taam tamm gel hadiÇok saçmalam aslında yatmasam olmam mı komutanım. @comandante
Çok saçmalam aslında yatmasam olmam mı komutanım. @comandante
yatmaaaaaaaÇok saçmalam aslında yatmasam olmam mı komutanım. @comandante
sataşma yapma ticariYaşları itibarıyla yükleri bizden ağır, işlerine gelmiyor ????????????
Wikiden baktım. En eski tekel bşrasıymış. ???? Keşke olsa da denesek.Mecidiyeköy tekel satış dükkanından almışlığım var
piyasanın en güzel birasıydı aslında ama cafcaflı şişesi reklamı yoktu millet tekel diye burun kıvırıyordu. ne efes ne tuborg onun kadar güzel değil hala dahaBenim aldığım dönemde kimse yüzüne bakmıyordu ama, hatırlıyorum bu içilir mi falan denilen günleri ????
Anıları canlandırıp dedelerle aynı çizgide buluşmaya çalışıyorum. ????anılar geçidi yaptırcan illaaa ????
Dedem sen sıfırdan mı damıtıyorsun ravekayı yoksa hazırdan mı (tohumla)?Tiiii stok göçüyoooo 3 tane 2,5 kg boşa çıkmış bu arada..
Ekli dosyayı görüntüle 49056
Ekli dosyayı görüntüle 49057
hazır 96 varken ne uğtraşacam .. bas tohumu kaynat çorbayı.. ahanda 2 distile sana..Dedem sen sıfırdan mı damıtıyorsun ravekayı yoksa hazırdan mı (tohumla)?
O zaman senden tahum miktarı(ve yeri) ve baş, göbek, kuyruk yüzdesi için öm isterim dedem.hazır 96 varken ne uğtraşacam .. bas tohumu kaynat çorbayı.. ahanda 2 distile sana..
kolay o iş. ama unutturma.. şimdi kafa ayranO zaman senden tahum miktarı(ve yeri) ve baş, göbek, kuyruk yüzdesi için öm isterim dedem. ☺
Hazırda normalde çöp, baş ayırdıktan sonra totol alkolün %75'ine kadar kuyruğa inerek göbek alıyorum ama tohum kısmını hiç tecrübe etmedim. ????sabret , o işler bende ,@Haydar abi de kimmiş3 ay sonra her türlü göbek baş kuyruk paça kelle bana sor