El yumruğu yemeyen , kendi yumruğunu balyoz sanırmış.. sen 1 duble ayıraydın ondan bende sana bi 35 lik yollayadım.. sonra bi daha yazaydın.. El yumruğu yeme vaktimiz gelmiş olabilir yani..
ah be üstad, yağ gibi aktı valla, bir dahakine söz paylaşırım... bu arada sen eğer kendin yapıyorsan aslan sütünü, senin yumruğu yemekten korkarım ????

Geri