Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 yıl geçti be dedem o kanyağın üzerinden. Dedem derken seni kast ettiğim @Haydar abi. Geçmişe özlem her kuşakta mı var yoksa herşey hep zaman geçtikçe b*ka mı sarıyor. Eski filmler bile daha bi ısıtmıyor mu insanın içini. Eski şarkılara hiç girmiyorum bile. ???? Yoksa ihtiyarlık mı diyorlar buna. ???? Her neyse. Sanırım biliyorum cevabını. ????

Maleseffffff... herşey booka sarmaya devam ediyor.. Ah o şarkıların gözü kör olsun be skazi...
İhtiyarlık fiziksel olay ve yaşıyorum yaşıyacaksınız.. Mevzuu yürekte.. Ne hissedersen onu yaşarsın hayatta..
Gerçi internet bu kaa gelişmeseydi napardım bak onu hiç düşünmedimm..
Yaaaa ziktiredinnnn anın tadını çıkarın beylerrrrr... Ne demiş usta ozan Can baba...

Ömür.jpg

20 yıl geçti be dedem o kanyağın üzerinden. Dedem derken seni kast ediyorum @Haydar abi. Geçmişe özlem her kuşakta mı var yoksa herşey hep zaman geçtikçe b*ka mı sarıyor. Eski filmler bile daha bi ısıtmıyor mu insanın içini. Eski şarkılara hiç girmiyorum bile. ???? Yoksa ihtiyarlık mı diyorlar buna. ???? Her neyse. Sanırım biliyorum cevabını. ????
fazla içmişsin git yat ???? bizim zamanımızı bize anlatıyon len :D senin 2000 lerde içtiğini biz 80 lerde içiyoduk ;)

@Skazi o kanyak benim de cebimde gezdi. Çırak günlerimde renk ayrımı atölyesinden çıkıp 16gb kapasiteli ama 4kg olan hard diski çantasıyla omuzumda dönemin popüleri Cine5 e temizlenmiş taramaları götürürdüm. Yolda yudum yudum, oraya gidince de kahve ile karıştırıp içerdim. Aaahh ne günler. Beni de götürdün 98-99 a.

@Skazi o kanyak benim de cebimde gezdi. Çırak günlerimde renk ayrımı atölyesinden çıkıp 16gb kapasiteli ama 4kg olan hard diski çantasıyla omuzumda dönemin popüleri Cine5 e temizlenmiş taramaları götürürdüm. Yolda yudum yudum, oraya gidince de kahve ile karıştırıp içerdim. Aaahh ne günler. Beni de götürdün 98-99 a.
Dediler ya an şimdiki andır vs. diye. Keşke an geçmişteki o mutlu olduğumuz ana sabitlense. Ben de öğrenciyken aynı zamanda çalışıyordum. Kazandığım tabii ki alkole vs. gidiyordu. Tekele gidip 1 tane cep kanyağı, 1 tane kola (ama Pepsi kutu) , 1 tane napolitan çikolata alıp bjk sahiline yallah. ????
Sonra kanyak bitince 2 tane miller bira, imam dayıdan 1 tane yarım kokoreç falan filan.. . Anı yaşamak istemiyorum @Haydar dedem. İstemek bedeve. Eskileri yaşamak istiyorum.

Son düzenleme:
Dediler ya an şimdiki andır vs. diye. Keşke an geçmişteki o mutlu olduğumuz ana sabitlense. Ben de öğrenciyken aynı zamanda çalışıyordum. Kazandığım tabii ki alkole vs. gidiyordu. Tekele gidip 1 tane cep kanyağı, 1 tane kola (ama Pepsi kutu) , 1 tane napolitan çikolata alıp bjk sahiline yallah. ????
Sonra kanyak bitince 2 tane miller bira, halo dayıdan 1 tane yarım kokoreç falan filan.. . Anı yaşamak istemiyorum @Haydar dedem. İstemek bedeve. Eskileri yaşamak istiyorum.

@comandante ne diyo bu torun yaa.. kutu kola.. miller bira vs.. La biz tekel birası bilirdik Efes sonadan çıktı.. Aloooo..

Özledim seni eski dost. Beşiktaş sahilinde, 2000 li yılların başında, kulaklarımda kulaklık, müzik dinlerken yudumlardım seni. Arkama dönüp bakma gereği duymayacak kadar güvende hissederdim kendimi, ayaklarımı boşlukta sallarken boğaza... Sonra sildiler piyasadan seni. Özelleşerek bittin.. Atamın isim babası olduğu yoldaşım. Ekli dosyayı görüntüle 49051
Yahu bende yrn çevirme olur at hırsızı halimden kopayim diye tras oldum,açtım forumu bu yazıyla karşılaştım ,bi duygusallastim,@comandante abi doğru sözü söylemiş ,hadi git yat la diyerek :)

Geri