Haydar
Council
çıkmadı sesi soluğu.. merak ettim..Bugün de @comandante abimin sağlığına.
Şifası denk gelsin, afiyetle ????
Ekli dosyayı görüntüle 50114
çıkmadı sesi soluğu.. merak ettim..Bugün de @comandante abimin sağlığına.
Şifası denk gelsin, afiyetle ????
Ekli dosyayı görüntüle 50114
Biraz isleri vardi, gelir yakinda endise etmeyinBen de merak ettim @comandante ’yi. Umarım her şey yolundadır.
dipçik gibi aslında da naza çekiyo kendini,hani böyle ilgi alaka sorsunlar etsinler fln hoşuna gidiyormuşBen de merak ettim @comandante ’yi. Umarım her şey yolundadır.
Estağfurullah üstad herkes kendi zevkine göre içer????, ben de böyle uzun tatillerde falan zevkine içerim evde, yoksa pek zaman kalmıyor öyle sofra kurmaya falan.Normalde eşimle beraber zevkle masa falan kurar yeni tarifler,tatlar falan denerdik, şimdi ikinci çocuğa gebe doğal olarak almıyor alkol. Şu yılbaşı için hazırlık yapıyorum bende, masaya oturucaz ama tek ben içicem malesef , artık muhabbetle kapatırız alkol olayını...Daha sık gel @CevizAğacı üstat, ne ufuk açıcı şeyler çıkıyor burada, ben en tırtıyım ???? çay bardağımla birlikte yanında domates kasası taşıyan tip gibi ????
Severim hocam candırBu yeşili sevdiğini bildiğim için, bu duble sana üstat @KeaSH07
Sağlığına ve güzel bir gelecek adına
Ekli dosyayı görüntüle 50134
Afiyet şeker olsun. Bilmukabele ????
Afiyet olsun yarasın abimm. ????Selam olsun sofralaraa.. Bu akşam @azash ve @bUhArLı için ilk duble.. yarından sonra aramasın gözleriniz.. Denizde olacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 50057
Denizlerde ki büyüklerimize gelsin...Selam olsun sofralaraa.. Bu akşam @azash ve @bUhArLı için ilk duble.. yarından sonra aramasın gözleriniz.. Denizde olacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 50057
Biz merak ettik mi telefon ediyoruz.. Bazılarının telefonlarını bırak öm kutuları bile kapalı diye duydum.. mesela benim.Ben de merak ettim @comandante ’yi. Umarım her şey yolundadır.
Allah kucağınızda görmeyi nasip etsin..Estağfurullah üstad herkes kendi zevkine göre içer????, ben de böyle uzun tatillerde falan zevkine içerim evde, yoksa pek zaman kalmıyor öyle sofra kurmaya falan.Normalde eşimle beraber zevkle masa falan kurar yeni tarifler,tatlar falan denerdik, şimdi ikinci çocuğa gebe doğal olarak almıyor alkol. Şu yılbaşı için hazırlık yapıyorum bende, masaya oturucaz ama tek ben içicem malesef , artık muhabbetle kapatırız alkol olayını...