Serkan35
Community
İyi yaptınız hocam. Bugün biraz geç çıktım işten normalde kaptirmazdim sırayı..Teşekkürler! Derneğin anahtarı kapıda unutulmuş, kapıyı çalmadan açıverdim haftasonu için.????
İyi yaptınız hocam. Bugün biraz geç çıktım işten normalde kaptirmazdim sırayı..Teşekkürler! Derneğin anahtarı kapıda unutulmuş, kapıyı çalmadan açıverdim haftasonu için.????
Dun acik biraktim belki gelen olur diye ????Teşekkürler! Derneğin anahtarı kapıda unutulmuş, kapıyı çalmadan açıverdim haftasonu için.????
Yaa aslında fermenteden değil de ben normalde yerden tasarruf olsun diye %80 alkollü yüksek aromalı yapıyorum. Sonra içerken soğuk suyla seyreltiyorum. Oran orantıda hata oluyor genelde seyreltirken. ????Ondan şey oluyor.????Rakı haftasının son günü kapanış töreni böyle olmaliydi ;
1-serkandan beyaz ve rose şaraplı açılış
2-pablocandan kırmızı şarap anliklar
3-keashten daha dün Manavgat kenarı 3 bira actiydim
4-haydar abiden Allah cezanizi versin la dernek tarzı Angara oyun havaları
5-godfatherdan imrendirecek single malt resimleri
6-skaziden bu çok fermante olmuş kafamda güzel oldu iyimi
7-komutanin sizin gibi yeni nesilin ben özlü sozleri ...
8-icimizdeki irlandalidan ağız sapirdatma teknikleriyle türlü türlü gavur icatları
Herkese afiyetler
Ekli dosyayı görüntüle 49260
Afiyet olsun yeğen. Benim kapanış randevum yarına tohtor öle dediRakı haftasının son günü kapanış töreni böyle olmaliydi ;
8-icimizdeki irlandalidan ağız sapirdatma teknikleriyle türlü türlü gavur icatları
Herkese afiyetler
Üstadım. Yüzde 80 alkollü içki. İyide hiç bir şey anlamadım...Yaa aslında fermenteden değil de ben normalde yerden tasarruf olsun diye %80 alkollü yüksek aromalı yapıyorum. Sonra içerken soğuk suyla seyreltiyorum. Oran orantıda hata oluyor genelde seyreltirken. ????Ondan şey oluyor.????
Ah o tohtorlar yok mu. Bana da haftada bir sosyal içici olarak tüketeceksin dedi. ????Afiyet olsun yeğen. Benim kapanış randevum yarına tohtor öle dedi
Hocam. Ben bira ve viski konusunda yanlış anlaşılmasın lütfen gurme oldum. Lakin şarap farklı bir sektör bana göre. Misal 10 frederik 170 TL ve 35 CC. Bir şişe 1.5 litre şarap 35 TL. Hiç bir şey anlamadım. İyide ikiside aynı çarpıyor. İyide şarap niye ucuz?Rakı haftasının son günü kapanış töreni böyle olmaliydi ;
Herkese afiyetler
Marmelattan meyve suyu yapımı gibi. Söyle düşün. Mesela viski normalde %40 civarı alkollüdür. Sen kendin yaparsan aromasını 2 katı koyarak %80 alkollü bir içecek yaparsın. Sonra suyla seyreltirsin.Üstadım. Yüzde 80 alkollü içki. İyide hiç bir şey anlamadım...
Ben soruma cevap bekliyorum.Ah o tohtorlar yok mu. Bana da haftada bir sosyal içici olarak tüketeceksin dedi. ????
Öyle bir şey yok. Evyap da kullandım . Yüzde 80 alkol adamı delerMarmelattan meyve suyu yapımı gibi. Söyle düşün. Mesela viski normalde %40 civarı alkollüdür. Sen kendin yaparsan aromasını 2 katı koyarak %80 alkollü bir içecek yaparsın. Sonra suyla seyreltirsin.
Aroma ile alkol oranı artmaz.Marmelattan meyve suyu yapımı gibi. Söyle düşün. Mesela viski normalde %40 civarı alkollüdür. Sen kendin yaparsan aromasını 2 katı koyarak %80 alkollü bir içecek yaparsın. Sonra suyla seyreltirsin.
Hem fikirim.Aroma ile alkol oranı artmaz.
Şu şekilde seyreltme olur. Bir şişe biotec artı 2.2 litre su. Ha. Sen bir litre etile. Bir litre su koyarsan o yeşil peride olmaz direk kolanya olur. Bu seni öldürürMarmelattan meyve suyu yapımı gibi. Söyle düşün. Mesela viski normalde %40 civarı alkollüdür. Sen kendin yaparsan aromasını 2 katı koyarak %80 alkollü bir içecek yaparsın. Sonra suyla seyreltirsin.
Sen o evyapı suyla seyreltirken %80 e seyreltip o alkol oranına göre Aroma katıp muhafaza ediyorsun. İçeceğin zaman da su ekleyip seyrelterek içiyorsun. Kast ettiğim bu yani.Öyle bir şey yok. Evyap da kullandım . Yüzde 80 alkol adamı deler