Skazi
Community
Unutturmayım ve unutmayım diye buraya da yazayım. Benim kafa da fena ayran be dedem. 1 saat önce sızacaktım muabbet sardı diye dayandım, sen hesab et gerisini dedem. ????kolay o iş. ama unutturma.. şimdi kafa ayran
Unutturmayım ve unutmayım diye buraya da yazayım. Benim kafa da fena ayran be dedem. 1 saat önce sızacaktım muabbet sardı diye dayandım, sen hesab et gerisini dedem. ????kolay o iş. ama unutturma.. şimdi kafa ayran
Peki madem. Işıkları da kapatmayı unutma. İyi geceler ahaliye.Hadi gidin yatın, anahtar bende. Kapatır çıkarım ????
gel sen yap o zaman ,yarısı seninçeyreği benim, çeyreğide aşeren dedelere veririzHazırda normalde çöp, baş ayırdıktan sonra totol alkolün %75'ine kadar kuyruğa inerek göbek alıyorum ama tohum kısmını hiç tecrübe etmedim. ????
Hem sen önce turbo mayayla 5 günde fermente et mayşeyi. 3 hafta oldu daha netice yok. ????
Tam iş adamı ????gel sen yap o zaman ,yarısı seninçeyreği benim, çeyreğide aşeren dedelere veririz
Sen ömden yaz, ben tüm bilgimi amade ederim sana. Barter, yüzde falan da istemem. Belki de isterim bilemedim. ????gel sen yap o zaman ,yarısı seninçeyreği benim, çeyreğide aşeren dedelere veririz
iste tabii,barter ananın ak sütü gibi helalelden olmasa da anlaşmalı kargolarımız da mevcut,yeterki barter olsunneyse hadi bende yatıyorum birazdan ,sabah 1250 km araba sürücem ayıptır söylemesigüzel geceydi ,herkese selametleSen ömden yaz, ben tüm bilgimi amade ederim sana. Barter, yüzde falan da istemem. Belki de isterim bilemedim. ????
iste tabii,barter ananın ak sütü gibi helalelden olmasa da anlaşmalı kargolarımız da mevcut,yeterki barter olsun
Umut mu kaldı hocamfakir ama mutluyduk o zamanlar
umudumuz vardı
şimdi yine fakiriz ama mutsuzuz artık
ve umutlar ölmek üzere
amannnnnnnnn içelim güzelleşelim
@Skazi sağolsun. bizi geçmişe götürdü bi şişe kanyakla. gerisi koptı geldi zaten tekel birayla da bitirdik ????Umut mu kaldı hocam
Dün iyi içilmiş muhabbet dönmüş ben erkenden uyuyakaldım
Afiyet olsun cümleten
Afiyet olsun....Ekli dosyayı görüntüle 49132
Migrosa gittim şarap alıcam inceliyorum şarapları ,
çalışan gelmiş beni kesiyor dibimde, baktım önce bir yangözle ses etmedim
dedim işi sonuçta onu da baksın diye buraya koyuyorlar
1 2 dakika yav abarttı artık sanki hırsızız
elime alıp incelerken geldi kafayı eğdi bakıyor , buyur dedim bişey mi dicektin?
ben yardımcı olayım isterseniz dedi, tamam bu şarabın özellikleri ne dedim
arkasında yazıyor dedi , e ben de onu yapıyorum zaten arkasını okuyorum ,
ne alanda bana yardımcı olabileceksin söyle o konuda yardım isteyeyim
hırsıza benzer bir halim mi var dedim , hayır efendim yanlış anladınız diyo.
Ne anlamam gerekiyordu doğru anlayacağım şey ne ? dedim .
Efendim fiyat konusunda falan diyor , ya dedim fiyatı da yazııyor.
Hırsız muamelesi yedik şimdi de salak muamelesi yiyoruz dedim.
Buranın müdür kim dedim, adam döndü gitti.
Neyse şarabı bırakıp biraları çaldım geldim napıyonuz ?
(Alıntıdır )
Ekli dosyayı görüntüle 49132
Migrosa gittim şarap alıcam inceliyorum şarapları ,
çalışan gelmiş beni kesiyor dibimde, baktım önce bir yangözle ses etmedim
dedim işi sonuçta onu da baksın diye buraya koyuyorlar
1 2 dakika yav abarttı artık sanki hırsızız
elime alıp incelerken geldi kafayı eğdi bakıyor , buyur dedim bişey mi dicektin?
ben yardımcı olayım isterseniz dedi, tamam bu şarabın özellikleri ne dedim
arkasında yazıyor dedi , e ben de onu yapıyorum zaten arkasını okuyorum ,
ne alanda bana yardımcı olabileceksin söyle o konuda yardım isteyeyim
hırsıza benzer bir halim mi var dedim , hayır efendim yanlış anladınız diyo.
Ne anlamam gerekiyordu doğru anlayacağım şey ne ? dedim .
Efendim fiyat konusunda falan diyor , ya dedim fiyatı da yazııyor.
Hırsız muamelesi yedik şimdi de salak muamelesi yiyoruz dedim.
Buranın müdür kim dedim, adam döndü gitti.
Neyse şarabı bırakıp biraları çaldım geldim napıyonuz ?
(Alıntıdır )
Alıntı diye altına şey ettim zaten dede ufak ufak kendimden ekleyerekUleeeee.. bunu görmüştüm daha önce.. nedek içiyoz her akşam olduğu gibiEkli dosyayı görüntüle 49133
Afiyet olsun hocam. Geliyorum birazdan.İyi akşamlar herkese, ????
Ekli dosyayı görüntüle 49241
Teşekkürler! Derneğin anahtarı kapıda unutulmuş, kapıyı çalmadan açıverdim haftasonu için.????Afiyet olsun hocam. Geliyorum birazdan.